Operatör
Kontantkort
Samtal
Sms & Mms
Surf
Kostnad
 
Hallon
4-25 GBfrån 99 :-Läs mer & Beställ
Halebop
2-30 GBfrån 99 :-Läs mer & Beställ
Comviq
5-40 GBfrån 145 :-Läs mer & Beställ
Tre
0,5-50 GBfrån 50 :-Läs mer & Beställ

Om du använder dig av kontantkort för ditt mobilanvändande måste du tanka på kortet med jämna mellanrum. En annan benämning för detta är att ladda på kortet och ytterligare en benämning är att fylla på kortet. Oavsett vilken benämning man väljer att använda handlar det om samma sak, nämligen att överföra pengar för att kortet ska fortsätta att vara aktivt.

 

Ladda kontantkortet

De flesta kontantkort av idag fungerar på så vis att det krävs en regelbunden (normalt varje 30 dagar) påfyllning för att man ska kunna fortsätta använda kortet. Att notera är att det emellertid också finns kontantkort som kan vara ”vilande” på obestämd tid.

Det finns ett par metoder för att tanka mobilen. Du kan till exempel tanka på kortet på mobiloperatörens webbplats, i en speciell app framtagen av mobiloperatören samt genom att köpa ett värdebevis hos ditt ATG-ombud, i ICA-affären, på Pressbyrån, etc. Många numera laddar sitt kontantkort via Internet. Snabbt och enkelt!

Ladda, tanka, fylla på kontantkort

Fyll på kontantkortet på operatörens webbplats

Denna metod är det många som använder sig av. Anledningen är att det går snabbt, att det är enkelt och att det upplevs som mycket säkert. Du börjar med att fylla i ditt mobilnummer. Sedan anger du hur mycket du vill överföra. Sedan skickas du vidare till din internetbank där du med kod, bankdosa eller vilken metod du nu använder bekräftar överföringen.

Tanka mobilen i en app

Några mobiloperatörer erbjuder en app i vilken du både kan administrera ditt kontantkort, följa upp din mobilanvändning samt tanka kontantkortet. Det är alltid en enkel sak att tanka mobilen men exakt hur du gör skiljer sig mellan olika operatörer.

Ladda med värdebevis

Om du vill tanka på ditt kontantkort via ett värdebevis ska du först bege dig till ett försäljningsställe, till exempel din lokala ICA-handlare. Du väljer typ av kontantkort samt summa och betalar sedan direkt i butiken. Sedan aktiverar du värdebeviset genom att ange den angivna koden på operatörens webbplats. Flera operatörer har också stöd för aktivering via sms. Här nedan kan du ladda direkt hos operatören du använder:

Ladda ditt kontantkort hos Halebop

halebop simkort  

Halebop ägs av Telia och är även detta en mindre lågprisoperatör som riktar sig till en yngre publik. Det är självklart många äldre som skaffar sig ett kontantkort via Halebop också. Du kan enkelt tanka och ladda ditt kontantkort hos Halebop med det belopp du önskar! Halebop har bra pris och du laddar det belopp du vill!

Ladda hos Halebop Halebop!

Ladda ditt kontantkort hos Hallon

 hallon simkort  

Även Tre har en lågprisoperatör under sig. Den heter Hallon och är främst känd för sina låga priser. Hos Hallon laddar du med det belopp du önskar och sedan är det bara att ringa, surfa och sms:a igen! Hallon har en tid haft de allra bästa erbjudanden vad gäller abonnemang, surfmängd till lågt pris, kontantkort samt mobilt bredband. Tanka och ladda här nedan!

Ladda hos Hallon!

Ladda ditt kontantkort hos Comviq

 comviq simkort  

Comviq var första lågprisoperatören på svenska marknaden och än idag är deras slogan ”Billigt billigt billigt”. Hos Comviq laddar du med et belopp du vill och sedan är det bara att använda ditt kontantkort igen! Många passar på att skaffa sig mobiltelefon via Comviq då de ofta har bra erbjudande på sina mobiler. Du tankar enkelt på ditt Comviq kontantkort. Passa på att ladda här nedan!

Ladda hos Comviq!

Ladda ditt kontantkort hos Tre

tre

Tre dök upp först på 2000-talet. Trots det är företaget ändå en av våra största mobiloperatörer. Tre är kända för sitt snabba mobilnät och har bra priser vad gäller kontantkort. De har ett brett sortiment och generösa surfmängder när du skall tanka ditt kontantkort. Vill du skaffa de senaste mobilerna så går det alldeles utmärkt hos Tre. Ladda med det belopp och sedan använder du luren igen!

Ladda hos Tre!

Alternativ till att ladda kontantkortet

Det finns prisvärda alternativ till att använda ett kontantkort. Till exempel kostar Hallons billigaste mobilabonnemang inte mer än 99 kronor i månaden. Du betalar abonnemanget i förväg. Det innebär att du inte får någon faktura, det blir nästan som att ha ett kontantkort – fast billigare. Att många tankar på sitt kontantkort via operatörens hemsida har vi märkt. Gör det du också ifall du tex behöver mer surf.

Fast pris

Mobilabonnemang med fastpris så du vet vad allt kommer att kosta är riktigt populära numera och många går från kontantkort till mobilabonnemang numera. De nya abonnemangen är utan bindningstid och uppsägningstid så du kan enkelt byta och de fungerar nästan som ett kontantkort. Lycka till nu med att ladda och tanka på ditt kontantkort!