Fibio En av våra många nya mobiloperatörer på marknaden är Fibio. Operatören erbjuder ett väl utbyggt mobilnät via Telenor som täcker 90% av Sveriges yta. Fibio har förutom bra priser på mobilabonnemang något unikt som ingen annan mobiloperatör har och det är prisgaranti. Som kund kan du även beställa mobilt bredband, hemtelefoni samt köpa både mobiltelefoner och surfplattor.

Fibio har valt att satsa på att vara en operatör av hög kvalitet och erbjuder sina kunder bland annat snabb service inom en viss tid. Om de inte lyckas svara dig som kund inom den tiden får du som kund 3 GB surf extra. Dessutom har du en veckas extra ångerrätt istället för den vanliga tiden på två veckor och du kan även pausa ditt abonnemang i 6 månader en gång per år.

Fibios mobilabonnemang

Operatör
Abonnemang
Samtal
Sms & Mms
Surf
Kostnad
 
Fibio
MobilabonnemangFria samtalFria sms5-100 GB, Obegränsatfrån 149 :-Läs mer & Beställ
Fibio
Mobilabonnemang barnFria samtalFria sms5-100 GB, Obegränsatfrån 149 :-Läs mer & Beställ
Fibio
Mobilabonnemang studentFria samtalFria sms10-200 GBfrån 149 :-Läs mer & Beställ
Fibio
Mobilabonnemang seniorFria samtalFria sms10-200 GBfrån 149 :-Läs mer & Beställ
Fibio
Mobilt bredbandFria samtalFria sms3-200 GBfrån 169 :-Läs mer & Beställ

Mobilabonnemang i olika storlekar och med fri surf

Operatören erbjuder abonnemang med fyra olika fasta storlekar från lite surf till riktigt stort. De har dessutom ett unlimited abonnemang där du får tillgång till fri surf. I alla abonnemang har du fria samtal, sms och mms i Sverige. Mobilabonnemangen är mycket prisvärda och du får även en prisgaranti där Fibio matchar priset om du lyckas hitta ett likvärdigt abonnemang till ett bättre pris.

Surf och samtal utomlands inom EU/EES

Beroende på hur mycket surf du väljer till ditt abonnemang kan du använda olika mycket av surfpotten inom EU/EES. Du kan använda hela surfpotten för de mindre alternativen och max 50 GB för de största. Du kan både ringa och skicka sms inom EU precis som hemma men internationella samtal debiteras efter aktuell prislista.

Erbjudanden och rabatter

Förutom att abonnemangen är prisvärda får både barn, studenter och pensionärer/seniorer så får dessa åldersgrupper rabatter. Studenter och seniorer kan inte få obegränsat abonnemang men det finns 200 GB vilket är dubbelt så mycket som det största vanliga abonnemanget. För de allra flesta fungerar 100-200 GB som fri surf då många sällan kommer upp i dessa mängder. För barnabonnemangen finns det dock valmöjlighet till obegränsat.

Mobilnät med Telenor

Fibio har valt att hyra in sig på Telenors mobilnät som täcker större delen av Sveriges yta och ger riktigt bra täckning i tätbebyggda områden. I övriga områden är täckningen ok och operatören har också en täckningsgaranti om det är problem med mobiltäckningen.

Kundservice

För de kunder som behöver support har denna operatör valt att ha riktigt snabb service och erbjuder en 100% nöjd garanti. Svarar de inte inom en viss tid får du lite extra surf. Det finns också många kommunikationsvägar till supporten som via e-post, telefon och sociala kanaler. Du slipper dessutom sitta i telefonkö om du inte vill och kan istället välja en telefontid som passar dig och då ringer de upp dig.

Mobilt bredband

Operatören erbjuder även mobilt bredband de allra flesta med lite förbrukning upp till stora mängder för de som behöver det. Fibio har både prisgaranti och täckningsgaranti även för bredbandet.

 

Frågor och svar om Fibio

✅ Har Fibio bindningstid?

Nej, Fibio har ingen bindningstid på sina mobilabonnemang eller abonnemang på mobila bredband. Det innebär att du kan avsluta ditt abonnemang hos Fibio när du vill.

✅ Vilket nät använder Fibio?

Fibio erbjuder sina mobila tjänster i Telenors nät. Om du vill läsa mer om mobilnät, täckning och vilka operatörer som använder vilket nät hittar du mer information här.

✅ Vad erbjuder Fibio?

Fibio erbjuder mobilabonnemang, mobilt bredband och hemtelefon via mobilnätet eller bredbandsnätet. De har speciella mobilabonnemang för studerande, barn, seniorer och familjer.

✅ Vilka rabatter har Fibio?

Fibio har rabatterade abonnemang för studerande, barn under 18 år, seniorer över 55 år och familjer. Läs mer om Fibios rabatter och erbjudanden i texten på vår sida.

✅ Har Fibio fri surf?

Ja, Fibio har ett mobilabonnemang med fri surf och ett abonnemang för mobilt bredband med fri surf. Surfa obegränsat hemma i Sverige och använd upp till 10 GB n’r du reser inom EU.