Telness Telness är en operatör för dig som är företagare. De erbjuder bra abonnemang med olika surfnivåer i Telias nät. Det ger dig samma täckning som kunderna hos Telia men till ett lägre pris. Telias mobilnät har den bästa täckningen i Sverige och är nästan det enda nätet som fungerar bra både i norrland och på landsbygd.

För företag som är i behov av en mobiloperatör med bra kundsupport ska ta en extra titt på Telness. De har goda omdömen på Trustpilot för sin support för att vara både snabba på att svara och för att ge kunniga svar.

Operatör
Abonnemang
Samtal
Sms & Mms
Surf
Kostnad
 
Telness
MobilabonnemangFria samtalFria sms3 - 100 GB surffrån 229 :-Läs mer & Beställ

Kundsupport med bra betyg

Att som företagare snabbt kunna få tag i support kan vara mycket viktigt för att vara tillgänglig både för nya och befintliga kunder. Telness har fått betyget 4,8 av 5 på Trustpilot och många recensioner vittnar om att de har en enastående support.

Kunderna får snabbt hjälp av professionell personal som ger bra svar. Operatören har både telefonsupport och chattmöjligheter. För att slippa vänta i telefonkö kan du även be om att få bli uppringd, vilket är ett stort plus. Vill du själv lösa det mesta finns det gott om både guider och frågor med svar på deras hemsida.

Fyra företagsabonnemang med upp till 100 GB surf

Det finns fyra företagsabonnemang att välja mellan med surfmängder från 3 GB upp till 100 GB. Alla abonnemang har fria samtal och sms och du slipper både bindningstid och uppsägningstid. Det gör det enkelt att kunna byta när du vill.

Mobiloperatören har inga abonnemang med fri surf men för de allra flesta räcker 100 GB mycket långt.

Surf kan sparas

En fördel med abonnemang hos Telness är att surf går att spara så länge du vill. Extra bra är det om du har valt 100 GB och upptäcker att det är alldeles för mycket surfmängder än vad du egentligen brukar. Då kan du enkelt byta ner till ett mindre och har dessutom en massa surf tillgodo.

Inga mobiltelefoner

Operatören erbjuder ingen försäljning av mobiltelefoner. Det kan vara både en nackdel men även en fördel. För ett mindre företag kan det ändå vara bra att köpa en mobiltelefon någon annanstans för att hålla ner kostnaderna. Samtidigt får du friheten att kunna byta operatör när du vill.

Täckning med Telia

Operatören ger samma täckning som hos Telia men till ett lägre pris. Mobilnätet är väl utbyggt över Sverige med god täckning och höga hastigheter.

Omdöme Telness

Telness erbjuder prisvärda abonnemang för företag. Som kund får du mycket god täckning och kan enkelt hitta ett abonnemang som passar dina behov med de surfnivåer som erbjuds. Du får även en bra telefonsupport som både är tillgänglig och kunnig.

Vi kan rekommendera Telness tack vare deras bra priser, tillgänglig kundsupport och Telias mobilnät.

Vanliga frågor och svar om Telness

Har Telness abonnemang för privatpersoner?

Nej, de erbjuder endast abonnemang för företag. För privata abonnemang finns det dessutom betydligt billigare mobilabonnemang samlade här.

Kan man spara surf hos Telness?

Ja, du kan spara surf så länge du vill. Det finns ingen tidsgräns satt.

Vad innebär nöjd kund-garanti hos Telness?

Det innebär att du får pengar tillbaka om det uppstår tekniska fel med ditt abonnemang. Du har även möjlighet att kunna få tillbaka en månadsavgift om du inte skulle vara nöjd med den service du fått.

Har Telness någon bindningstid?

Nej, de har ingen bindningstid och inte någon uppsägningstid heller.

Vilket nät använder Telness sig av?

De har valt att använda Telias mobilnät där de hyr in sig för att ge sina kunder den bästa täckningen som går.