Billigast mobilabonnemang med och utan mobiltelefon. Vi har listat alla de billigaste mobilabonnemangen i Sverige på ett enda ställe. Här hittar du bra mobilabonnemang till lägsta pris. Det billigaste abonnemanget beror på vilka behov du har. Vi jämför här de olika abonnemangen mellan varandra och ser vilket abonnemang som ger mest valuta för pengarna.

Billigaste mobilabonnemang:

Operatör
Abonnemang
Samtal
Sms & Mms
Surf
Kostnad
 
Hallon
MobilabonnemangFria samtalFria sms4-100 GBfrån 49 :-Läs mer & Beställ
Vimla
FastprisFria samtalFria sms2-50 GBfrån 50 :-Läs mer & Beställ
Halebop
AbonnemangFria samtalFria sms2-30 GBfrån 99 :-Läs mer & Beställ
Comviq
Fastpris abonnemangFria samtalFria sms5-40 GBfrån 145 :-Läs mer & Beställ
Fello
FastprisFria samtalFria sms1-30 GBfrån 95 :-Läs mer & Beställ
Tre
3 FastprisFria samtalFria sms2-obegr. GBfrån 149 :-Läs mer & Beställ
Telenor
TelenorFria samtalFria sms3-obegr. GBfrån 219 :-Läs mer & Beställ

Billigast mobiloperatörer

Det finns numera ett antal lågprisoperatörer i Sverige som erbjuder låga priser och bra villkor på sina abonnemang. Det är dock viktigt att man vet sitt behov av mobiltelefonen för att verkligen hitta det bästa och billigaste abonnemanget för sina behov. Du behöver matcha behovet och priset med varandra samt sedan se vad du får för dina pengar.

Lista på billigast abonnemang

De billigaste abonnemangen har ofta lite mindre surfmängd och i vissa fall begränsningar vad gäller samtal och sms per månad. Detta håller på att förändras nu för konkurrensen mellan de olika operatörerna har hårdnat de senaste åren och detta skall du som kund utnyttja för att få så lågt pris på dina produkter och tjänster. Vi har samlat alla de bästa och billigaste abonnemangen i listan här ovan. Dessa abonnemang kvalar in på listan över de billigaste telefonabonnemangen i Sverige nu. Det kan skilja lite mellan dessa och du skall se till ditt eget behov när du skaffa nytt abonnemang.

Fria samtal och fria sms

Behöver du fria samtal? Fria sms? Mycket eller lite surf? När du har dina behov klara är det enkelt att skaffa nytt mobilabonnemang. Skulle du välja fel är det ingen fara. Du kan enkelt byta till ett annat, då de flesta billiga abonnemang inte har varken uppsägningstid eller bindningstid. Detta är en stor skillnad mot för några år sedan och detta är verkligen en bra sak för dig som konsument. Billigast mobilabonnemang

Kriterier billigast abonnemang

När du skall välja abonnemang skall du som sagt titta på dina behov. Du kan titta på dessa genom att följa de kriterier här nedan. Detta gör det enklare för dig att göra ett bra val.

  • Vad skall du använda mobilen till?
  • Hur mycket surfmängd behöver du per månad?
  • Hur mycket samtal gör du?
  • Fria sms och mms?
  • Vad har du för täckningsbehov?

Beräkning av surf:

Det som brukar skilja mellan de olika billigaste abonnemangen är surfmängden. Därför har vi gjort en liten lista på hur mycket surfmängd det går åt för de olika aktiviteterna på nätet:

  • 1 GB = ca 300 webbplatser, 15 timmars musik samt 1 timmars film
  • 5 GB = ca 1500 webbplatser, 72 timmars musiklyssnande samt 5 timmars film
  • 10 GB = ca 3000 webbplaster, 144 timmars musiklyssnande samt 10 timmars film

Nu har du fått lite bättre koll på vilka surfmängder som behövs när det kommer till aktiviteter på Internet. Det finns flera billiga och bra mobilabonnemang i listan här ovan när det gäller att välja bäst och billigast telefonabonnemang.

Surf och lågprisalternativ

Du kan hitta billiga abonnemang numera som kostar runt 50 kronor och då får du relativt bra med surf för dessa pengar. Kostnaden för mobilabonnemang har sjunkit de senaste åren då flera av de stora operatörerna startat egna lågprisalternativ på marknaden. De använder samma mobilnät som de större mer kända operatörerna då de ägs av dessa. Vilka operatörer använder vilkas mobilnät:  Tele2 => Välj Comviq Telenor => Välj Vimla Tre => Välj Hallon Telia => Välj Halebop Du kan om du vill hitta billigast mobilabonnemang använda dig av ovanstående lilla guide om vilka som använder samma nät. Då får du samma täckning till lägre pris. Perfekt för dig som kund! Du kan även uppdatera ditt val av abonnemang enkelt då de arbetar utan bindningstider. Allt för att du skall få ett så bra val och billigt abonnemang som möjligt! Lycka till med ditt val av billigast mobilabonnemang!