hallonÅr 2013 lanserades operatören Hallon av Tre. De senaste åren har Hallon marknadsandelar och är en av de ledande operatörerna idag. Detta tack vare att man satsar stenhårt på enkla och billiga mobilabonnemang.

Hallon har de tagit bort allt onödigt krångel. Det innebär ingen bindnings- eller uppsägningstid, inga startavgifter, inga rörliga priser och inget finstilt. De har valt att ta bort fakturor och därmed faktureringsavgift, för att istället satsa på smidig och enkel betalning online. Oanvänd surf sparas alltid, och fria samtal och SMS ingår i alla mobilabonnemang.

Med mottot ”enkelt och billigt” vill Hallon ta ett steg bort från allt negativt som folk tidigare associerat med teleoperatörer, och istället ge riktigt bra erbjudanden anpassade till dagens internationella och uppkopplade samhälle – fria SMS till hela världen och generösa surfmängder till riktigt bra priser.

De har även olika typer av abonnemang, som t.ex. studentabonnemang eller abonnemang för pensionärer. De erbjuder även kostnadskontroll, något som kan vara en trygghet för föräldrar som slipper oroa sig för kostnaden för sina barns abonnemang.

Hallons mobilabonnemang

Operatör
Abonnemang
Samtal
Sms & Mms
Surf
Kostnad
 
Hallon
MobilabonnemangFria samtalFria sms4-100 GBfrån 49 :-Läs mer & Beställ
Hallon
Mobilabonnemang barnFria samtalFria sms6-100 GBfrån 49 :-Läs mer & Beställ
Hallon
Mobilabonnemang seniorFria samtalFria sms6-100 GBfrån 49 :-Läs mer & Beställ
Hallon
Mobilabonnemang studentFria samtalFria sms6-100 GBfrån 49 :-Läs mer & Beställ
Hallon
Mobilabonnemang företagFria samtalFria sms2-100 GBfrån 99 :-Läs mer & Beställ
Hallon
Mobilt bredbandFria samtalFria sms5-200 GBfrån 89 :-Läs mer & Beställ!

Täckning med Hallon

I och med att Hallon är ett systerbolag till 3 delar de samma nät. Det innebär 3G och 4G- nät, snabb och stabil uppkoppling som är perfekt båda för att ringa, surfa eller streama film. Tres mobilnät täcker 99% av Sveriges befolkning.

Tre (3) gjorde nyligen sin största utbyggnad av sitt 4G- nät. Utbyggnaden bygger på statistik om vilka platser deras kunder befinner sig på.  Utbyggnaden medför ännu högre surfhastigheter och ännu bättre täckning.

Fullständig täckningskarta

Hallon erbjuder suverän support online

Hallons abonnemang tecknas endast online och finns inte i butik. Hallon lägger all sin energi på att ge bästa support online och ambitionen är att finnas tillgänglig när kunden behöver hjälp. De flesta frågor kan du hitta svar på i deras forum. Behöver du mer hjälp kan du snabbt få support via deras chatt eller via e-post.

Köp Hallons mobilabonnemang – med eller utan mobil

Hallon ett urval av mobil när du tecknar ett mobilabonnemang. Utbudet är begränsat, de har de populäraste telefonerna just nu. Du kan själv välja om du vill betala direkt för mobilen eller om du vill ha den på avbetalning. Normalt kan du välja 12 eller 24 månaders avbetalningstid. Trots att du har mobilen på avbetalning, behöver du inte binda upp dig på abonnemanget. Det innebär att du har ingen bindningstid på abonnemanget. Det är unikt och är mycket bra för dig som vill köpa ny telefon, men fortfarande vill ha möjligheten att i framtiden byta operatör.

Beställning av abonnemang och telefon sker online via Hallons hemsida. Det du beställt skickas direkt hem till dig. SIM-korten är så kallade 3-i-1 – du bryter ner det till storleken som du behöver, antingen mini-, mikro- eller nanosim. Smidigt och enkelt.

Glöm inte att hålla utkik efter erbjudanden, ofta har de erbjudanden där du t.ex. kan köpa till en ny mobil för ett rabatterat pris vid tecknande av ett abonnemang.

Hallons abonnemang

Håll koll på ditt mobilanvändande

På Hallons hemsida kan du logga in på ”mina sidor”. Där kan du se hur mycket du har ringt, hur många meddelanden du skickat, hur stor surfpott du har och hur mycket som är kvar av den. Där kan du även smidigt och enkelt ändra abonnemang helt själv, om dina användningsbehov helt plötsligt skulle ändras.