MyBeatBland lågprisoperatörerna finns nu en operatör där du kan välja mellan olika abonnemang från 2 – 60 GB. Hos MyBeat finns det även möjlighet till familjerabatt om du har minst tre abonnemang.

MyBeat är anpassat efter användarna

MyBeat vill ge mer data till folket som vill ha mer data. Med abonnemangen kommer fria samtal, sms och mms. Snabb och tillgänglig kundservice är en av MyBeats viktigaste hörnstenar och deras kundservice har fått goda omdömen från kunder. MyBeat använde sig tidigare av Telias nät men numera är det Telenors nät som gäller. Telenors har ett nät med mycket bra täckning och snabba hastigheter. När du tecknar att abonnemang hos MyBeat får du 50% rabatt på månadsavgiften under de tre första månaderna på vissa abonnemang.

Abonnemang till telefon

MyBeat har olika typer av abonnemangsformer. De har fyra olika abonnemang med olika surfvolymer på mellan 2 GB och 60 GB surf. På alla abonnemang får du fria samtal, sms och mms. Du får använda ditt abonnemang inom EU/EES precis som du gör hemma.

Alla MyBeats abonnemang är utan bindningstid och du kan spärra abonnemang mot betaltjänster och betalsamtal.

Om Mybeat - Ingen bindningstid

Surf

Utöver att du har flera valmöjligheter när du väljer abonnemang kan du fortsätta surfa när din data är slut. Det sker dock mot en kostnad per MB men du står aldrig med en telefon som inte går att surfa ifrån. Du kan spärra abonnemanget så att ingen extra data kan användas eller lägga en kostnadsspärr så att extra data inte överstiger en viss summa.

Märker du att din data aldrig räcker månaden ut kan du byta upp dig till ett större abonnemang men det sker mot en avgift. Du kan byta abonnemang mitt i en månad och med omedelbar verkan. Du får fri roaming inom EU/EES men kom ihåg att surfen kostar extra efter att din data är slut.

HD Voice

Med MyBeat får du HD Voice på alla abonnemang. Det gör att backgrundsbuller reduceras och du hör röster klart och tydligt. Även om det ingår i abonnemangen så behöver du en telefon som stödjer funktionen. Även den du talar med behöver ha stöd för funktionen.

På MyBeat.se hittar du en lista på telefoner som stödjer HD Voice-funktionen. Du behöver inte aktivera funktionen för att använda den utan den är alltid igång om telefonen stödjer funktionen.

Samla familjen och få rabatt

Om du samlar hela familjen hos MyBeat får du 10% rabatt på paketpriserna. Familjen behöver ha minst tre abonnemang för att ni ska kunna del av erbjudandet. Utöver rabatt så lämpar sig MyBeats abonnemang för barn eftersom du kan spärra betalsamtal, utlandssamtal och hålla koll på användningen genom MyBeats hemsida.

MyBeat passar speciellt dig som ringer mycket och surfar mycket

MyBeat passar nog de flesta som vill kunna teckna ett abonnemang som är anpassat efter den faktiska användningen. Eftersom de har så varierande surfmängder så finns någonting för nästan alla typer av användare.

Mobilabonnemang hos MyBeat passar också speciellt dig som ringer mycket och skickar många sms och mms eftersom operatören erbjuder fria samtal och sms.

Sedan starten ha MyBeat fokuserat på att göra det enkelt för kunderna. De har ingen bindningstid och ingen faktureringsavgift. Du når deras kundtjänst både via telefon, mail, på Facebook och via deras webbsida.

För familjer finns det bra möjligheter för kontroll över surfandet då det går att spärra både data, betalsamtal och utlandssamtal. Det går dessutom att lägga in ett maxbelopp för abonnemanget.

Ska man välja Mybeat mobiloperatör?

Vi rekommenderar följande istället för My Beat!

För mobilabonnemang i Telenors nätverk: Vimla

Vill du ha en mobiloperatör med god personlig service? Då är My Beat ett gott val. De startade under 2016 och erbjuder billiga och varierade mobilabonnemang. Här berättar vi mer om deras mobilabonnemang och om fördelarna med att välja My beat nästa gång du vill byta mobilabonnemang.

Mobilabonnemang från My Beat

My Beat erbjuder ett antal olika mobilabonnemang för olika behov och plånböcker. Alla abonnemang har:

My Beat har fyra olika mobilabonnemang. Det minsta abonnemanget har 2 GB surf i månaden, sen följer ett med 4 GB surf, ett med 10 GB surf, och det största med 60 GB surf.  Alla abonnemang har en hastighet på upp till 100 Mbit/s. De första tre månaderna är priset lägre, det betyder att du  kan du testa om My Beats abonnemang är något för dig innan du börjar betala fullpris.

I alla abonnemang ingår fria samtal, fria sms och fria mms inom Sverige och EU, och telefonsupport från My Beat.

E-SIM

E-SIM är ett digitalt SIM-kort som du kan aktivera direkt i din mobil om din mobil och ditt abonnemang har stöd för det. Stöd för e-SIM finns i de flesta nyare mobiltelefoner och även i smartwatches från Samsung och Apple.

Ett e-SIM ersätter det fysiska SIM-kortet vilket innebär att du inte behöver hålla på att byta kort när du skaffar en ny telefon eller byter operatör. Tekniken möjliggör att du också kan knyta flera mobilnummer till kortet vilket kan vara bra i stället för att ha separata telefoner privat och för jobb.

Mybeat erbjuder i dagsläget inte e-SIM.

Därför bör du välja My Beat

My beat vill göra det enkelt för kunderna, på många olika sätt. De har tänkt på allt det där som annars kan vara krångligt med mobilabonnemang: täckning, service, byte av abonnemang med mera. Här berättar vi mer om varför det är enkelt att använda My Beat.

Om du har fler funderingar är det bara att surfa in på My Beats hemsida eller höra av sig till deras kundtjänst. De svarar gärna på dina frågor!

Vårt omdöme av My Beat

Prisvärda abonnemang och bra service ser ut att känneteckna My Beat. Priserna är bra och abonnemangen är fullspäckade med innehåll. My Beat har ett abonnemang för alla. Det finns ett abonnemang för dig som surfar lite och ett för dig som surfar mycket. Det bästa är att alla har fria samtal och sms. My Beat erbjuder samma priser inom EU som de gör i Sverige. De har dessutom förmånliga priser när det kommer till samtal, sms och surf i länder utanför EU. 

Det som verkligen får My Beat att sticka ut jämfört med sina lågpriskonkurrenter som ofta bara erbjuder support via chatt eller mejl är deras kundservice. De har en välfylld Frågor och svar-avdelning, och om man inte hittar svaret på sin fråga där kan man ringa deras kundtjänst under vardagar eller skicka ett meddelande via deras hemsida så ringer de upp. Man kan såklart även mejla deras kundtjänst. 

Frågor och svar om My Beat

✅ Kan man köpa mobiltelefon med My Beat?

Nej, i dagsläget går inte det även om de har erbjudit detta tidigare.

✅ Vilket nät använder My Beat?

My Beat använder Telenors nät som ger mobiltäckning till 99,9 procent av alla de som bor i Sverige. Läs mer om täckning och se täckningskartor här.

✅ Hur får man rabatt hos My Beat?

Som ny kund får du rabatt på ditt mobilabonnemang under dina första månader hos My Beat. Deras abonnemang har dessutom ingen bindningstid, så det är enkelt att byta om man inte skulle vara nöjd eller vill ändra surfmängd.

✅ Är My Beat bra?

Vi anser att My Beat är en bra operatör. De erbjuder mobilabonnemang till låga priser och med bra rabatter för nya kunder. Villkoren är enkla och täckningen är bra i Telenors nät. Läs mer om My Beat och vad vi tycker om operatören i texten på vår sida.

✅ Vad erbjuder My Beat?

My Beat erbjuder mobilabonnemang med fria samtal och sms och surf upp till 60 GB. De erbjuder även mobilt bredband.