En av många lågprisoperatörer på marknaden är Fello som är en riktig underdog-operatör som erbjuder prisvärda abonnemang till mobilen. Här kan du läsa mer om vad Fello erbjuder.

 

Operatör
Abonnemang
Samtal
Sms & Mms
Surf
Kostnad
 
Fello
Fastpris 50% rabattFria samtalFria sms2-22 GBfrån 47,50-Läs mer & Beställ
Fello
Fello senior 55+ 50% rabattFria samtalFria sms3-32 GBfrån 47,50:-Läs mer & Beställ
Fello
Fello Barn 50% rabattFria samtalFria sms6-35 GBfrån 47,50:-Läs mer & Beställ
Fello
Fello Student 50% rabattFria samtalFria sms6-35 GBfrån 47,50:-Läs mer & Beställ

 

Utmanare med låga priser på marknaden

Du som är ute efter ett schysst mobilabonnemang där du får så mycket som möjligt ska kika lite extra på Fello. Operatören erbjuder endast mobilabonnemang till låga priser och de använder sig av Telias nät. Du får alltså ta del av Telias grymma täckning till ett väldigt lågt och fast pris. Du får dessutom en rabatterad månadsavgift de första månaderna när du tecknar abonnemang.

Gillar du Fello så pass mycket att du vill tipsa en vän om dem kan du få rabatt på din egen månadskostnad. För varje vän du värvar slipper du betala en månadsavgift. Utöver låga priser har de erbjudanden för dig som är över 55, student eller vill skaffa ett säkert abonnemang till dina barn. Till skillnad mot andra lågprisoperatörer så kan du kontakta Fello via telefon, men även via chatt och mejl.

 

Abonnemang

Fellos mobilabonnemang är utformade efter sunt förnuft och schyssta villkor. Därför har de flexibla abonnemang utan bindningstid. I alla abonnemangen ingår fria samtal, sms och mms i Sverige och du väljer abonnemang efter mängden surf. Om du befinner dig i utlandet får du använda din surf fritt och du får även ringa och sms:a hem till Sverige utan att betala någon extra avgift.

Den surf du inte använder sparas upp till 25 GB och du får surfa upp hela din surf inom EU/EES utan att det kostar extra. Eftersom du inte har någon bindningstid eller uppsägningstid kan du enkelt byta mellan de olika abonnemangsformerna och få mer eller mindre surf precis när du vill.

 

Kontantkort

Fello erbjuder inga kontantkort men eftersom de inte har uppsägningstid eller bindningstid så är mobilabonnemangen inte så långt ifrån ett kontantkort. Du kan nämligen välja att betala i förskott och även i efterskott. Om du har betalningsanmärkningar kan du ändå teckna ett abonnemang hos Fello eftersom betalningen kan ske i förskott varje månad. Förskottsbetalning kräver ingen kreditkoll och du kan precis som med ett kontantkort få en hel månad av mobilanvändning.

 

Om Fello - Surf sparas
 

Surf

Du kan spara oanvänd surf i upp till 25 GB. Surfen läggs i en pott som aktiveras när din vanliga surf är slut. Surfen sparas tills att den har använts eller tills du säger upp ditt abonnemang. Vill du surfa inom EU/EES så gör du det precis som hemma och du får använda hela din surfpott på resan.

När du har förbrukat 95 % av din surf får du ett meddelande som berättar att surfen snart är slut. Om du vill ha mer surf utan att byta upp dig till ett större abonnemang kan du fylla på med extra surf. Surfen är giltig i 31 dagar från att du har fyllt på den. Du skickar ett sms och surfen fylls på direkt.

 

Mobiltelefoni

Fello säljer inga telefoner men skulle du vilja ha en ny telefon till ditt nya abonnemang så kan du köpa en telefon från Halebop eller Telia. Det är inga problem att sätta in ett Fello SIM-kort i deras operatörslåsta telefoner. Om du har någon annan operatörslåst telefon kan du låsa upp telefonen hos den operatören och därefter sätta in ditt Fello SIM-kort.

 

Rabatt för seniorer, student och barn

Om du är över 55 år, student eller vill skaffa ett billigt abonnemang till dina barn så är Fello helt klart värt att kika på. Du klickar enkelt i att du vill ta del av rabatten när du beställer ditt abonnemang. De rabatterade abonnemangen ger dig mer surf för pengarna medan du som vill ha mycket surf får ett prisvärt abonnemang med mycket surf.

 

Fello passar dig som föredrar det enkelt

Vill du köpa telefon, surfplatta och mobilt bredband från samma operatör så kommer du inte hitta det du önskar hos Fello. Du som däremot vill kunna surfa, ringa, sms:a och mms:a billigt, fritt och enkelt gör rätt i att kika närmre på Fello. Det finns inte mycket mer hos Fello än ett fåtal abonnemang utan bindningstid och uppsägningstid samt bra kundsupport i flera kanaler, inklusive telefon. Det är egentligen allt man behöver för ett bra och billigt mobilliv.

Eftersom Fello har specifika erbjudanden för seniorer, studenter och barn så är denna operatör utmärkt för dig som vill få ännu mer för pengarna.

Om du har betalningsanmärkningar så är det inget problem för Fello. Du som annars inte skulle få en godkänd kreditupplysning kan enkelt få ett bra abonnemang där du får ta del av Sveriges bästa täckning genom Telias nät.

Läs mer om Fello!