Tellus Mobil är en ny lågprisoperatör som erbjuder bra abonnemang i olika surfnivåer. Operatören använder sig av mobilnätet hos Tele2, vilket ger samma täckning men till ett lägre pris. Med Tele2s nät är täckningen mycket god i stora delar av Sverige och täcker cirka 99,9% av Sveriges yta.

För dig som söker en operatör med telefonsupport är Tellus Mobil ett mycket intressant alternativ med prisvärda abonnemang.

Operatör
Abonnemang
Samtal
Sms & Mms
Surf
Kostnad
 
Tellus Mobil
FastprisFria samtalFria sms5-100 GBfrån 145 :-Läs mer & Beställ
Tellus Mobil
Tellus 55+Fria samtalFria sms5-100 GBfrån 95 :-Läs mer & Beställ

Kundsupport med flera kontaktvägar

Något som är ovanligt bland lågprisoperatörer är att erbjuda telefonsupport, men det är något som Tellus har valt att tillhandahålla. För den som inte vill ringa kan man även nå support via e-post och sociala medier. Supporten har öppet på vardagar mellan 9 – 17.

På hemsidan finns även en kunskapsbank som redan har fått en del viktiga frågor som kunder ofta ställer. Eftersom operatören är ganska ny har kunskapsbanken ännu inte hunnit bli så stor men de jobbar på det.

Fyra olika abonnemang med upp till 100 GB surf

Det finns fyra abonnemang att välja mellan med surfmängder som passar alla. Samtliga abonnemang har fria samtal och sms och det är varken någon bindningstid eller uppsägningstid.

Det enda som skiljer är surfmängden. Det går att välja allt från det lilla abonnemanget på 5 GB till det största på 100 GB.

Surf kan sparas

Om du har valt ett för stort abonnemang eller om du använder olika surfmängder varje månad kan det vara bra att känna till att du kan spara surf. Det går inte att spara surfen hur länge som helst utan bara i max 90 dagar. Därför kan det vara bra att ha koll på att byta till ett lägre abonnemang om du sällan använder all surf.

Inga kontantkort eller mobiler

Operatören erbjuder i dagsläget varken kontantkort eller har någon försäljning på mobiltelefoner. Tellus Mobil har endast mobilabonnemang och behöver du även en mobil kan du köpa den någon annanstans.

Värva vänner och få rabatt

Om du som kund hos Tellus Mobil även kan få dina vänner att skaffa abonnemang hos operatören kan du får rabatt. För varje vän du värvar får både du och vännen en månad gratis.

Rabatt för pensionärer och familjer

Mobiloperatören erbjuder även rabatter för pensionärer och personer över 55 år. Tellus Mobil har även familjeabonnemang som ger rabatt på månadskostnaden. I familjeabonnemangen kan upp till 8 personer ansluta sig.

Täckning med Tele2

Operatören har samma täckning som hos Tele2 eftersom Tellus Mobil använder mobilnätet hos Tele2s. Kunderna får höga hastigheter och de flesta får mycket god täckning eftersom nätet är väl utbyggt över Sveriges yta.

Omdöme Tellus Mobil

Tellus Mobil erbjuder prisvärda abonnemang med mycket god täckning för de allra flesta. De har gjort det enkelt att kunna välja abonnemang genom att erbjuda bara fyra alternativ. Trots ett lågt antal kan alla hitta något som passar då surfnivåerna är välplanerade.

Något som sticker ut är att operatören erbjuder telefonsupport vilket är ovanligt för mobiloperatörer i denna låga prisklass.

Vi kan rekommendera Tellus Mobil tack vare bra priser, möjlighet till mycket surf, tillgänglig kundsupport och Tele2s nät.

Vanliga frågor och svar om Tellus Mobil

Har Tellus Mobil abonnemang för seniorer?

Ja, Tellus Mobil har bra rabatter för seniorer som är över 55 år. Något många äldre uppskattar är också möjlighet till telefonsupport, vilket operatören också erbjuder.

Finns det familjeabonnemang hos Tellus Mobil?

Ja, operatören har även familjeabonnemang för upp till 8 personer. Med ett familjeabonnemang hos Tellus Mobil får alla som delar abonnemanget rabatt på månadskostnaden.

Vilket nät använder Tellus Mobil?

Tellus Mobil använder Tele2s mobilnät. Det ger bra täckning över större delen av Sverige.

Hur kontaktar jag kundsupporten hos Tellus Mobil?

Det går att kontakta kundsupporten både genom telefon, e-post och sociala medier.

Kan jag flytta med mitt nummer till Tellus Mobil?

Ja, det går utmärkt att flytta med sitt nummer till denna operatör. Vid beställning av abonnemang väljer du att ditt nuvarande nummer ska flyttas så sköter operatören resten.