A3Chilimobil är en operatör som erbjuder mobilabonnemang, bredband, mobiltelefoner och surfplattor. Mobiloperatören har valt att skippa fakturor och du betalar istället abonnemangen med betalkort. Deras mobilabonnemang är prisvärda och du har dessutom möjlighet att välja ett abonnemang med fri surf.

Mobilabonnemang både för privatpersoner och företag

Oavsett om du är privatperson eller har ett företag kan du beställa mobilabonnemang hos Chilimobil. Abonnemangen är prisvärda och ligger i en mellanklass mellan de större operatörerna och lågprisoperatörerna. Precis som hos många andra operatörer är abonnemangen utan bindningstid och uppsägningstid och du får fria samtal och sms inom Sverige.

Chilimobils mobilabonnemang

Operatör
Abonnemang
Samtal
Sms & Mms
Surf
Kostnad
 
Chili
MobilabonnemangFria samtalFria sms6-25 GB + Fri surffrån 149 :-Läs mer & Beställ
Chili
Mobilabonnemang företagFria samtalFria sms6-25 GB + Fri surffrån 249 :-Läs mer & Beställ
Chili
Mobilabonnemang bredbandFria samtalFria sms50-100 GB + Fri surffrån 249 :-Läs mer & Beställ

Surfmängder för alla – även fri surf

Mobiloperatören har gjort det väldigt enkelt när du ska välja surfmängd. De har tagit fram tre olika nivåer som passar för den som surfar lite, normal/mellansurfaren och storsurfaren. För storsurfaren är det abonnemanget med fri surf som gäller.

Surf och samtal utomlands inom EU/EES

För abonnemangen med fast surfpott kan du använda hela surfpotten inom EU/EES och har du abonnemanget med fri surf kan du surfa för max 25 GB inom EU. Du kan ringa och skicka sms inom EU precis som hemma men några internationella samtal ingår inte. De samtalen debiteras efter gällande prislista som finns på mobiloperatörens hemsida.

Mobiltelefoner och surfplattor på avbetalning

Du kan inte köpa till någon mobiltelefon på ditt abonnemang men operatören har en webbutik där du kan köpa en mobil. Det är inget stort utbud och de erbjuder endast några av de senaste iPhone modellerna. Du väljer själv om du vill betala hela mobilen direkt eller om du vill delbetala med avbetalning.

Du kan även köpa surfplattor genom att betala för hela direkt eller på avbetalning. Chilimobil erbjuder endast iPad som surfplatta men du kan välja färg, hur mycket lagring det ska vara och om det ska vara 4G + Wifi eller bara Wifi-anslutning.

Chilimobil som mobiloperatör

Erbjudanden och rabatter

När det gäller erbjudanden finns det inga särskilda rabatter för varken barn, studenter eller pensionärer utan samma priser gäller för alla.

Viaplay Film & Serier ingår kostnadsfritt de 3 första månaderna

För dig som gillar att streama filmer och serier ingår Viaplay Film & Serier kostnadsfritt de tre första månaderna på alla abonnemang. Du tittar enkelt på film och serier på din mobil, surfplatta, smart-tv eller dator och du kan även spara ner och titta offline.

Mobilnät med Tre

Mobiloperatören hyr in sig på Tres mobilnät och du får därför samma täckning som om du skulle vara kund hos Tre. Mobilnätet är snabbt och har god täckning i stora delar av Sverige.

Kundservice

För den som behöver support går det mesta att lösa på egen hand med den information som finns på hemsidan eller de tjänster som finns i webbtjänsten MittChili, som inloggad. Där kan du både aktivera och avaktivera olika tjänster och hantera ditt abonnemang. Det som inte går att lösa på egen hand går att få hjälp med via operatörens chatt och du kan nå kundservice även via Messenger eller e-post.

Operatören har att stort fokus på tillgänglighet och har valt att hålla generösa öppettider så att du kan nå kundservice även på helger och helgdagar för akuta frågor och ärenden.

Bredband

Operatören erbjuder även mobila bredband med både fast surfmängd och fri surf. På abonnemangen är det ingen bindningstid och du kan enkelt byta både abonnemang och surfmängd. Bredbandet fungerar bara i Sverige så du kan inte ta med det på resa utomlands. Däremot kan du ta med det på resa inom Sverige eller till sommarstugan.

Ska man välja Chilimobil som mobiloperatör?

Chilimobil är en lågprisoperatör som vill erbjuda smidiga villkor och prisvärda abonnemang med bland annat obegränsad surf till ett lågt pris. Förutom mobilabonnemang kan du beställa mobilt bredband, streamingtjänsten Viaplay, köpa mobiltelefoner och surfplattor. Som kund får du snabb surf via mobilnätet hos operatören Tre som har god täckning över stora delar av Sverige.

Priser

Chilimobil har ett lågt pris för sitt abonnemang med fri surf och för de med fasta surfmängder ligger priset någonstans i mitten mellan de allra billigaste lågprisoperatörerna och de större operatörerna.

Det finns inga rabatter för varken barn, studenter eller pensionärer utan alla får samma pris.

Mobilabonnemang

Mobiloperatören håller det enkelt genom att erbjuda tre olika abonnemang med 6 och 25 GB samt fri surf. Fria samtal, sms och mms, ingen uppsägnings- eller bindningstid är en självklarhet och du kan även ta med dig ditt nummer om du byter operatör. Operatören har valt att skippa fakturor och du betalar istället enkelt ditt abonnemang med betalkort. Smidighet har ett stort fokus och du kan även byta surfmängd och abonnemang när du vill.

Chilimobil är också generös med surfmängder för dig som reser mycket då du kan använda hela surfpotten inom EU/EU för abonnemangen med fasta surfmängder. För det största abonnemanget med obegränsad surf finns det en begränsning på max 25 GB.

Bredband

Operatören har i sitt utbud även mobilt bredband med surfmängder på 50 – 100 GB och fri surf. Även denna tjänst är smidig med slopad bindningstid, betalning med kort och du kan enkelt byta abonnemang och surfmängd. Bredbandet fungerar endast inom Sverige men du kan enkelt ta med dig ditt internet på resa inom Sverige eller till ditt fritidshus.

Mobiltelefoner och surfplattor

Trots att detta är en lågprisoperatör kan du köpa både mobiltelefoner och surfplattor i operatörens webbutik. Du kan själv välja att betala produkterna direkt eller på avbetalning. Utbudet är dock smalt med endast de senaste modellerna av iPhone och iPad.

Streamingtjänster

Oavsett om du köper mobilabonnemang eller bredband hos Chilimobil så ingår Viaplay Film & Serier kostnadsfritt de tre första månaderna. Det gäller även för dig som redan är kund hos Viaplay! Perfekt för dig som gillar att streama filmer och serier och du kan välja att titta på den enhet du föredrar. Via operatören kan du enkelt fortsätta prenumerera på streamingtjänsten och även köpa till Viaplay Sport och Viaplay Total.

Support

Likt många av de modernaste operatörerna har Chilimobil ingen telefonsupport vilket är en bidragande orsak till att kunna hålla lägre priser. Operatörens kundsupport kan nås genom chatt, mail, meddelanden eller Messenger med generösa öppettider och hög tillgänglighet även på helgen för akuta ärenden. Du sköter enkelt dina abonnemang via webbtjänsten MittChili och på hemsidan finns även svar på vanliga frågor.

Omdöme Chilimobil

Vårt omdöme om Chilimobil är riktigt bra med ett snabbt mobilnät som täcker stora delar av Sverige. Det är en operatör med enkla villkor och bra priser. Med en modern operatör kan du hantera mycket av dina tjänster genom självservice men av Chilimobil får ändå god tillgänglighet och generösa öppettider för support.

Frågor och svar om Chilimobil

✅ Vilket nät använder Chilimobil?

Chilimobil använder Tres mobilnät. Det innebär att man som kund hos Chilimobil ringer och surfar i samma nät som Tres kunder. Om du vill läsa mer om täckning och de olika operatörernas täckningskartor kan du hitta mer information här.

✅ Är Chilimobil bra?

Ja, Chilimobil anser vi vara en riktigt bra mobiloperatör med bra täckning, bra priser och bra villkor. De erbjuder dessutom abonnemang med fri surf både när det gäller mobilabonnemang och mobilt bredband. Läs mer om Chilimobil i texten på vår sida.

✅ Har Chilimobil fri surf?

Ja, Chilimobil har abonnemang med fri surf. De har fri surf både för mobilabonnemang och mobilt bredband. Med fri surf behöver man inte oroa sig för när surfen tar slut.

✅ Vad erbjuder Chilimobil?

Chilimobil har mobilabonnemang och mobilt bredband för privatpersoner och företag. De erbjuder även streaming med Viaplay. Som student kan man teckna extra förmånliga abonnemang.

✅ Har Chilimobil bredband?

Ja, Chilimobil har mobilt bredband i sitt sortiment. De erbjuder mobilt bredband till privatpersoner och företag med upp till obegränsad surf. Läs mer om Chilimobil och bredband i vår text om operatören.