Fibio En av våra många nya mobiloperatörer på marknaden är Fibio. Operatören erbjuder ett väl utbyggt mobilnät via Telenor som täcker 90% av Sveriges yta. Fibio har förutom bra priser på mobilabonnemang något unikt som ingen annan mobiloperatör har och det är prisgaranti. Som kund kan du även beställa mobilt bredband, hemtelefoni samt köpa både mobiltelefoner och surfplattor.

Fibio har valt att satsa på att vara en operatör av hög kvalitet och erbjuder sina kunder bland annat snabb service inom en viss tid. Om de inte lyckas svara dig som kund inom den tiden får du som kund 3 GB surf extra. Dessutom har du en veckas extra ångerrätt istället för den vanliga tiden på två veckor och du kan även pausa ditt abonnemang i 6 månader en gång per år.

Fibios mobilabonnemang

Surf

Minst2GB
2 GB 100 GB

Abonnemangstyp

  Populära val

  Mobilnät

  Surf
  2GB
  2 GB 100 GB
  Filtrera
  Loading...

  4 Abonnemang hittades

  Senast kontrollerat 2024-07-19
  Fibio
  6 GB surf
  Fria Samtal
  Fria SMS
  0 mån Bindning
  0 kr Startavgift

  199 kr/mån

  Surf
  Spara surf Nej
  Surfa inom EU 6 GB
  Surfhastighet Upp till 80 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät Telenor
  Kundsupport Ja
  5G Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-12 199 kr/mån
  Startavgift 0 kr
  Totalpris år 1 2388 kr
  Fibio
  20 GB surf
  Fria Samtal
  Fria SMS
  0 mån Bindning
  0 kr Startavgift

  279 kr/mån

  Surf
  Spara surf Nej
  Surfa inom EU 20 GB
  Surfhastighet Upp till 80 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät Telenor
  Kundsupport Ja
  5G Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-12 279 kr/mån
  Startavgift 0 kr
  Totalpris år 1 3348 kr
  Fibio
  40 GB surf
  Fria Samtal
  Fria SMS
  0 mån Bindning
  0 kr Startavgift

  319 kr/mån

  Surf
  Spara surf Nej
  Surfa inom EU 40 GB
  Surfhastighet Upp till 80 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät Telenor
  Kundsupport Ja
  5G Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-12 319 kr/mån
  Startavgift 0 kr
  Totalpris år 1 3828 kr
  Fibio
  Fri GB surf
  Fria Samtal
  Fria SMS
  0 mån Bindning
  0 kr Startavgift

  399 kr/mån

  Surf
  Spara surf Nej
  Surfa inom EU Ja
  Surfhastighet Upp till 80 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät Telenor
  Kundsupport Ja
  5G Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-12 399 kr/mån
  Startavgift 0 kr
  Totalpris år 1 4788 kr

  Mobilabonnemang i olika storlekar och med fri surf

  Operatören erbjuder abonnemang med fyra olika fasta storlekar från lite surf till riktigt stort. De har dessutom ett unlimited abonnemang där du får tillgång till fri surf. I alla abonnemang har du fria samtal, sms och mms i Sverige. Mobilabonnemangen är mycket prisvärda och du får även en prisgaranti där Fibio matchar priset om du lyckas hitta ett likvärdigt abonnemang till ett bättre pris.

  E-SIM

  Ett e-SIM är ett digitalt SIM-kort som gör det möjligt att slippa använda de fysiska plastkorten. Det fungerar både i mobiltelefoner och smartwatches som har stöd för funktionen och behöver aktiveras om det ska användas.

  Det finns flera fördelar med e-SIM som att du slipper flytta ett fysiskt SIM-kort när du byter mobiltelefon eller mobilabonnemang. Du kan också ha olika nummer kopplade till kortet på samma mobil.

  Fibio erbjuder i dagsläget inte e-SIM och det finns ingen information på deras hemsida eller supportsidor om när det blir tillgängligt.

  Surf och samtal utomlands inom EU/EES

  Beroende på hur mycket surf du väljer till ditt abonnemang kan du använda olika mycket av surfpotten inom EU/EES. Du kan använda hela surfpotten för de mindre alternativen och max 50 GB för de största. Du kan både ringa och skicka sms inom EU precis som hemma men internationella samtal debiteras efter aktuell prislista.

  Erbjudanden och rabatter

  Förutom att abonnemangen är prisvärda får både barn, studenter och pensionärer/seniorer så får dessa åldersgrupper rabatter. Studenter och seniorer kan inte få obegränsat abonnemang men det finns 200 GB vilket är dubbelt så mycket som det största vanliga abonnemanget. För de allra flesta fungerar 100-200 GB som fri surf då många sällan kommer upp i dessa mängder. För barnabonnemangen finns det dock valmöjlighet till obegränsat.

  Mobilnät med Telenor

  Fibio har valt att hyra in sig på Telenors mobilnät som täcker större delen av Sveriges yta och ger riktigt bra täckning i tätbebyggda områden. I övriga områden är täckningen ok och operatören har också en täckningsgaranti om det är problem med mobiltäckningen.

  Kundservice

  För de kunder som behöver support har denna operatör valt att ha riktigt snabb service och erbjuder en 100% nöjd garanti. Svarar de inte inom en viss tid får du lite extra surf. Det finns också många kommunikationsvägar till supporten som via e-post, telefon och sociala kanaler. Du slipper dessutom sitta i telefonkö om du inte vill och kan istället välja en telefontid som passar dig och då ringer de upp dig.

  Mobilt bredband

  Operatören erbjuder även mobilt bredband de allra flesta med lite förbrukning upp till stora mängder för de som behöver det. Fibio har både prisgaranti och täckningsgaranti även för bredbandet.

   

  Frågor och svar om Fibio

  ✅ Har Fibio bindningstid?

  Nej, Fibio har ingen bindningstid på sina mobilabonnemang eller abonnemang på mobila bredband. Det innebär att du kan avsluta ditt abonnemang hos Fibio när du vill.

  ✅ Vilket nät använder Fibio?

  Fibio erbjuder sina mobila tjänster i Telenors nät. Om du vill läsa mer om mobilnät, täckning och vilka operatörer som använder vilket nät hittar du mer information här.

  ✅ Vad erbjuder Fibio?

  Fibio erbjuder mobilabonnemang, mobilt bredband och hemtelefon via mobilnätet eller bredbandsnätet. De har speciella mobilabonnemang för studerande, barn, seniorer och familjer.

  ✅ Vilka rabatter har Fibio?

  Fibio har rabatterade abonnemang för studerande, barn under 18 år, seniorer över 55 år och familjer. Läs mer om Fibios rabatter och erbjudanden i texten på vår sida.

  ✅ Har Fibio fri surf?

  Ja, Fibio har ett mobilabonnemang med fri surf och ett abonnemang för mobilt bredband med fri surf. Surfa obegränsat hemma i Sverige och använd upp till 10 GB när du reser inom EU.