MyBeatBland lågprisoperatörerna finns nu en operatör som sticker ut från mängden genom att erbjuda ett miljövänligare alternativ. Du kan till ett bra pris köpa en nästan ny mobiltelefon till ditt mobilabonnemang. Det handlar om tidigare använda telefoner som har renoverats och blivit fabriksåterställda så att de är nästan i nyskick. Hos MyBeat kan du välja mellan olika mobilabonnemang och det finns möjlighet till familjerabatt om du har minst tre abonnemang.

 

 

Populära alternativ

Andra populära alternativ till MyBeat som kan vara bättre är:

Operatör
Abonnemang
Samtal
Sms & Mms
Surf
Kostnad
 
Hallon
50% rabattFria samtalFria sms4-100 GBfrån 24 :-Läs mer & Beställ
Vimla
75% rabattFria samtalFria sms3-100 GBfrån 25 :-Läs mer & Beställ
Halebop
AbonnemangFria samtalFria sms2-60 GBfrån 99 :-Läs mer & Beställ

 

MyBeat är anpassat efter användarna

MyBeat vill ge mer data till folket som vill ha mer data. Utöver vanliga abonnemang med fria samtal, sms och mms kan du köpa till en recyclad telefon. Deras recyclade telefoner är begagnade mobiltelefoner som har återställts med nya skärmar och batterier.

Snabb och tillgänglig kundservice är en av MyBeats viktigaste hörnstenar och deras kundservice har fått goda omdömen från kunder. MyBeat använde sig tidigare av Telenors nät men numera är det Telias nät som gäller och du har möjlighet att surfa i 4G. Telias har ett nät med väldigt bra täckning och snabba hastigheter. När du tecknar att abonnemang hos MyBeat får du 50 % rabatt på månadsavgiften under de tre första månaderna på vissa abonnemang. Du kan använda MyBeat oavsett om du är privatperson eller företagskund.

 

Abonnemang till telefon

MyBeat har olika typer av abonnemangsformer. De har fyra olika abonnemang med olika surfvolymer på mellan 2 GB och 50 GB surf. På alla abonnemang får du fria samtal, sms och mms. Du får använda ditt abonnemang inom EU/EES precis som du gör hemma.

Alla MyBeats abonnemang är utan bindningstid och du kan spärra abonnemang mot betaltjänster och betalsamtal. De erbjuder även ett unikt mini-barnabonnemang för dig som vill samla hela familjen hos MyBeat.

 

Om Mybeat - Ingen bindningstid

Surf

Utöver att du har flera valmöjligheter när du väljer abonnemang kan du fortsätta surfa när din data är slut. Det sker dock mot en kostnad per MB men du står aldrig med en telefon som inte går att surfa ifrån. Du kan spärra abonnemanget så att ingen extra data kan användas eller lägga en kostnadsspärr så att extra data inte överstiger en viss summa.

Märker du att din data aldrig räcker månaden ut kan du byta upp dig till ett större abonnemang men det sker mot en avgift. Du kan byta abonnemang mitt i en månad och med omedelbar verkan. Du får fri roaming inom EU/EES men kom ihåg att surfen kostar extra efter att din data är slut.

 

Mobiltelefoni

Hos MyBeat kan du välja att köpa mobiltelefoner med eller utan abonnemang. Inte nog med det du kan även välja att köpa recyclade telefoner i varierande skick och ändå få en garanti på telefonen. Välj bland Samsung eller Apple iPhone och välj om du vill lägga till härdat glas, Gelprotection, laddare eller kabel.

Genom att köpa en begagnad telefon kan du få en riktigt fräsch lur till ett lågt pris. Du sparar dessutom pengar och gör miljön en tjänst. Alla recyclade mobiler är grundligt funktionstestade och omfattas av 24 månaders garanti och 14 dagar ångerrätt. Självklart är telefonerna operatörsupplåsta och du kan sätta in ditt SIM-kort direkt.

 

HD Voice

Med MyBeat får du HD Voice på alla abonnemang. Det gör att backgrundsbuller reduceras och du hör röster klart och tydligt. Även om det ingår i abonnemangen så behöver du en telefon som stödjer funktionen. Även den du talar med behöver ha stöd för funktionen.

På MyBeat.se hittar du en lista på telefoner som stödjer HD Voice-funktionen. Du behöver inte aktivera funktionen för att använda den utan den är alltid igång om telefonen stödjer funktionen.

 

Samla familjen och få rabatt

Om du samlar hela familjen hos MyBeat får du 10 % rabatt på paketpriserna. Familjen behöver ha minst tre abonnemang för att ni ska kunna del av erbjudandet. Utöver rabatt så lämpar sig MyBeats abonnemang för barn eftersom du kan spärra betalsamtal, utlandssamtal och hålla koll på användningen genom MyBeats hemsida.

 

MyBeat passar speciellt dig som ringer mycket och surfar mycket

MyBeat passar nog de flesta som vill kunna teckna ett abonnemang som är anpassat efter den faktiska användningen. Eftersom de har så varierande surfmängder så finns någonting för nästan alla typer av användare.

Mobilabonnemang hos MyBeat passar också speciellt dig som ringer mycket och skickar många sms och mms eftersom operatören erbjuder fria samtal och sms.

Sedan starten ha MyBeat fokuserat på att göra det enkelt för kunderna. De har ingen bindningstid och ingen faktureringsavgift. Du når deras kundtjänst både via telefon, mail, på Facebook och via deras webbsida.

För familjer finns det bra möjligheter för kontroll över surfandet då det går att spärra både data, betalsamtal och utlandssamtal. Det går dessutom att lägga in ett maxbelopp för abonnemanget.