A3Chilimobil är en operatör som erbjuder mobilabonnemang, bredband, mobiltelefoner och routrar. Mobiloperatören har två olika betalalternativ – faktura eller med betalkort. Väljer du betalkort görs ingen kreditupplysning. Deras mobilabonnemang är prisvärda och du får alltid fri surf – men i olika hastigheter beroende på abonnemang.

Mobilabonnemang både för privatpersoner och företag

Oavsett om du är privatperson eller har ett företag kan du beställa mobilabonnemang hos Chilimobil. Abonnemangen är prisvärda och ligger i en mellanklass mellan de större operatörerna och lågprisoperatörerna. Precis som hos många andra operatörer är abonnemangen utan bindningstid och uppsägningstid och du får fria samtal och sms inom Sverige.

Chilimobils mobilabonnemang

Surf

Minst2GB
2 GB 100 GB

Abonnemangstyp

  Populära val

  Mobilnät

  Surf
  2GB
  2 GB 100 GB
  Filtrera
  Loading...

  4 Abonnemang hittades

  Senast kontrollerat 2024-06-18
  Chilimobil
  Fri GB surf
  Fria Samtal
  Fria SMS
  0 mån Bindning
  0 kr Startavgift

  129 kr/mån

  Surf
  Spara surf Nej
  Surfa inom EU Ja (8 GB)
  Surfhastighet 1 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät Tre
  Kundsupport Ja
  5G Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-12 129 kr/mån
  Startavgift 0 kr
  Totalpris år 1 1548 kr
  Chilimobil
  Fri GB surf
  Fria Samtal
  Fria SMS
  0 mån Bindning
  0 kr Startavgift

  299 kr/mån

  349 kr/mån
  Surf
  Spara surf Nej
  Surfa inom EU Ja (25 GB)
  Surfhastighet 100 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät Tre
  Kundsupport Ja
  5G Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-2 299 kr/mån
  Mån 3-12 349 kr/mån
  Totalpris år 1 4088 kr
  Chilimobil
  Fri GB surf
  Fria Samtal
  Fria SMS
  0 mån Bindning
  0 kr Startavgift

  299 kr/mån

  Surf
  Spara surf Nej
  Surfa inom EU Ja (20 GB)
  Surfhastighet 10 Mbit/s
  Om operatören
  Mobilnät Tre
  Kundsupport Ja
  5G Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-12 299 kr/mån
  Startavgift 0 kr
  Totalpris år 1 3588 kr
  Chilimobil
  Fri GB surf
  Fria Samtal
  Fria SMS
  0 mån Bindning
  0 kr Startavgift

  299 kr/mån

  399 kr/mån
  Surf
  Spara surf Nej
  Surfa inom EU Ja (25 GB)
  Surfhastighet Full Fart
  Om operatören
  Mobilnät Tre
  Kundsupport Ja
  5G Ja
  Jämförelsepris
  Mån 1-2 299 kr/mån
  Mån 3-12 399 kr/mån
  Totalpris år 1 4588 kr

  Fria surfmängder för alla – i olika hastigheter

  Mobiloperatören har gjort det väldigt enkelt när du ska välja surfmängd – alla är obegränsade. Vilket abonnemang du än väljer hos Chilimobil så får du alltså surfa precis hur mycket du vill. Valet du. ska gör ahandlar istället om hur snabbt du vill kunna surfa. Det minsta abonnemanget har en begränsad hastighet medan det största har full fart.

  Surf och samtal utomlands inom EU/EES

  Eftersom alla Chilis abonnemang har fri surf är surfpotten begränsad inom EU/EES. Det snabbaste abonnemanget ger tillgång till 25 GB inom EU. Det långsammaste abonnemanget ger tillgång till 8 GB inom EU.

  Du kan ringa och skicka sms inom EU precis som hemma men några internationella samtal ingår inte. De samtalen debiteras efter gällande prislista som finns på mobiloperatörens hemsida.

  Mobiltelefoner på avbetalning

  Operatören har ett samarbete med Samsung där de erbjuder en ny smartphone från tillverkaren tillsammans med ett abonnemang med fri surf. Urvalet av Samsung-modeller är begränsat, men de nyaste och mest populära finns i butiken. Telefonen delbetalas under 24 månader.

  Du kan även köpa en router genom att betala för hela direkt eller på avbetalning. Chilimobil erbjuder bärbar router och router för hemmabruk. Ett bra alternativ om man köper mobilt bredband från operatören.

  Chilimobil som mobiloperatör

  Erbjudanden och rabatter

  När det gäller erbjudanden finns det rabatter till studenter och seniorer – både på mobilabonnemang och mobilt bredband.

  De har även en tips-rabatt som gör att man kan sänka sin månadskostnad om man tipsar sina vänner om Chili.

  Viaplay Film & Serier ingår kostnadsfritt de första månaderna

  För dig som gillar att streama filmer och serier ingår Viaplay Film & Serier kostnadsfritt de första månaderna om du väljer ett mobilabonnemang. De har även abonnemang där man får tillgång till Viaplay så länge man är Chili-kund.

  Du tittar enkelt på film och serier på din mobil, surfplatta, smart-tv eller dator och du kan även spara ner och titta offline.

  Mobilnät med Tre

  Mobiloperatören hyr in sig på Tres mobilnät och du får därför samma täckning som om du skulle vara kund hos Tre. Mobilnätet är snabbt och har god täckning i stora delar av Sverige.

  Kundservice

  För den som behöver support går det mesta att lösa på egen hand med den information som finns på hemsidan eller de tjänster som finns i webbtjänsten MittChili, som inloggad. Där kan du både aktivera och avaktivera olika tjänster och hantera ditt abonnemang. Det som inte går att lösa på egen hand går att få hjälp med via operatörens chatt och du kan nå kundservice även via Messenger eller e-post.

  Operatören har att stort fokus på tillgänglighet och har valt att hålla generösa öppettider så att du kan nå kundservice även på helger och helgdagar för akuta frågor och ärenden.

  Bredband

  Operatören erbjuder även mobila bredband med fri surf i olika hastigheter. På abonnemangen är det ingen bindningstid och du kan enkelt byta både abonnemang och surfhastighet. Bredbandet fungerar bara i Sverige så du kan inte ta med det på resa utomlands. Däremot kan du ta med det på resa inom Sverige eller till sommarstugan.

  Chili har även mobilt bredband som man betalar för per dag – så kallat Stugabonnemang. Här får man fri surf i maximal hastighet.

  Ska man välja Chilimobil som mobiloperatör?

  Chilimobil är en lågprisoperatör som vill erbjuda smidiga villkor och prisvärda abonnemang med obegränsad surf till alla till ett lågt pris. Förutom mobilabonnemang kan du beställa mobilt bredband, streamingtjänsten Viaplay, köpa mobiltelefoner och routrar. Som kund får du snabb surf via mobilnätet hos operatören Tre som har god täckning över stora delar av Sverige.

  Priser

  Chilimobil har ett lågt pris för sina abonnemang med fri surf och man kan komma riktigt billigt undan om man väljer det långsammaste alternativet. När det gäller fri surf med maxad fart ligger Chilimobil någonstans i mitten mellan de allra billigaste lågprisoperatörerna och de större operatörerna.

  Det finns rabatter till studdenter, seniorer och de som tipsar sina vänner om Chilimobil. 

  Mobilabonnemang

  Mobiloperatören håller det enkelt genom att endast erbjuda abonnemang med fri surf i olika hastigheter. De har begränsade hastigheter upp till full fart i Tres nät. 

  Fria samtal, sms och mms, ingen uppsägnings- eller bindningstid är en självklarhet och du kan även ta med dig ditt nummer om du byter operatör. Operatören har gjort det möjligt att skippa fakturor och du kan välja att betala ditt abonnemang med betalkort. Smidighet har ett stort fokus och du kan även byta surfhastighet och abonnemang när du vill.

  Chilimobil är också generös med surfmängder för dig som reser mycket då du kan använda upp till 25 GB inom EU/EES.

  E-SIM

  E-SIM är ett digitalt simkort. Det krävs med andra ord varken någon fysisk installation eller administration av ett fysiskt simkort. Ett e-SIM aktiveras och installeras digitalt både snabbt och enkelt direkt i din mobiltelefon.

  En stor fördel är att ett e-SIM varken behöver tillverkas eller skickas hem till dig via brev. Därmed slipper du också allt krångel med att byta simkort när du byter abonnemang.

  Ytterligare en fördel är att du enkelt kan ha flera nummer i en och samma mobiltelefon. Perfekt om du behöver ett privat nummer och ett annat separat nummer exempelvis via jobbet.

  Än så länge erbjuder inte Chilimobil e-SIM. De har det i sin utvecklingsplan med förhoppning om att  kunna erbjuda det under senare delen av 2022 eller början av 2023.

  Bredband

  Operatören har i sitt utbud även mobilt bredband med fri surf i olika hastigheter. Även denna tjänst är smidig med slopad bindningstid, betalning med kort och du kan enkelt byta abonnemang och surfhastighet. Bredbandet fungerar endast inom Sverige men du kan enkelt ta med dig ditt internet på resa inom Sverige eller till ditt fritidshus.

  Mobiltelefoner och routrar

  Trots att detta är en lågprisoperatör kan du köpa både mobiltelefon och router genom Chili. De har ett samarbete med Samsung som erbjuder de senaste Galaxy-modellerna tillsammans med ett abonnemang. Telefonen avbetalas under 24 månader. 

  Router finns i Chilis egen webbutik. Välj en mobil router eller en för hemmet. 

  Streamingtjänster

  Oavsett om du köper mobilabonnemang eller bredband hos Chilimobil så ingår Viaplay Film & Serier kostnadsfritt de första månaderna. Det gäller även för dig som redan är kund hos Viaplay. Perfekt för dig som gillar att streama filmer och serier och du kan välja att titta på den enhet du föredrar. Via operatören kan du enkelt fortsätta prenumerera på streamingtjänsten och även köpa till Viaplay Sport och Viaplay Total.

  Support

  Likt många av de modernaste operatörerna har Chilimobil ingen telefonsupport vilket är en bidragande orsak till att kunna hålla lägre priser. Operatörens kundsupport kan nås genom chatt, mail, meddelanden eller Messenger med generösa öppettider och hög tillgänglighet även på helgen för akuta ärenden. Du sköter enkelt dina abonnemang via webbtjänsten MittChili och på hemsidan finns även svar på vanliga frågor.

  Omdöme Chilimobil

  Vårt omdöme om Chilimobil är riktigt bra med ett snabbt mobilnät som täcker stora delar av Sverige. Det är en operatör med enkla villkor och bra priser. Med en modern operatör kan du hantera mycket av dina tjänster genom självservice men av Chilimobil får ändå god tillgänglighet och generösa öppettider för support.

   

  Frågor och svar om Chilimobil

  ✅ Vilket nät använder Chilimobil?

  Chilimobil använder Tres mobilnät. Det innebär att man som kund hos Chilimobil ringer och surfar i samma nät som Tres kunder. Om du vill läsa mer om täckning och de olika operatörernas täckningskartor kan du hitta mer information här.

  ✅ Är Chilimobil bra?

  Ja, Chilimobil anser vi vara en riktigt bra mobiloperatör med bra täckning, bra priser och bra villkor. De erbjuder dessutom abonnemang med fri surf både när det gäller mobilabonnemang och mobilt bredband. Läs mer om Chilimobil i texten på vår sida.

  ✅ Har Chilimobil fri surf?

  Ja, Chilimobil har abonnemang med fri surf. De har fri surf både för mobilabonnemang och mobilt bredband. Med fri surf behöver man inte oroa sig för när surfen tar slut.

  ✅ Vad erbjuder Chilimobil?

  Chilimobil har mobilabonnemang och mobilt bredband för privatpersoner och företag. De erbjuder även streaming med Viaplay. Som student eller senior kan man teckna extra förmånliga abonnemang.

  ✅ Har Chilimobil bredband?

  Ja, Chilimobil har mobilt bredband i sitt sortiment. De erbjuder mobilt bredband till privatpersoner och företag med obegränsad surf. Läs mer om Chilimobil och bredband i vår text om operatören.