Det är fullt möjligt att skaffa mobilabonnemang trots att du har betalningsanmärkningar. Det du behöver göra är att du skall sikta in dig på ett par av alla de operatörer som finns i Sverige. Det är ett antal mobiloperatörer som inte är lika hårda när det kommer till kreditkontroll och de är släpper igenom kunder som tidigare haft problem med sin ekonomi.

Operatör
Abonnemang
Samtal
Sms & Mms
Surf
Kostnad
 
Hallon
MobilabonnemangFria samtalFria sms4-100 GBfrån 99 :-Läs mer & Beställ
Comviq
Fastpris abonnemangFria samtalFria sms5-40 GBfrån 145 :-Läs mer & Beställ

Abonnemang trots anmärkningar

Det finns som sagt ett flertal operatörer som du kan använda dig av fast du har anmärkningar. Det fina är att det är även de billigaste mobiloperatörerna, så det är riktigt bra för dig som en mer ansträngd ekonomisk situation. Vi skall här nedan visa på de operatörer du kan använda dig av för att skaffa nytt abonnemang.

Betalningsanmärkningar

Att ha anmärkningar kan verkligen ställa till det i vardagen. Du är dock inte ensam om att ha ekonomiska problem. Det är ca 600 000 svenskar i dagsläget som har anmärkningar. Det hjälper inte dig, men det kan vara bra att veta att du inte är ensam.

En betalningsanmärkning kan verkligen ställa till det både vad gäller att skaffa nytt mobilabonnemang, men även i andra situationer i livet. Man får svårt att ta lån, köpa bil och andra lite dyrare saker. Det finns som sagt dock hjälp att få och abonnemang kan du oftast teckna via de operatörer vi visar i denna artikel.

Abonnemang

Fördelar med abonnemang

Det finns flera ekonomiska fördelar om man jämför ett fast abonnemang med t ex kontantkort. Ett fast abonnemang ger oftast lägre kostnader för samtal, sms, mms och surfmängden. Du kan ju även skaffa en ny mobiltelefon när du blivit godkänd hos operatören. Då betalar du ju av på mobiltelefonen via abonnemanget ifall du väljer en sådan lösning.

Det finns operatörer som inte tar kreditkontroll på sina kunder och det finns de som är lite generösare vad gäller nya kunder med trassliga ekonomiska situationer. Vi skall här nedan visa på ett par sätt du kan komma runt problematiken med betalningsanmärkningar och mobilabonnemang.

Metoder runt anmärkningar

Numera finns det kontantkort som fungerar som abonnemang med enda skillnaden att du betalar innan du skall använda din surfmängd, dina samtal och dina sms. Om du skulle misslyckas att få ett mobilabonnemang för att du har för många anmärkningar kan detta absolut vara ett alternativ.

Du kan skaffa ett fastpris abonnemang där du för betalar ditt abonnemang och använder det som ett vanligt abonnemang direkt du betalat. Vanliga abonnemang betalar man ju annars efter det att månaden är över och man använt sitt abonnemang.

Denna form av förbetalt abonnemang gör ju även att du inte behöver få mer problem med att det kommer nya fakturor som hamnar efter i betalning och skapar nya problem med en redan trasslig ekonomi.

Månadskostnad och kontantkort

Kontantkorten hade tidigare en samtalspott som man köpte i förväg och sedan fick man disponera denna under de 30 dagar den gällde. Detta gjorde att dina pengar och din pott tog slut innan månaden hade gått och du stod där utan mer samtalspott att utnyttja.

Numera kan du skaffa ett kontantkort som gäller i 30 dagar och du har en fastpris variant där du använder fria samt och fria sms under hela månaden. Du kan välja på flera olika prisplaner och på så sätt ha mycket surf, fria samtal och fria sms under hela perioden utan att det tar slut. Detta fungerar som ett abonnemang fast du betalar i förskott.

Med denna form av lösning får du inga nya problem med fakturor som inte blir betalda i tid. Du kan använda din mobiltelefon som du vill under månaden bara det att du betalat i förväg. Smart lösning!

Mobiloperatörer trots anmärkningar

De operatörer vi visar på i denna artikel har alla lite generösare villkor när det kommer till betalningsanmärkningar och trassel med sin privata ekonomi. Du vill ju kunna ha tillgång till bra kommunikation trots att du har anmärkningar. Det kan du många gånger få med dessa operatörer. Lycka till med ditt nya mobilabonnemang trots betalningsanmärkning.