A3Chilimobil är en operatör som erbjuder mobilabonnemang, bredband, mobiltelefoner och surfplattor. Mobiloperatören har valt att skippa fakturor och du betalar istället abonnemangen med betalkort. Deras mobilabonnemang är prisvärda och du har dessutom möjlighet att välja ett abonnemang med fri surf.

Mobilabonnemang både för privatpersoner och företag

Oavsett om du är privatperson eller har ett företag kan du beställa mobilabonnemang hos Chilimobil. Abonnemangen är prisvärda och ligger i en mellanklass mellan de större operatörerna och lågprisoperatörerna. Precis som hos många andra operatörer är abonnemangen utan bindningstid och uppsägningstid och du får fria samtal och sms inom Sverige.

Chilimobils mobilabonnemang

Operatör
Abonnemang
Samtal
Sms & Mms
Surf
Kostnad
 
Chili
MobilabonnemangFria samtalFria sms6-25 GB + Fri surffrån 149 :-Läs mer & Beställ
Chili
Mobilabonnemang företagFria samtalFria sms6-25 GB + Fri surffrån 249 :-Läs mer & Beställ
Chili
Mobilabonnemang bredbandFria samtalFria sms50-100 GB + Fri surffrån 249 :-Läs mer & Beställ

Surfmängder för alla – även fri surf

Mobiloperatören har gjort det väldigt enkelt när du ska välja surfmängd. De har tagit fram tre olika nivåer som passar för den som surfar lite, normal/mellansurfaren och storsurfaren. För storsurfaren är det abonnemanget med fri surf som gäller.

Surf och samtal utomlands inom EU/EES

För abonnemangen med fast surfpott kan du använda hela surfpotten inom EU/EES och har du abonnemanget med fri surf kan du surfa för max 25 GB inom EU. Du kan ringa och skicka sms inom EU precis som hemma men några internationella samtal ingår inte. De samtalen debiteras efter gällande prislista som finns på mobiloperatörens hemsida.

Mobiltelefoner och surfplattor på avbetalning

Du kan inte köpa till någon mobiltelefon på ditt abonnemang men operatören har en webbutik där du kan köpa en mobil. Det är inget stort utbud och de erbjuder endast några av de senaste iPhone modellerna. Du väljer själv om du vill betala hela mobilen direkt eller om du vill delbetala med avbetalning.

Du kan även köpa surfplattor genom att betala för hela direkt eller på avbetalning. Chilimobil erbjuder endast iPad som surfplatta men du kan välja färg, hur mycket lagring det ska vara och om det ska vara 4G + Wifi eller bara Wifi-anslutning.

Chilimobil som mobiloperatör

Erbjudanden och rabatter

När det gäller erbjudanden finns det inga särskilda rabatter för varken barn, studenter eller pensionärer utan samma priser gäller för alla.

Viaplay Film & Serier ingår kostnadsfritt de 3 första månaderna

För dig som gillar att streama filmer och serier ingår Viaplay Film & Serier kostnadsfritt de tre första månaderna på alla abonnemang. Du tittar enkelt på film och serier på din mobil, surfplatta, smart-tv eller dator och du kan även spara ner och titta offline.

Mobilnät med Tre

Mobiloperatören hyr in sig på Tres mobilnät och du får därför samma täckning som om du skulle vara kund hos Tre. Mobilnätet är snabbt och har god täckning i stora delar av Sverige.

Kundservice

För den som behöver support går det mesta att lösa på egen hand med den information som finns på hemsidan eller de tjänster som finns i webbtjänsten MittChili, som inloggad. Där kan du både aktivera och avaktivera olika tjänster och hantera ditt abonnemang. Det som inte går att lösa på egen hand går att få hjälp med via operatörens chatt och du kan nå kundservice även via Messenger eller e-post.

Operatören har att stort fokus på tillgänglighet och har valt att hålla generösa öppettider så att du kan nå kundservice även på helger och helgdagar för akuta frågor och ärenden.

Bredband

Operatören erbjuder även mobila bredband med både fast surfmängd och fri surf. På abonnemangen är det ingen bindningstid och du kan enkelt byta både abonnemang och surfmängd. Bredbandet fungerar bara i Sverige så du kan inte ta med det på resa utomlands. Däremot kan du ta med det på resa inom Sverige eller till sommarstugan.