Comviq var en av de första mobiloperatörerna som erbjöd kontantkort på den svenska marknaden. Idag fortsätter de att erbjuda prisvärda kontantkort men du kan också välja ett av deras billig och fördelaktigt abonnemang. Läs mer om mobiloperatören Comviq och vad som särskiljer dem från andra operatörer.

 

Operatör
Abonnemang
Samtal
Sms & Mms
Surf
Kostnad
 
Comviq
Fastpris abonnemangFria samtalFria sms5-40 GBfrån 145 :-Läs mer & Beställ
Comviq
Comviq Fastpris StudentFria samtalFria sms5-40 GBfrån 95 :-Läs mer & Beställ

 

Comviq med billiga abonnemang och kontantkort

Comviq är idag en stor mobilaktör på den svenska marknaden. Sedan 1991 har de tillhandahållit kontantkort och varit en självklar aktör när det gäller billiga och enkla simkort. Comviq ägs av Tele2 och använder sig av mobilnät från Tele2 och Telenor beroende på om du använder 2G, 3G eller 4G. Eftersom de inte har egna butiker eller infrastruktur kan de erbjuda billigare mobillösningar än Tele2.

Om du jämför Comviq med Tele2 ska du ta hänsyn till att du med ett Comviq simkort inte kan gå till en fysisk butik för support vilket du kan med Tele2 simkort. Har du inget emot support via telefon, chatt eller mejl så är Comviq ett fullgott, prisvärt och enkelt alternativ för både abonnemang och kontantkort. Du kan även skaffa det perfekta abonnemanget genom att testa deras surfkoll.

 

Comviq mobilnät

Comviq använder mobilnät både från Tele2 och Telenor. Detta ger dem bra täckning rent generellt. De har numera en kampanj vars funktion är att under två månaders tid mäta din dataanvändning, till samma pris som deras Fastpris Mini, och därefter rekommendera ett abonnemang som passar dina behov. Du behöver inte välja det abonnemang som rekommenderas. De har några separata abonnemang för studenter och seniorer (55+), samt rabatter på mobiler för dessa grupper.

 

Comviq utomlands

Om du ofta ringer till utlandet eller ska på semester kan operatören ha funktioner som passar dig. Dels har de utlandspaket som du kan skaffa innan du åker så att du slipper oväntade kostnader under semestern och dels har de Fastpris Combo som ger upp till 1000 minuter samtal till utlandet och fria samtal och meddelanden inom Sverige. 10 GB surf inom EU ingår också.

Se upp för deras satellitsamtal som du kan kopplas mot om du saknar mobiltäckning då dessa är väldigt dyra. Comviq har dessvärre riktigt dåligt betyg hos Trustpilot, delvis på grund av oväntade kostnader. Läs villkoren noggrant innan du använder din mobil utanför EU/EES.

 

Abonnemang med Fastpris

Alla abonnemangen hos Comviq är med fastpris. Det innebär att du för en fast månadsavgift ringer, sms:ar, mms:ar och surfar från en månadspott som förnyas varje månad. Oavsett om du ringer och surfar mycket eller lite så finns det prisvärda abonnemang att välja mellan. De flesta abonnemangen ger fria samtal, sms och mms och skiljer sig åt på surfmängden men det finns även ett mini-abonnemang.

Hos Comviq kan du teckna abonnemang utan bindningstid eller uppsägningstid. Det gör att du enkelt kan byta mellan abonnemangen utan att byta nummer eller operatör. Vill du använda ditt Comviq simkort utomlands så gör du det med samma premisser som hemma. Du får använda som mest 10 GB surf fritt inom EU/EES men du kan inte använda mer surf än du har i ditt abonnemang.

 

Comviq kontantkort

Kontantkort är ett enkelt sätt att inte betala för mer än du faktiskt använder. Comviq var den första operatören som lanserade kontantkort på den svenska marknaden och fortsätter idag att erbjuda prisvärda kontantkort. Även fast du inte kan skaffa det klassiska Comviq Kompis så kan du fortfarande ringa fördelaktigt inom operatören och till andra operatörer. Med Fastpris-påfyllnad får du fördelarna av ett abonnemang utan att behöva teckna abonnemang.

Vilket Comviq kontantkort som är bäst beror helt på vad du anser är viktigt. Förutom låga priser så är en av fördelarna med ett Comviq kontantkort att du som ofta reser utomlands eller ringer utlandssamtal har de flera olika alternativ på påfyllnadspaket. Det är dock inte alla påfyllningar som fungerar utomlands. Vet du med dig att du ska utomlands så bör du ladda kontantkortet med ett paket som fungerar utomlands. Utöver Fastpris-påfyllnad finns Comviq saldo och Comviq extra surf.

 

Om Comviq - Billiga abonnemang

 

Surf

Comviq fungerar utmärkt för eget bruk oavsett om du vill ha mycket eller lite mindre surf i ditt abonnemang eller kontantkort. Comviqs Fastpris abonnemang och Fastpris kontantkort har samma surfmängder och kostar lika mycket och du kan använda upp till 10 GB surf inom EU/EES oavsett om du väljer abonnemang eller kontantkort. Skulle din surf inte räcka så kan du välja att köpa till mer surf till både abonnemang och kontantkort.

 

Mobilt bredband och trådlöst wifi

Comviq har inget uttalat paket för mobilt bredband. Du kan alltid välja att skaffa ett simkort som du fyller på med surf, det vill säga ett kontantkort med enbart extra surf. Simkortet kan du använda i surfplattan eller routern och få trådlöst wifi. Surfen är giltig i 30 dagar efter att du har fyllt på kontantkortet.

 

Mobiltelefoni till kontantkort och abonnemang

Comviq säljer mobiltelefoner från Apple, Huawei, Samsung och Sony och du kan köpa både abonnemangstelefon och kontantkortstelefon. Om du väljer att köpa en kontantkortstelefon ingår ett gratis kontantkort och du betalar hela summan vid köpet. Väljer du en abonnemangstelefon kan du delbetala telefonen genom att binda upp dig på 24 månader. Här kan du läsa mer om hur du gör för att ladda kontantkort.

 

Studentabonnemang och erbjudanden

Vill du skaffa Comviq med studentkort så kan du teckna ett studentabonnemang. Du får ett fördelaktigt erbjudande där du betalar mindre och får mer surf. Alla studentabonnemang är med Fastpris och det finns både stora och små abonnemang. Om du inte är student men ändå vill ta del av förmånliga erbjudanden kan du spana in månadens mobil på Comviqs shop.

 

Comviq passar dig som vill testa dig fram

Är du inte säker vad som passar dig bäst och vill kunna testa abonnemang, då är Comviq operatören för dig. Eftersom de inte har bindningstid eller uppsägningstid så kan du byta abonnemangsvolym omedelbart. Du kan även ta hjälp av deras surfkoll och få ett abonnemang som är anpassat efter din faktiska användning. Efter två månader tilldelas du det abonnemang som passar din användning bäst.

Läs mer om Comviq!