MyBeatBland lågprisoperatörerna finns nu en operatör som sticker ut från mängden genom att erbjuda ett miljövänligare alternativ. Du kan till ett bra pris köpa en nästan ny mobiltelefon till ditt mobilabonnemang. Det handlar om tidigare använda telefoner som har renoverats och blivit fabriksåterställda så att de är nästan i nyskick. Hos MyBeat kan du välja mellan olika mobilabonnemang och det finns möjlighet till familjerabatt om du har minst tre abonnemang.

 

 

 

Populära alternativ

Andra populära alternativ till MyBeat som kan vara bättre är:

Operatör
Abonnemang
Samtal
Sms & Mms
Surf
Kostnad
 
Hallon
50% rabattFria samtalFria sms4-100 GBfrån 24 :-Läs mer & Beställ
Vimla
75% rabattFria samtalFria sms3-100 GBfrån 25 :-Läs mer & Beställ
Halebop
AbonnemangFria samtalFria sms2-60 GBfrån 99 :-Läs mer & Beställ

 

MyBeat är anpassat efter användarna

MyBeat vill ge mer data till folket som vill ha mer data. Utöver vanliga abonnemang med fria samtal, sms och mms kan du köpa till en recyclad telefon. Deras recyclade telefoner är begagnade mobiltelefoner som har återställts med nya skärmar och batterier.

Snabb och tillgänglig kundservice är en av MyBeats viktigaste hörnstenar och deras kundservice har fått goda omdömen från kunder. MyBeat använde sig tidigare av Telenors nät men numera är det Telias nät som gäller och du har möjlighet att surfa i 4G. Telias har ett nät med väldigt bra täckning och snabba hastigheter. När du tecknar att abonnemang hos MyBeat får du 50 % rabatt på månadsavgiften under de tre första månaderna på vissa abonnemang. Du kan använda MyBeat oavsett om du är privatperson eller företagskund.

 

Abonnemang till telefon

MyBeat har olika typer av abonnemangsformer. De har fyra olika abonnemang med olika surfvolymer på mellan 2 GB och 50 GB surf. På alla abonnemang får du fria samtal, sms och mms. Du får använda ditt abonnemang inom EU/EES precis som du gör hemma.

Alla MyBeats abonnemang är utan bindningstid och du kan spärra abonnemang mot betaltjänster och betalsamtal. De erbjuder även ett unikt mini-barnabonnemang för dig som vill samla hela familjen hos MyBeat.

 

Om Mybeat - Ingen bindningstid

Surf

Utöver att du har flera valmöjligheter när du väljer abonnemang kan du fortsätta surfa när din data är slut. Det sker dock mot en kostnad per MB men du står aldrig med en telefon som inte går att surfa ifrån. Du kan spärra abonnemanget så att ingen extra data kan användas eller lägga en kostnadsspärr så att extra data inte överstiger en viss summa.

Märker du att din data aldrig räcker månaden ut kan du byta upp dig till ett större abonnemang men det sker mot en avgift. Du kan byta abonnemang mitt i en månad och med omedelbar verkan. Du får fri roaming inom EU/EES men kom ihåg att surfen kostar extra efter att din data är slut.

 

Mobiltelefoni

Hos MyBeat kan du välja att köpa mobiltelefoner med eller utan abonnemang. Inte nog med det du kan även välja att köpa recyclade telefoner i varierande skick och ändå få en garanti på telefonen. Välj bland Samsung eller Apple iPhone och välj om du vill lägga till härdat glas, Gelprotection, laddare eller kabel.

Genom att köpa en begagnad telefon kan du få en riktigt fräsch lur till ett lågt pris. Du sparar dessutom pengar och gör miljön en tjänst. Alla recyclade mobiler är grundligt funktionstestade och omfattas av 24 månaders garanti och 14 dagar ångerrätt. Självklart är telefonerna operatörsupplåsta och du kan sätta in ditt SIM-kort direkt.

 

HD Voice

Med MyBeat får du HD Voice på alla abonnemang. Det gör att backgrundsbuller reduceras och du hör röster klart och tydligt. Även om det ingår i abonnemangen så behöver du en telefon som stödjer funktionen. Även den du talar med behöver ha stöd för funktionen.

På MyBeat.se hittar du en lista på telefoner som stödjer HD Voice-funktionen. Du behöver inte aktivera funktionen för att använda den utan den är alltid igång om telefonen stödjer funktionen.

 

Samla familjen och få rabatt

Om du samlar hela familjen hos MyBeat får du 10 % rabatt på paketpriserna. Familjen behöver ha minst tre abonnemang för att ni ska kunna del av erbjudandet. Utöver rabatt så lämpar sig MyBeats abonnemang för barn eftersom du kan spärra betalsamtal, utlandssamtal och hålla koll på användningen genom MyBeats hemsida.

 

MyBeat passar speciellt dig som ringer mycket och surfar mycket

MyBeat passar nog de flesta som vill kunna teckna ett abonnemang som är anpassat efter den faktiska användningen. Eftersom de har så varierande surfmängder så finns någonting för nästan alla typer av användare.

Mobilabonnemang hos MyBeat passar också speciellt dig som ringer mycket och skickar många sms och mms eftersom operatören erbjuder fria samtal och sms.

Sedan starten ha MyBeat fokuserat på att göra det enkelt för kunderna. De har ingen bindningstid och ingen faktureringsavgift. Du når deras kundtjänst både via telefon, mail, på Facebook och via deras webbsida.

För familjer finns det bra möjligheter för kontroll över surfandet då det går att spärra både data, betalsamtal och utlandssamtal. Det går dessutom att lägga in ett maxbelopp för abonnemanget.

Ska man välja Mybeat mobiloperatör?

Vi rekommenderar följande istället för My Beat!

För mobilabonnemang i Telias nätverk: Fello

För mobiltelefon och abonnemang i Telias nätverk: Halebop

Vill du ha en mobiloperatör med god personlig service? Då är My Beat ett gott val. De startade under 2016 och erbjuder billiga och varierade mobilabonnemang samt nya och begagnade mobiltelefoner. Här berättar vi mer om deras mobilabonnemang och om fördelarna med att välja My beat nästa gång du vill byta mobilabonnemang eller köpa en ny mobil.

Mobilabonnemang från My Beat

My Beat erbjuder ett antal olika mobilabonnemang för olika behov och plånböcker. Alla abonnemang har:

 • Samtal och SMS: Fria samtal och SMS inom Sverige och EU.
 • Uppsägningstid: Samtliga mobilabonnemang från My Beat har en månads uppsägningstid.
 • Bindningstid: My Beats mobilabonnemang har inte någon bindningstid.
 • Nummerbyte: Du behöver inte byta till ett nytt nummer när du byter från en annan operatör till My Beat. Om du vill kan du behålla ditt gamla nummer.
 • Surf: Du kan byta surfstorlek och abonnemang när du vill.
 • Faktureringsavgift: My Beat har ingen faktureringsavgift.
 • Uppstartskostnad: My Beat har ingen uppstartskostnad.
 • Min sida: Här kan du se ditt eget eller hela familjens mobilabonnemang.
 • Kundservice: My Beat erbjuder telefonsupport för alla sina kunder. Man kan antingen ringa supporten under vardagar, eller skicka ett meddelande via hemsidan så ringer telefonsupporten upp när det passar.
 • Det går snabbt: Du får ditt nya SIM-kort på bara ett par dagar, och du kan börja använda det direkt.

My Beat har fyra olika mobilabonnemang. Det minsta abonnemanget har 2 GB surf i månaden, sen följer ett med 6 GB surf, ett med 15 GB surf, och det största med 30 GB surf.  Alla abonnemang har en hastighet på upp till 100 Mbit/s. De första tre månaderna är priset lägre, det betyder att du  kan du testa om My Beats abonnemang är något för dig innan du börjar betala fullpris.

I alla abonnemang ingår fria samtal, fria sms och fria mms inom Sverige och EU, och telefonsupport från My Beat.

Mobiltelefoner från My Beat

Självklart kan du köpa din nya mobiltelefon via My Beat. I webbutiken säljs både nya och gamla mobiltelefoner och surfplattor. Om du inte vill lägga så mycket pengar på en ny mobiltelefon är en begagnad telefon ett perfekt val. Dessutom är det bättre för miljön. Du kan även köpa diverse tillbehör från My Beat, såsom hörlurar och fodral. My Beat samarbetar även med Refurbly, som är en del av mobilverkstan.se, som sköter reperationer av mobiltelefoner. 

Alla begagnade telefoner du köper via My Beat är återställda och i mycket gott skick – de är helt enkelt nästan som nya. Innan My Beat lägger upp de begagnade telefonerna till försäljning testas de så att du kan vara säker på att du köper en telefon i bästa möjliga skick. Att köpa en begagnad telefon ger dig inte bara ett bättre pris, utan det sparar även in på jordens resurser – en mindre telefon behöver tillverkas och sedan brytas ner, och en mindre telefon behöver färdas över halva jordklotet.

 • Mobiltelefoner: Här finner du mobiltelefoner av många olika märken, såsom Apple och Samsung.
 • Surfplattor: Här hittar du begagnade surfplattor från Apple.
 • Tillbehör: I My Beats webb-shop finner du även tillbehör såsom skal till mobiltelefoner, väskor, laddare, hörlurar med mera.

Därför bör du välja My Beat

My beat vill göra det enkelt för kunderna, på många olika sätt. De har tänkt på allt det där som annars kan vara krångligt med mobilabonnemang: täckning, service, byte av abonnemang med mera. Här berättar vi mer om varför det är enkelt att använda My Beat.

 • Att ha bra täckning är viktigt, och My Beat ger dig detta både på 2G,- 3G,- och 4G-nätet. Du behöver alltså inte oroa dig mer för dålig täckning. På My Beats hemsida kan du gå in och titta på en täckningskarta för att försäkra dig om att ditt mobilabonnemang har den täckning du behöver. My Beat använder sig av Telias nät, ett av Sveriges mest utbyggda telefon- och datanät.
 • Det är enkelt att byta mellan olika abonnemang med My beat. De har bara en månads uppsägningstid och ingen bindningstid alls.
 • Barnkoll: Barn kanske inte har koll på hur mycket surf de använder alla gånger. Kanske får de dessutom för sig att köpa mer surf. Detta kan du kontrollera via My Beats hemsida på Min Sida, för att se till att surfkostnaden inte blir för hög.
 • Familjerabatt: Om hela er familj har mobilabonnemang via My Beat får ni en rabatt på hela 10% på paketpriset. Erbjudandet gäller för minst tre mobilabonnemang.
 • Sist men inte minst: Servicen! Något av det viktigaste för att du som kund ska få det du vill ha är att servicen är god. Hos My Beat får du personlig service och du kan enkelt nå dem via telefon, mail, Facebook och hemsida.

Om du har fler funderingar är det bara att surfa in på My Beats hemsida eller höra av sig till deras kundtjänst. De svarar gärna på dina frågor!

Vårt omdöme av My Beat

Prisvärda abonnemang och bra service ser ut att känneteckna My Beat. Priserna är bra och abonnemangen är fullspäckade med innehåll. My Beat har ett abonnemang för alla. Det finns ett abonnemang för dig som surfar lite och ett för dig som surfar mycket. Det bästa är att alla har fria samtal och sms. My Beat erbjuder samma priser inom EU som de gör i Sverige. De har dessutom förmånliga priser när det kommer till samtal, sms och surf i länder utanför EU. 

Det som verkligen får My Beat att sticka ut jämfört med sina lågpriskonkurrenter som ofta bara erbjuder support via chatt eller mejl är deras kundservice. De har en välfylld Frågor och svar-avdelning, och om man inte hittar svaret på sin fråga där kan man ringa deras kundtjänst under vardagar eller skicka ett meddelande via deras hemsida så ringer de upp. Man kan såklart även mejla deras kundtjänst. 

Om du letar efter ett abonnemang och en telefon till ett extra bra pris erbjuder My Beat begagnade telefoner i sin webbshop. Det är ett bra val både för miljön och plånboken.

 

Frågor och svar om My Beat

✅ Kan man köpa mobiltelefon med My Beat?

Ja, hos My Beat kan man lägga till en mobiltelefon till sitt abonnemang. De erbjuder renoverade, miljömedvetna, smartphones till ett förmånligt pris. Alla telefoner har 2 års garanti och kan köpas på avbetalning.

✅ Vilket nät använder My Beat?

My Beat använder Telenors nät som ger mobiltäckning till 99,9 procent av alla de som bor i Sverige. Läs mer om täckning och se täckningskartor här.

✅ Hur får man rabatt hos My Beat?

Som ny kund får du rabatt på ditt mobilabonnemang under dina första månader hos My Beat. Deras abonnemang har dessutom ingen bindningstid, så det är enkelt att byta om man inte skulle vara nöjd eller vill ändra surfmängd.

✅ Är My Beat bra?

Vi anser att My Beat är en bra operatör. De erbjuder mobilabonnemang till låga priser och med bra rabatter för nya kunder. Villkoren är enkla och täckningen är bra i Telenors nät. Läs mer om My Beat och vad vi tycker om operatören i texten på vår sida.

✅ Vad erbjuder My Beat?

My Beat erbjuder mobilabonnemang med fria samtal och sms och surf upp till 50 GB. Du kan lägga till en begagnad smartphone till ditt abonnemang. De erbjuder även mobilt bredband.