En av många lågprisoperatörer på marknaden är Fello som är en riktig underdog-operatör som erbjuder prisvärda abonnemang till mobilen. Här kan du läsa mer om vad Fello erbjuder.

Surf

Minst2GB
2 GB 100 GB

Abonnemangstyp

  Populära val

  Mobilnät

  Surf
  2GB
  2 GB 100 GB
  Filtrera
  Loading...

  4 Abonnemang hittades

  Senast kontrollerat 2024-06-18
  Fello
  3 GB surf
  Fria Samtal
  Fria SMS
  0 mån Bindning
  0 kr Startavgift

  53 kr/mån

  105 kr/mån
  Surf
  Spara surf Ja (25 GB)
  Surfa inom EU 3 GB
  Surfhastighet Upp till 100 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät Telia
  Kundsupport Ja
  5G Nej
  Jämförelsepris
  Mån 1-5 53 kr/mån
  Mån 6-12 105 kr/mån
  Totalpris år 1 1000 kr
  Fello
  8 GB surf
  Fria Samtal
  Fria SMS
  0 mån Bindning
  0 kr Startavgift

  83 kr/mån

  165 kr/mån
  Surf
  Spara surf Ja (25 GB)
  Surfa inom EU 8 GB
  Surfhastighet Upp till 100 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät Telia
  Kundsupport Ja
  5G Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-5 83 kr/mån
  Mån 6-12 165 kr/mån
  Totalpris år 1 1570 kr
  Fello
  16 GB surf
  Fria Samtal
  Fria SMS
  0 mån Bindning
  0 kr Startavgift

  108 kr/mån

  215 kr/mån
  Surf
  Spara surf Ja (25 GB)
  Surfa inom EU 16 GB
  Surfhastighet Upp till 100 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät Telia
  Kundsupport Ja
  5G Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-5 108 kr/mån
  Mån 6-12 215 kr/mån
  Totalpris år 1 2045 kr
  Fello
  24 GB surf
  Fria Samtal
  Fria SMS
  0 mån Bindning
  0 kr Startavgift

  138 kr/mån

  275 kr/mån
  Surf
  Spara surf Ja (25 GB)
  Surfa inom EU 24 GB
  Surfhastighet Upp till 100 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät Telia
  Kundsupport Ja
  5G Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-5 138 kr/mån
  Mån 6-12 275 kr/mån
  Totalpris år 1 2615 kr

  Utmanare med låga priser på marknaden

  Du som är ute efter ett schysst mobilabonnemang där du får så mycket som möjligt ska kika lite extra på Fello. Operatören erbjuder endast mobilabonnemang till låga priser och de använder sig av Telias nät. Du får alltså ta del av Telias grymma täckning till ett väldigt lågt och fast pris. Du får dessutom en rabatterad månadsavgift de första månaderna när du tecknar abonnemang.

  Gillar du Fello så pass mycket att du vill tipsa en vän om dem kan du få rabatt på din egen månadskostnad. För varje vän du värvar slipper du betala en månadsavgift. Utöver låga priser har de erbjudanden för dig som är över 55, student eller vill skaffa ett säkert abonnemang till dina barn. Till skillnad mot andra lågprisoperatörer så kan du kontakta Fello via telefon, men även via chatt och mejl.

   

  Abonnemang

  Fellos mobilabonnemang är utformade efter sunt förnuft och schyssta villkor. Därför har de flexibla abonnemang utan bindningstid. I alla abonnemangen ingår fria samtal, sms och mms i Sverige och du väljer abonnemang efter mängden surf. Om du befinner dig i utlandet får du använda din surf fritt och du får även ringa och sms:a hem till Sverige utan att betala någon extra avgift.

  Den surf du inte använder sparas upp till 25 GB och du får surfa upp hela din surf inom EU/EES utan att det kostar extra. Eftersom du inte har någon bindningstid eller uppsägningstid kan du enkelt byta mellan de olika abonnemangsformerna och få mer eller mindre surf precis när du vill.

   

  Kontantkort

  Fello erbjuder inga kontantkort men eftersom de inte har uppsägningstid eller bindningstid så är mobilabonnemangen inte så långt ifrån ett kontantkort. Du kan nämligen välja att betala i förskott och även i efterskott. Om du har betalningsanmärkningar kan du ändå teckna ett abonnemang hos Fello eftersom betalningen kan ske i förskott varje månad. Förskottsbetalning kräver ingen kreditkoll och du kan precis som med ett kontantkort få en hel månad av mobilanvändning.

   

  Om Fello - Surf sparas 

  Surf

  Du kan spara oanvänd surf i upp till 25 GB. Surfen läggs i en pott som aktiveras när din vanliga surf är slut. Surfen sparas tills att den har använts eller tills du säger upp ditt abonnemang. Vill du surfa inom EU/EES så gör du det precis som hemma och du får använda hela din surfpott på resan.

  När du har förbrukat 95 % av din surf får du ett meddelande som berättar att surfen snart är slut. Om du vill ha mer surf utan att byta upp dig till ett större abonnemang kan du fylla på med extra surf. Surfen är giltig i 31 dagar från att du har fyllt på den. Du skickar ett sms och surfen fylls på direkt.

   

  Mobiltelefoni

  Fello säljer inga telefoner men skulle du vilja ha en ny telefon till ditt nya abonnemang så kan du köpa en telefon från Halebop eller Telia. Det är inga problem att sätta in ett Fello SIM-kort i deras operatörslåsta telefoner. Om du har någon annan operatörslåst telefon kan du låsa upp telefonen hos den operatören och därefter sätta in ditt Fello SIM-kort.

  E-sim

  E-SIM står för Embedded SIM, vilket innebär att en mobiltelefon kan ha ett inbyggt SIM-kort. För att kunna använda ett e-SIM behöver både enheten (mobil, smartklocka) och abonnemanget stödja funktionen. Är allt förberett så är det bara att aktivera funktionen.

  Fördelarna är att slippa hålla reda på ett plastkort som dessutom kan vara svårt att installera i telefonen samt att du inte behöver vänta på att få ett fysiskt kort skickat till dig. Det gör det också ännu smidigare att byta operatör. Ytterligare en fördel är att du kan ha flera mobilnummer kopplade till ditt e-SIM vilket minskar behovet av flera telefoner.

  Fello stödjer ännu inte e-SIM och det finns inget datum satt för lansering. De erbjuder i dagsläget bara mobilabonnemang med fysiskt simkort.

   

  Rabatt för seniorer, student och barn

  Om du är över 55 år, student eller vill skaffa ett billigt abonnemang till dina barn så är Fello helt klart värt att kika på. Du klickar enkelt i att du vill ta del av rabatten när du beställer ditt abonnemang. De rabatterade abonnemangen ger dig mer surf för pengarna medan du som vill ha mycket surf får ett prisvärt abonnemang med mycket surf.

   

  Fello passar dig som föredrar det enkelt

  Vill du köpa telefon, surfplatta och mobilt bredband från samma operatör så kommer du inte hitta det du önskar hos Fello. Du som däremot vill kunna surfa, ringa, sms:a och mms:a billigt, fritt och enkelt gör rätt i att kika närmre på Fello. Det finns inte mycket mer hos Fello än ett fåtal abonnemang utan bindningstid och uppsägningstid samt bra kundsupport i flera kanaler, inklusive telefon. Det är egentligen allt man behöver för ett bra och billigt mobilliv.

  Eftersom Fello har specifika erbjudanden för seniorer, studenter och barn så är denna operatör utmärkt för dig som vill få ännu mer för pengarna.

  Om du har betalningsanmärkningar så är det inget problem för Fello. Du som annars inte skulle få en godkänd kreditupplysning kan enkelt få ett bra abonnemang där du får ta del av Sveriges bästa täckning genom Telias nät.

  Läs mer om Fello!

   

  Ska man välja Fello mobiloperatör?

  Fello är en lågprisoperatör som siktat in sig på enkla och lättbegripliga mobilabonnemang. De använder Telias snabba och stora mobilnät, så all datatrafik går i snabb hastighet. Du får även bra täckning med Fello som operatör. Fello har ingen bindningstid eller uppsägningstid på sina abonnemang.

  Mobilabonnemang

  Fello har enbart fastpris abonnemang till låga priser. Är du student, barn eller över 55 så får du rabatt hos Fello. Med fastpris så vet du alltid vad det kommer att kosta och du kan alltid uppgradera din surfmängd. Fria samtal, fria sms och fria mms är en självklarhet. Du kan även ta med dig ditt nummer och spara oanvänd surf hos Fello.

  Fellos Priser & mobilnät

  Fello har låga priser och bra täckning. De är en lågprisoperatör som satsat på enkla abonnemang med lågt pris. Du surfar i Telias supersnabba mobilnät när du använder Fello. Detta gör att de blivit en snabbt växande operatör i lågprissegment.

  Är du senior så har du seniorrabatt. Är du student så har du som vi nämnde här ovan lägre priser och mer surf inkluderat, samt är du under 18 år så kan du skaffa en form av barnabonnemang. Fello är en bra och stabil mobilpartner med sjyssta villkor och bra priser!

  Support

  Fellos kundtjänst kan nås genom telefon eller chatt på vardagar. Man kan även skicka iväg ett mejl och då lovar de att svara inom 24 timmar. Om man inte känner för att sitta i telefonkö kan man välja att Fellos kundtjänst ringer upp istället.

  Omdöme Fello

  Vårt omdöme om Fello är riktigt bra. Fello är en stabil  mobilpartner och har enkla villkor, bra priser samt mycket surf för pengarna. De har snabbt mobilnät och stabil datatrafik. Fello känns verkligen som en bra partner när det kommer till mobiltelefoni. I och med att de använder Telia som bärare av alla trafik, så går det snabbt både i tätort, men även ute på landet. Klart värt att prova!

   

  Frågor och svar om Fello

  ✅ Vem äger Fello?

  Fello ägs av den stora mobiloperatören Telia. Det innebär att Fello använder Telias mobilnät, men som kund hos Fello betalar man bara en bråkdel av priset som Telia-kunder betalar.

  ✅ Vilket mobilnät använder Fello?

  Fello använder sig av Telias mobilnät. Fello ägs dessutom av Telia. Om du vill läsa mer om täckning och täckningskartor hittar du mer information här.

  ✅ Är Fello bra?

  Ja, vi anser att Fello är en bra och pålitlig lågprisoperatör. De erbjuder enkla villkor, bra priser och använder Telias pålitliga mobilnät. Läs mer om varför vi rekommenderar Fello i texten på vår sida.

  ✅ Vad har Fello för rabatter?

  Fello erbjuder rabatter till studenter, barn under 18 år och seniorer över 55 år. I tabellen högst upp på sidan hittar du aktuella priser och erbjudanden från Fello.

  ✅ Vad erbjuder Fello?

  Fello erbjuder mobilabonnemang utan bindningstid. Om man är student, barn under 18 eller senior över 55 får man fina rabatter på sitt abonnemang. Som ny kund får man även rabatt. Se aktuella erbjudanden och priser i tabellen högst upp i texten.