Ska du byta telefonabonnemang? Här hittar du rätt abonnemang till bästa pris. Här listar vi ett flertal av alla de bästa abonnemangen på marknaden just nu. Vi visar priser, täckning, hur stora surfmängder de har samt hur mycket du får för pengarna.

 

Operatör
Abonnemang
Samtal
Sms & Mms
Surf
Kostnad
 
Hallon
50% rabattFria samtalFria sms4-100 GBfrån 49 :-Läs mer & Beställ
Vimla
75% rabattFria samtalFria sms3-100 GBfrån 25 :-Läs mer & Beställ
Halebop
AbonnemangFria samtalFria sms2-60 GBfrån 99 :-Läs mer & Beställ
Katshing
AbonnemangFria samtalFria smsFri surffrån 74 :-Läs mer & Beställ
Chili
AbonnemangFria samtalFria sms6-fri surf GBfrån 149 :-Läs mer & Beställ
A3
Första månaden gratis!Fria samtalFria sms3-40 GBfrån 129 :-Läs mer & Beställ
Fello
50% rabattFria samtalFria sms2-22 GBfrån 47,50 :-Läs mer & Beställ
Penny
50% rabattFria samtalFria sms3-40 GBfrån 49 :-Läs mer & Beställ
Comviq
Fastpris abonnemangFria samtalFria sms5-40 GBfrån 145 :-Läs mer & Beställ
Tre
3 FastprisFria samtalFria sms5-obegr. GBfrån 199 :-Läs mer & Beställ

 

De bästa telefonabonnemangen

I listan här ovan visar vi mobilabonnemang som passar alla olika behov. Vissa telefonabonnemang har mer surfmängd, fria samtal, fria sms samt lågt pris. Vi har listat alla de bästa abonnemangen och visar på de fördelar som varje abonnemang har. Vi är övertygade om att du kommer hitta ett som passar dig och dina behov!

 

Bedömning – Telefonabonnemang

Här ser du de kriterier som vi använder oss av för att bedöma de olika operatörerna och deras telefonabonnemang. Det är en gedigen lista på saker vi använder oss av för att se vilket mobilabonnemang som verkligen passar på listan över de bästa telefonabonnemangen i Sverige. Allt för att du skall hitta bästa alternativ!
 

Kriterier för ett bra telefonabonnemang:

 • Månadsavgifter på abonnemang
 • Surfmängd för pengarna
 • Fria samtal, fria sms
 • Nät och täckning
 • Eventuella startavgifter på abonnemanget
 • Bindningstider
 • Om det går att spara oanvänd surf
 • Vad operatörerna har för support
 • Extra simkort vid beställning
 • Nöjda kunder

 

Telefonabonnemang

 

Bästa telefonabonnemang

Listan som vi sammanställt visar på flera olika former av abonnemang. Allt för att du ska hitta det bästa valet för dig och dina behov. Vi visar på de skillnader som finns så du enkelt kan välja ett som passar dig. Vi har sammanställt en lista över de bästa mobiltelefonabonnemangen just nu.

Listan med de bästa telefonabonnemang innehåller Hallon, Halebop, Comviq, Vimla, Katshing, Chilimobi, Penny, A3, Tele2, Tre samt Fello. Det är de operatörer som har de bästa telefonabonnemangen till de bästa priserna!

Vill du byta telefonabonnemang har du hamnat på den bästa sidan för just detta. Vi visar de skillnader som finns och har i listan här på sidan de allra bästa telefonabonnemangen som finns just nu i landet.

Det är seriösa mobiloperatörer med de bästa mobilnäten och den bästa täckningen. Vi vill att du hittar rätt abonnemang för dig och dina behov med hjälp av denna lista samt att du ringer, surfar och sms:ar riktigt billigt framöver!

 

Vad skiljer mellan abonnemangen?

Det är bra att du ser över listan samt kollar upp vad du har för behov när du ska byta telefonabonnemang. Det är inte alls svårt utan riktigt enkelt. Man kan numera även byta operatör snabbt och smidigt då de allra flesta operatörer arbetar med abonnemang utan bindningstider samt uppsägningstider.

Annat som skiljer kan vara surfmängder, antal samtal som ingår samt hur många sms du kan skicka per månad utan att det kostar extra. Nästan alla telefonabonnemang har:

 • Inga uppsägningstider
 • Inga bindningstider
 • Fria samtal
 • Fria sms
 • Fria mms
 • Olika mängd roaming inom EU/EES

Sedan sommaren 2017 har man tagit bort de dyra roamingavgifterna inom EU/EES och man brukar kunna surfa upp till 10 GB fritt utomlands utan att det kostar extra pengar. Vissa operatörer har ända upp till 60 GB fritt inom EU.

Mobiloperatörer för billigaste telefonabonnemang

 

vimla

Vimla

Med Vimla får du mobilabonnemang med fastpris och utan bindningstid. Du sparar oanvänd surf i upp till 12 månader och har fria sms och mms. Välj mellan 3 GB och 100 GB surf. Är du under 18, student eller över 55 år får du rabatt på de olika abonnemangen.

 

hallon

Hallon

Hallon är utan bindningstid och de har ingen uppsägningstid, ingen faktura och alltid fast pris. Du sparar oanvänd surf och får också fria samtal och sms. Välj mellan 4 GB och 100 GB surf.

 

Telefonabonnemang - jämför billigaste telefonabonnemang

Halebop

Halebop använder Telias supersnabba nät och du kan ringa, skicka sms och surfa som hemma inom EU. Du kan även spara oanvänd surf och abonnemangen har ingen bindningstid. Hos Halebop kan du välja mellan 2 GB till 60 GB surf.

 

comviq

Comviq

Med Comviq har du fria samtal, sms och mms och abonnemangen är utan bindningstid. En viss mängd surf ingår också inom EU. Hos denna operatör kan du välja mellan 5 GB till 40 GB surf.

Telefonabonnemang - jämför billigaste telefonabonnemang

Fello

Fello har i alla sina mobilabonnemang fria samtal, sms och mms inom Sverige. Det är alltid fastpris och oanvänd surf sparas. För dig som är student, under 18 eller över 55 år kan du få rabatt på abonnemangen. I Fellos abonnemang kan du välja mellan 2 GB och 22 GB surf.

Katshing

Katshing

Hos Katshing får du fri surf i alla abonnemang och det du väljer är till vilken hastighet. Operatören använder mobilnätet hos Tele2 som är ett av Sveriges snabbaste mobilnät.

Chilimobil

Chilimobil

Med Chilimobil kan du också få obegränsad surf men också välja på två fasta surfmängder. Mobiloperatören använder nätet hos Tre som har god täckning över stora delar av Sverige.

Penny

Penny

Penny erbjuder låga priser på sina mobilabonnemang och det finns fyra alternativ med fasta surfmängder att välja på. Som kund med mobiltelefoni surfar du med nätet hos Tele2 och använder du bredband går det via Com Hems bredbandsnät.

A3

A3

Hos A3 har du några alternativ att välja mellan med lite surf eller normalsurf. Operatören använder nätet hos Telenor för tjänsterna inom mobiltelefoni.

 

tre

Tre

Med Tre kan du välja mellan lite surf till stor surf eller obegränsad surf. I vissa abonnemang ingår det obegränsade samtal, sms och mms i Sverige.