Tre älskar att ligga i teknikens framkant och vill även att du som blir kund ska kunna göra det. De erbjuder abonnemang och kontantkort till både telefoni och mobilt bredband.

Tre äger också mobiloperatören Hallon som erbjuder mest för pengarna av alla operatörer.

Läs mer om operatören som har satsat på 4G+ nedan.

 

Operatör
Abonnemang
Samtal
Sms & Mms
Surf
Kostnad
 
Tre
3 FastprisFria samtalFria sms5-obegr. GBfrån 199 :-Läs mer & Beställ
Tre
Mobilt bredbandFria samtalFria sms15 - Obegränsat GBfrån 149 :-Läs mer & Beställ
Tre
KontantkortFria samtalFria smsfrån 1-50 GBfrån 99 :-Läs mer & Beställ

Få tillgång till det senaste med Tre

Tre strävar efter att ligga längst fram inom mobiltelefonins utveckling och har satsat på att utveckla sitt nät med 4G+ på flera platser runtom i Sverige. Med det nätet kan du som är kund hos Tre surfa i ännu högre 4G-hastighet. Produkterna och tjänsterna som Tre erbjuder ska möjliggöra ett smidigt och uppkopplat liv.

För dig som är beredd att betala så finns det ett stort utbud av produkter och tjänster som kan göra ditt uppkopplade liv både enkelt och tillfredsställande. Med en 3Försäkring är din telefon skyddad mot oavsiktliga skador, förlust, stöld samt mekaniska och elektriska fel. Du kan även välja att utöka ditt skydd med 3Försäkring Express.

 

Mobilabonnemang

De flesta mobilabonnemangen hos Tre ger fria samtal, sms och mms. Du väljer abonnemang efter hur mycket surf du vill ha varje månad och får använda din surf inom EU/EES på samma villkor som hemma. Tre har även ett mindre abonnemang med mindre surf och en begränsad pott för samtal och sms. Du kan välja att binda abonnemang på 12 eller 24 månader men mot en högre månadsavgift kan du slippa bindningstiden helt.

Med abonnemang får du tillgång till Tre:s WiFi-samtal som gör att du ringa och sms:a även när du inte har täckning. WiFi-samtal är enkelt att aktivera och använda och ingår i Tre:s mobilabonnemang. WiFi-samtal fungerar inom Sverige och i svenska WiFi-nät och du behöver en telefon som stödjer tjänsten. När du tecknar ett abonnemang kan du välja att köpa abonnemanget med eller utan telefon. Lägger du till en mobil kan du välja att delbetala telefonen mot en högre månadskostnad.

Andra operatörer i Tres nät

Operatör
Abonnemang
Samtal
Sms & Mms
Surf
Kostnad
 
Hallon
75% rabattFria samtalFria sms4-100 GBfrån 24 :-Läs mer & Beställ
Chili
AbonnemangFria samtalFria sms6-fri surf GBfrån 149 :-Läs mer & Beställ

 

Kontantkort

Du kan beställa ett gratis kontantkort från Tre som du tankar när du vill. Med 3Kontant kan du ladda på de olika laddningarna 3Fastpris, 3Global och 3Pott. Du kan även ladda på simkortet med extra data och surfa ännu mer. Med 3Fastpris får du samma fördelar som ett abonnemang och kan enkelt variera påfyllnaden på simkortet efter din faktiska användning.

 

Om Tre - Dela med dig av surf

 

Surf

Oavsett om du har kontantkort eller abonnemang så kan du köpa till extra data när din surf är slut. En fördel med ett abonnemang från Tre är att du får ta del av 3MusikSurf och streama musik utan att det dras någon surf från din pott. Detta gäller så länge du är inom Sverige eller EU/EES och fungerar bara om du har surf kvar på ditt abonnemang.

Genom 3Skicka Surf kan du skicka surf till nära och kära. Du väljer hur mycket och vem du vill skicka surfen till. Tjänsten förutsätter dock att den du skickar surfen till är kund hos Tre. Du kan även skaffa en tilläggstjänst som låter dig dela surfen mellan dina olika abonnemang. Du kan då föra över surf från det mobila bredbandet till mobilabonnemanget och tvärtom.

 

Tilläggstjänster

När du är kund hos Tre kan du välja flera olika tilläggstjänster som gör ditt abonnemang anpassat för dina specifika behov. Välj mellan tjänster som gör att du kan ringa billigare globalt, få tillgång till en unik musiktjänst, utöka säkerheten på dina enheter, dela data, få förmånligare priser under utlandsresan eller skaffa vänner-abonnemanget.

 

Mobilt bredband med obegränsad surf och trådlöst wifi

Tre är den första operatören att erbjuda mobilt bredband med obegränsad surf. Du får ett snabbt bredband över mobilnätet som räcker till hela familjens uppkopplade prylar. När du skaffar mobilt bredband hos Tre ingår även en kraftfull router. Med den får hela familjen ett WiFi till att surfa, streama, spela onlinespel eller jobba samtidigt. Det är enkelt att komma igång med din router. Det är bara att sätta i kontakten och ansluta till WiFi. Du slipper en massa kablar och hål i väggen.

Vill du använda ett simkort i till exempel mobila routern, USB-modemet, surfplattan eller hemlarmet kan du teckna abonnemang för mobilt bredband. Abonnemanget är utan bindningstid men med 1 månads uppsägningstid. Upp till 60 GB får användas inom EU/EES eller som mest den mängd surf som ditt abonnemang har.

Du kan även skaffa mobilt bredband med kontantkort. Du tankar ditt simkort med surf och det är giltigt under 1 dag, 7 dagar, 30 dagar eller 90 dagar. Mobilt bredband på kontantkort är perfekt för dig som vanligtvis använder WiFi men som vill kunna surfa även utan WiFi.  Kontantkort för mobilt bredband fungerar endast inom Sverige.

 

Mobiltelefoni, surfplattor och routrar

Hos Tre kan du köpa det mesta inom mobilteknik. Välj bland mobiltelefoner från Apple, Huawei, Samsung, Sony, Razer, Nokia, Motorola och Doro. Du kan köpa kontantkortstelefon där du betalar hela summan på en gång eller välja att delbetala mobilen tillsammans med ett abonnemang.

Utöver mobiltelefoner så kan du köpa surfplattor från Apple, ASUS, Samsung och Huawei. Precis som mobiltelefonerna kan du bara göra avbetalning om du samtidigt tecknar ett abonnemang för mobilt bredband. Tre säljer även olika routrar som gör att du kan bära med dig ditt mobila bredband vart du än ska.

 

Tre passar dig som vill få mycket för mycket

Tre passar dig som tycker att det är kul att ha många val och vill ha det senaste inom mobiltelefoni. Är du ute efter ett billigt abonnemang så är nog inte Tre rätt operatör för dig. Om du kan tänka dig att binda mobilabonnemang på 12 eller 24 månader så får du en lägre månadsavgift.

Tre passar även dig som bor i eller nära en större stad, framförallt i Södra Sverige. Bor du i en mindre ort eller på landsbygden bör du se hur täckningen ser ut där du bor på Tres täckningskarta.

Läs mer om Tre!