hallonÅr 2013 lanserades operatören Hallon av Tre. De senaste åren har Hallon stora marknadsandelar och är en av de ledande operatörerna idag. Detta tack vare att man satsar stenhårt på enkla och billiga mobilabonnemang.

Hos Hallon har de tagit bort allt onödigt krångel. Det innebär ingen bindnings- eller uppsägningstid, inga startavgifter, inga rörliga priser och inget finstilt. De har dessutom valt att ta bort fakturor och därmed faktureringsavgift för att istället satsa på smidig och enkel betalning online. Eftersom de har valt att ta bort fakturor gör de heller ingen kreditkontroll när du ska skaffa deras olika abonnemang. Du betalar istället abonnemangen i förskott vilket är ett smidigt alternativ för att ha kontroll över sin ekonomi. Mobiloperatören är också generös med att du får spara oanvänd surf och du får fria samtal och sms i alla mobilabonnemang.

Med mottot ”enkelt och billigt” vill Hallon ta ett steg bort från allt negativt som folk tidigare associerat med teleoperatörer och istället ge riktigt bra erbjudanden anpassade till dagens internationella och uppkopplade samhälle – fria sms till hela världen och generösa surfmängder till riktigt bra priser.

De har även olika typer av abonnemang, som till exempel studentabonnemang eller abonnemang för pensionärer. De erbjuder även kostnadskontroll, något som kan vara en trygghet för föräldrar som slipper oroa sig för kostnaden för sina barns abonnemang.

 

Hallons mobilabonnemang

Operatör
Abonnemang
Samtal
Sms & Mms
Surf
Kostnad
 
Hallon
Mobilabonnemang 50% rabattFria samtalFria sms4-100 GBfrån 49 :-Läs mer & Beställ
Hallon
Mobilabonnemang barn 50% rabattFria samtalFria sms6-100 GBfrån 49 :-Läs mer & Beställ
Hallon
Mobilabonnemang senior 50% rabattFria samtalFria sms6-100 GBfrån 49 :-Läs mer & Beställ
Hallon
Mobilabonnemang student 50% rabattFria samtalFria sms6-100 GBfrån 49 :-Läs mer & Beställ
Hallon
Mobilabonnemang företagFria samtalFria sms6-100 GBfrån 99 :-Läs mer & Beställ
Hallon
Mobilt bredband 50% rabattFria samtalFria sms5-200 GBfrån 44 :-Läs mer & Beställ!

Täckning med Hallon

I och med att Hallon är ett systerbolag till Tre delar de samma nät. Det innebär 3G och 4G-nät, snabb och stabil uppkoppling som är perfekt båda för att ringa, surfa eller streama film.

Bor du i en stad och framförallt en storstad har du sannolikt riktigt bra täckning via mobilnätet från Tre. Bor du istället på landsbygden eller i de norra delarna av landet kan det vara bra att kontrollera aktuell täckningskarta för att se hur täckningen ser ut just där du bor. Tre gjorde nyligen sin största utbyggnad av sitt 4G-nät. Utbyggnaden bygger på statistik om vilka platser deras kunder befinner sig på. Utbyggnaden medför ännu högre surfhastigheter och ännu bättre täckning även för Hallon.

Fullständig täckningskarta

 

Hallon erbjuder suverän support online

Om Hallon – mobilabonnemang, mobiltäckning och med suverän support online
Hallons abonnemang tecknas endast online och finns inte i butik. Hallon lägger all sin energi på att ge bästa support online och ambitionen är att finnas tillgänglig när kunden behöver hjälp. De flesta frågor kan du hitta svar på i deras forum. Behöver du mer hjälp kan du snabbt få support via deras chatt eller via e-post.

 

Köp Hallons mobilabonnemang – med eller utan mobil

Hallon har ett visst urval av mobil när du tecknar ett mobilabonnemang. Utbudet är begränsat men de har de populäraste telefonerna just nu. Du kan själv välja om du vill betala direkt för mobilen eller om du vill ha den på avbetalning. Normalt kan du välja 12 eller 24 månaders avbetalningstid. Trots att du har mobilen på avbetalning behöver du inte binda upp dig på abonnemanget. Det innebär att du har ingen bindningstid på abonnemanget. Det är unikt och är mycket bra för dig som vill köpa ny telefon men fortfarande vill ha möjligheten att i framtiden byta operatör.

Beställning av abonnemang och telefon sker online via Hallons hemsida. Det du har beställt skickas direkt hem till dig. SIM-korten är så kallade 3-i-1 – du bryter ner det till storleken som du behöver antingen mini-, mikro- eller nanosim. Smidigt och enkelt.

Glöm inte att hålla utkik efter erbjudanden. Ofta har de erbjudanden där du till exempel kan köpa till en ny mobil för ett rabatterat pris vid tecknande av ett abonnemang.

Hallons abonnemang

 

Håll koll på ditt mobilanvändande

På Hallons hemsida kan du logga in på ”mina sidor”. Där kan du se hur mycket du har ringt, hur många meddelanden du skickat, hur stor surfpott du har och hur mycket som är kvar av den. Där kan du även smidigt och enkelt ändra abonnemang helt själv om dina användningsbehov helt plötsligt skulle ändras.
 

Hallon erbjuder nu WiFi-samtal för samtliga kunder!

Ibland kan du ha dålig mobiltäckning eller ingen täckning alls beroende på var du befinner dig. Du är kanske i tvättstugan eller någon annanstans där täckningen inte fungerar fullt ut. Då kan du numera hos Hallon använda dig av WiFi-samtal om du har tillgång till ett trådlöst nätverk.

WiFi-samtal kostar ingenting extra för dig att aktivera och på hemsidan finns det beskrivningar för hur du aktiverar det för olika telefoner. Ett samtal via WiFi drar inte särskilt mycket surf och det dras inte från din surfpott på mobilabonnemanget utan från det trådlösa nätverket du är uppkopplad mot. Om du pratar under cirka en timme drar det ungefär 30 MB surf.

Om du får tillbaka mobiltäckning under pågående WiFi-samtal så bryts inte samtalet. När samtalet är avslutat kopplas du upp på mobilnätet igen. WiFi-samtal fungerar endast genom svenska WiFi-nätverk inom Sverige men det går att ringa till utlandet. Då debiteras du enligt vanlig samtalstaxa för utlandssamtal.