Ska du skaffa mobilabonnemang till ditt företag finns det några riktigt bra alternativ att välja mellan. Det finns numera företagsabonnemang som är skräddarsydda för både stora och mindre företag. Flera mobiloperatörer erbjuder nu bra priser, mycket surf samt smarta lösningar för dig som företagare.

Surf

Minst2GB
2 GB 100 GB

Abonnemangstyp

  Populära val

  Mobilnät

  Surf
  2GB
  2 GB 100 GB
  Filtrera
  Loading...

  Företagsabonnemang

  Vad ska man tänka på när man väljer mobilabonnemang till sitt företag? Du behöver utgå från de behov du har och vad du ska använda din mobiltelefon till. Med ett företagsabonnemang kan du lägga till flera fina fördelar vad gäller tjänster som hjälper dig med din kommunikation i vardagen.

  En av dessa finurliga tjänster du kan koppla till ditt företagsabonnemang är en telefonväxel. Du skaffar denna tjänst och vips så har du en fungerande telefonväxel till ditt företag. Du kan koppla på en professionell telefonsvarare och du får på detta vis en bättre kommunikation med de kunder som ringer in till ditt företag.

  Abonnemang för företagare

  Det finns alternativ vad gäller abonnemang oavsett om du är ett stort företag eller en liten firma. Det viktiga är att du tar hand om din kommunikation på ett tillfredsställande och professionellt sätt. Du behöver framstå som seriös när kunder ringer in till dig och vill använda sig av dina produkter eller tjänster.

  Du kan skräddarsy ditt mobilabonnemang vad gäller samtal, sms, mms, surfmängd och andra funktioner beroende på vad du behöver för att driva ditt företag på bästa sätt. Väljer du ett abonnemang med hyfsat stor surfmängd, fria samtal och fria sms, så är du på den säkra sidan.

  Detta är enkelt att skaffa då de flesta mobiloperatörer erbjuder fria samtal och fria sms idag. Det som brukar skilja dem åt är surfmängden. Det finns riktigt fina alternativ vad gäller låga priser och bra med surf. Det gör det hela enklare att hitta precis rätt abonnemang för dig och ditt företag.

  Mobilabonnemang foretag

  Många väljer Hallon

  Vi har märkt att många mindre företag väljer Hallon som operatör vad gäller sin mobiltelefoni på företaget. De har generöst med surfmängd, bra täckning samt fria samt och sms. Hallon blir ofta det mindre företagets val. De har allt man kan önska sig av en operatör.

  Har du ett större företag, så kan Telenor eller Tre vara ett bra alternativ för dig och din mobiltelefoni. Det är enkelt att växa med Telenor som mobilpartner och de har flera lösningar för lite större företag.

  Tjänster för företag

  Som företag har man andra behov än privatpersoner vad gäller kommunikation och det finns en del smarta lösningar du kan skaffa till ditt företagsabonnemang. Telefonväxel till företag är en sådan smart tjänst. Du får en växelservice och kan styra samtalen på ett helt annat sätt. Kunder som ringer in till dig får ett helt annat bemötande när de ringer och du kan hantera deras önskemål på ett bättre sätt.

  Koppla även till röstbrevlådor till din växel och då kan du få ännu mera djup i din kommunikation. Du kan styra de som ringer och kan svara eller ringa tillbaka när det passar dig. Kunder får bättre service med en telefonväxel och du får en enklare hantering av telefonsamtalen.

  Betalning mobilt

  Kopplar du till en betalfunktion till ditt företag så kan du ta betalt via din mobiltelefon. Många mindre och större företag tar numera betalt via mobiltjänster såsom iZettle och Swish. Swish finns även för företag numera och är en snabb och enkel betalning via mobilen.

  Du slipper hantera kontanter när du använder dessa mobiltjänster och kunderna har numera vant sig vid detta och blir nästan förvånade ifall du inte kan hantera betalningar via mobiltelefonen. Du får upp en snabbhet med mobilbetalningar och slipper dyr hantering av kontanter. Det är även tidsbesparande med denna typ av betaltjänster.

  Företagsabonnemang

  Det finns ett antal mobiloperatörer som idag erbjuder företagsabonnemang. Ett abonnemang för företagare skiljer sig lite åt mot ett abonnemang för privatpersoner. Det är inte samma form av ångerrätt när du tecknar ett företagsabonnemang. Du kan dock dra av denna form av abonnemang smidigt i företagets deklaration. Detta är en klar fördel.

  Använd kända stora mobiloperatörer när du tecknar ett abonnemang, så vet du att det kommer fungera bra för din kommunikation och ditt företag. Allt för att du skall vara så trygg med ditt val som möjligt!

  Fördelar

  De mobiloperatörer vi samarbetar med har alla bra alternativ när du ska skaffa ett mobilabonnemang för företag. Skaffa ett separat abonnemang även om du är ett mindre företag. Det hjälper dig i ditt arbete i att kunna stänga av arbetstelefonen när du är ledig vilket minskar riskerna för stress. Dessutom ger det kunderna ett bra intryck av dig och ditt företag!

  Operatörer med mobilabonnemang för företag

  hallon
  Hallon
  Med Hallons företagsabonnemang kan du jobba enkelt utan krångel. Fria samtal och sms ingår i abonnemangen och du kan spara oanvänd surf hur länge du vill. Mobilabonnemangen hos Hallon är utan bindningstid och utan uppsägningstid. Välj mellan 6 GB och 100 GB surf på ditt abonnemang.

  telenor
  Telenor
  Med företagsabonnemang hos Telenor ingår det en mobil växel, en Telenor One X. Du ringer fritt till kollegor i hela världen och du kan surfa som hemma i hela 41 länder. Hos Telenor får du ett mobilabonnemang med obegränsad surf med stöd för 5G.

  tre
  Tre
  Hos Tre kan du med abonnemanget 3Företag få obegränsad surf och fria samtal och sms inom Sverige. Du kan surfa som hemma upp till 100 GB i upp till 50 länder i världen.

  Chilimobil
  Chilimobil
  Företagsabonnemang hos Chilimobil ger tillgång till fria samtal och sms inom Sverige och det finns ingen bindningstid. Vilket företagsabonnemang du än väljer så får du obegränsad surf, men hastigheten skiljer sig åt från lite långsammare till ultrasnabb. Upp till 30 GB kan användas inom EU/EES.

  Mobilabonnemang företag

  Här listar vi de bästa mobilabonnemangen för företag. Skall du skaffa nytt företagsabonnemang då har du kommit rätt. Här nedan ser du de mobiloperatörer som erbjuder abonnemang för företagare. Du utgår från dina behov och skaffar ett mobilabonnemang för företag som passar dig och ditt företag.

  Abonnemang för företagare

  Ett mobilabonnemang för företag skiljer sig lite från de vanliga abonnemangen som du kan skaffa för privatpersoner. Du kan få ett par riktigt fina funktioner som ger dig och ditt företag ett par fördelar vad gäller kommunikationen för din firma. Vi skall visa på dessa fördelar här nedan:

  Fördelar företagsabonnemang:

  Detta är några av alla fördelar du får när du skaffar dig ett mobilabonnemang för företag. De operatörer som vi arbetar med har alla dessa fina funktioner och du kan vara trygg med att din kommunikation kommer att förbättras vad gäller mobiltelefonin. Kunder kommer att uppleva en större trygghet och du kan slappna av mer och ta hand om de in-kommande samtalen på ett mer effektivt sätt.

  Mobiloperatörer med företagsabonnemang

  Det är inte alla svenska operatörer som erbjuder abonnemang för företagare, men vi har samlat de bästa svenska operatörerna med företagare här ovan i listan. Som vi nämner här i artikeln så är det fördelar med denna typ av abonnemang. Du kan alltså dra av kostnaden enkelt i deklarationen. Detta sänker din skatt som du säkert redan vet.

  De operatörer som vi valt att visa här har alla företagsabonnemang och det är Hallon, Telenor och Tre. Detta är riktigt bra och seriösa operatörer alla tre. Hallon har bäst priser för mindre företag och Telenor är den operatör där du kan växa mest med. Vi brukar rekommendera att man väljer Hallon, då de har bästa alternativ både för små och lite större företag. Du får mest för pengarna hos dem!

  Skillnader mellan abonnemang

  En sak som skiljer sig mellan företagsabonnemang och privatabonnemang är att det inte är samma form av ångerrätt när du tecknar ett företagsabonnemang. Du kan inte avsluta detta på samma snabba sätt som ett privatabonnemang. De operatörer vi samarbetar med är alla stora välkända och erkänt bra mobiloperatörer. Så du är trygg när du väljer ett abonnemang från listan här inne.

  Mobilbetalning

  Det är många som arbetar med mobil betalning numera i sina företag. Det sägs vara mest mindre företag som tar betalt genom mobilen, men det stämmer inte enbart. Stora företag tar även de betalt genom olika appar i mobilen. Mobil-betalning är ett smart sätt att hantera pengar i sitt företag.

  Med ett företagsabonnemang och en app som tex iZettle eller Swish för företag kan du enkelt ta betalt för dina varor och tjänster. Detta gör det enkelt för dig att hantera inkomster. Du slipper alla dyr hantering av kontanter som annars är brukligt. Det finns som sagt flera fina appar att använda i sitt företag för att ta betalt.

  Tjänster för företagare

  Du ser att det finns en del riktigt fina tjänster att koppla till ditt företagsabonnemang. Speciellt växeltjänst, journummer samt de utvecklade röstbrevlådorna är mycket uppskattade tjänster som företagare åtnjuter med hjälp av rätt abonnemang. Dessa får verkligen din kommunikation att lyfta i ditt företag.

  Du hanterar alla inkommande samtal på ett mer professionellt sätt samt dina kunder kommer uppleva ett mer seriöst företag när du använder dessa utvecklade tjänster. De hjälper dig att bemöta blivande och nya kunder på ett sjysst sätt! Skaffa ditt nya mobilabonnemang för företag här! Lycka till!

  Frågor och svar om mobilabonnemang för företag

  ✅ Vilket företagsabonnemang är bäst?

  I tabellen högst upp i texten hittar du de företagsabonnemang som vi rekommenderar. Alla abonnemang har fria samtal, sms och upp till obegränsad surf.

  ✅ Vilka operatörer har företagsabonnemang?

  Vi rekommenderar företagsabonnemang från Telenor, Hallon och Tre. för mindre företag rekommenderar vi Hallon och för lite större företag rekommenderar vi Telenor eller Tre. Läs mer om de olika företagsabonnemangen i texten.

  ✅ Varför ska man ha företagsabonnemang?

  Företagsabonnemang kommer med möjlighet till särskilda tjänster för företag, som telefonväxel och andra tilläggstjänster. Ett företagsabonnemang kan även bli mer kostnadseffektivt och förenklar kommunikationen inom företaget.

  ✅ Hur hittar jag det billigaste företagsabonnemanget?

  Via tabellen högst upp på vår sida kan du jämföra priser på de bästa företagsabonnemangen på marknaden enligt oss. Läs mer om företagsabonnemang och tilläggstjänster för företagare i texten på vår sida.

  ✅ Vem kan beställa ett företagsabonnemang?

  För att teckna ett företagsabonnemang behöver du ha ett organisationsnummer. Ett organisationsnummer får du när du registrerar ditt företag. Du får vanligtvis ditt företags organisationsnummer av Bolagsverket eller Skatteverket.