Skall du skaffa mobilabonnemang till ditt företag finns det några riktigt bra alternativ att välja mellan. Det finns numera företagsabonnemang som är skräddarsydda för både stora och mindre företag. Flera mobiloperatörer erbjuder nu bra priser, mycket surf samt smarta lösningar för dig som företagare.

Operatör
Abonnemang
Samtal
Sms & Mms
Surf
Kostnad
 
Hallon
MobilabonnemangFria samtalFria sms4-100 GBfrån 99 :-Läs mer & Beställ
Telenor
TelenorFria samtalFria sms0,5-obegr. GBfrån 249 :-Läs mer & Beställ
Tre
3 Fastpris Fria samtalFria sms2-60 GBfrån 179 :-Läs mer & Beställ

Företagsabonnemang

Vad skall man tänka på när man väljer mobilabonnemang till sitt företag? Du behöver utgå från de behov du har och vad du skall använda din mobiltelefon till. Med ett företagsabonnemang kan du lägga till flera fina fördelar vad gäller tjänster som hjälper dig med din kommunikation i vardagen.

En av dessa finurliga tjänster du kan koppla till ditt företagsabonnemang är en telefonväxel. Du skaffar denna tjänst och vips så har du en fungerande telefonväxel till ditt företag. Du kan koppla på en professionell telefonsvarare och du får på detta vis en bättre kommunikation med de kunder som ringer in till ditt företag.

Abonnemang för företagare

Det finns alternativ vad gäller abonnemang oavsett om du är ett stort företag eller en liten firma. Det viktiga är att du tar hand om din kommunikation på ett tillfredsställande och professionellt sätt. Du behöver framstå som seriös när kunder ringer in till dig och vill använda sig av dina produkter eller tjänster.

Du kan skräddarsy ditt mobilabonnemang vad gäller samtal, sms, mms, surfmängd och andra funktioner beroende på vad du behöver för att driva ditt företag på bästa sätt. Väljer du ett abonnemang med hyfsat stor surfmängd, fria samtal och fria sms, så är du på den säkra sidan.

Detta är enkelt att skaffa då de flesta mobiloperatörer erbjuder fria samtal och fria sms idag. det som brukar skilja dem isär är surfmängden. Det finns riktigt fina alternativ vad gäller låga priser och bra med surf. Du kommer hitta rätt abonnemang för dig och ditt företag.

Mobilabonnemang foretag

Många väljer Hallon

Vi har märkt att många mindre företag väljer Hallon som operatör vad gäller sin mobiltelefoni på företaget. De har generöst med surfmängd, bra täckning samt fria samt och sms. Hallon blir ofta det mindre företagets val. De har allt man kan önska sig av en operatör.

Har du ett större företag, så kan Telenor eller Tre var ett bra alternativ för dig och din mobiltelefoni. Det är enkelt att växa med Telenor som mobilpartner. De har flera lösningar för lite större företag.

Tjänster för företag

Som företag har man andra behov än privatpersoner vad gäller kommunikation och det finns en del smarta lösningar du kan skaffa till ditt företagsabonnemang. Telefonväxel till företag är en sådan smart tjänst. Du får en växelservice och kan styra samtalen på ett helt annat sätt. Kunder som ringer in till dig får ett helt annat bemötande när de ringer och du kan hantera deras önskemål på ett bättre sätt.

Koppla även till röstbrevlådor till din växel och då får du ännu mera djup i din kommunikation. Du kan styra de som ringer och kan svara eller ringa tillbaka när det passar dig. Kunder får bättre service med en telefonväxel och du får en enklare hantering av telefonsamtalen.

Betalning mobilt

Kopplar du till en betalfunktion till ditt företag, så kan du ta betalt via din mobiltelefon. Många mindre och större företag tar numera betalt via mobiltjänster såsom iZettle och Swish. Swish finns ju även för företag numera. Snabb och enkel betalning via mobilen.

Du slipper hantera kontanter när du använder dessa mobiltjänster och kunderna har numera vant sig vid detta och blir nästan förvånade ifall du inte kan hantera betalningar via mobiltelefonen. Du får upp en snabbhet med mobil-betalningar och slipper dyr hantering av kontanter. Det är även tidsbesparande med denna typ av betaltjänster.

Företagsabonnemang

Det finns ett antal mobiloperatörer som idag erbjuder företagsabonnemang. Ett abonnemang för företagare skiljer sig lite åt mot ett abonnemang för privatpersoner. Det är inte samma form av ångerrätt när du tecknar ett företags-abonnemang. Du kan dock dra av denna form av abonnemang smidigt i företagets deklaration. Detta är en klar fördel.

Använd kända stora mobiloperatörer när du tecknar ett abonnemang, så vet du att det kommer fungera bra för din kommunikation och ditt företag. Allt för att du skall vara så trygg med ditt val som möjligt!

Fördelar

  • TelefonväxelBra priser för företag
  • AvdragsgilltEnkel hantering och konteringByta abonnemangsform under avtalAndra smarta tjänster för din telefoni
  • De mobiloperatörer vi samarbetar med har alla bra alternativ när du skall skaffa ett mobilabonnemang för företag. Skaffa ett separat abonnemang även om du är ett mindre företag. Det hjälper dig i ditt arbete samt ger kunderna ett bra intryck av dig och ditt företag!