När det står mellan de nyare och trendigare operatörerna så är Vimla oftast en operatör värd att ha med i beaktning. Vimla står för prisvärda och billiga abonnemang med stor flexibilitet och utan bindningstider. Läs mer om lågprisoperatören Vimla och deras nya Vimla 2.0.

Den användarvänliga operatören

Vimla är mobiloperatören som placerat sig på andra platsen i ”Bästa mobiloperatör”. De använder sig av Telenors nät och du kan surfa i 2G, 3G och 4G. Anledningen till att Vimla kan vara så pass billiga är för att de har valt att inte ha återförsäljare eller en utökad kundservice. De har istället utvecklat ett forum där de flesta svaren finns. Behöver du kontakta dem så kan du göra det genom mejl eller via chatt.

Om du laddar ner Vimlas app kan du enkelt byta abonnemangspaket när du vill och få mer eller mindre surf varje månad. Du bygger helt enkelt ditt eget abonnemang när du vill.

Vimla finns inte för företag, men du kan ange företagsuppgifterna på din privata faktura och ändå registrera abonnemanget i företagets bokföring.

Vimlas mobilabonnemang

 

Operatör
Abonnemang
Samtal
Sms & Mms
Surf
Kostnad
 
Vimla
MobilabonnemangFria samtalFria sms2-50 GBfrån 100 :-Läs mer & Beställ
Vimla
Mobilabonnemang studentFria samtalFria sms6-25 GBfrån 100 :-Läs mer & Beställ
Vimla
Mobilabonnemang seniorFria samtalFria sms6-25 GBfrån 100 :-Läs mer & Beställ
Vimla
Mobilabonnemang barnFria samtalFria sms2-50 GBfrån 100 :-Läs mer & Beställ

Abonnemang till telefon

Med Vimla har du varken uppsägningstid eller bindningstid. Du kan utan att kontakta kundtjänsten testa dig fram till det perfekta abonnemanget. Vimla har fyra storlekar på abonnemang där alla ger fria samtal, sms och mms och du väljer abonnemang utefter önskad surfmängd. Det finns abonnemang för dig som nästan aldrig surfar och abonnemang för dig som surfar mycket.

Du väljer även om du vill kunna använda din telefon utomlands eller för betalsamtal när du tecknar abonnemanget. Väljer du att låsa upp spärren så får du använda din telefon inom EU/EES precis som om du vore hemma. Du kan enkelt slippa hantera månadsbetalningar genom att ansluta kontokort, klarna eller autogiro.

Om Vimla - Extra surf ingår

Inte riktigt som kontantkort

Vimla erbjuder inga kontantkort, men det betyder inte att de inte är relevanta att läsa om ändå. Du betalar ditt abonnemang i förskott vilket gör att de inte behöver ta en kreditupplysning. Vill du spärra abonnemanget från betalsamtal eller utlandssamtal så kan du även göra det. Eftersom du enkelt kan ändra surfmängden genom Vimlas app så kan du även byta volym precis när du önskar. Det är så nära ett kontantkort som ett abonnemang kan komma.

Surf på mobilen

Hos Vimla får du spara den surf du inte använder. Surfen sparas i upp till ett år och du får spara upp till 100 GB. Hela surfen försvinner inte efter ett år, utan den surf som lades till för ett år sen försvinner. Du får även extra data när du tecknar abonnemang som självklart sparas. Nätet möjliggör surfhastighet i upp till 150Mbit/s.

Om du är inom EU/EES får du använda upp till 10 GB per månad utan extra kostnad. Skulle din surf ta slut på resan eller hemmaplan så kan du köpa till extra surf genom att logga in på vimla.se eller ladda ner Vimlas app.

Studentrabatt, senior eller under 18

För dig som är student, ungdom eller 55+ så finns mer att hämta hos Vimla. Genom att kryssa i att du är berättigad erbjudandet så får du ta del av abonnemang med mer surf för pengarna, nämligen deras studentabonnemang och seniorabonnemang.

Vimla 2.0

Vimla är i full färd med att uppdatera sina plattformar och sim-kort för att kunna bli ännu bättre. Det innebär att det snart kommer att finnas realtidsuppdateringar på dataförbrukning. Vimla 2.0 handlar framförallt om att skapa nya teknologier till kunderna. Det handlar då om VoLTE, Wi-fi call och e-sim. Har du ett sim-kort sedan tidigare så behöver du inte oroa dig, du kommer få ett nytt sim-kort på posten. Är du ivrig kan du däremot beställa ett direkt på vimla.se.

Vimla passar dig som vill ha abonnemang på kontantkort

Nu är det inte så att Vimla har abonnemang på kontantkort, för något sådant finns ju faktiskt inte. Dem är dock inte långt därifrån. Du som vill ha ett enkelt men bra abonnemang med enkel betalning och flexibilitet i surf gör rätt i att läsa mer om Vimla. Det blir inte enklare än såhär.

Vimla är utmärkt för seniorer, studenter och ungdomar eftersom du får en robust abonnemangsform till ett lågt pris. Har du dessutom inget emot att själv behöva leta fram svar på dina frågor eller skriva till någon i chatten, då är valet inte svårt.

Vill du däremot ha mobiltelefon, mobilt bredband, surfplattor och flera andra enheter och abonnemangsformer, då är detta inte rätt operatör för dig. Hos Vimla är det enkelt på alla sätt och vis.