Enkelt, prisvärt, oanvänd surf som sparas och ingen bindningstid. Det är vad mobiloperatören Halebop erbjuder. Halebop har blivit en riktig utmanare på mobilmarknaden. Här kan du läsa mer om Halebops täckning, abonnemang och kontantkort så att du kan jämföra operatörer och välja den som passar dig bäst.

 

Halebops mobilabonnemang

 

Operatör
Abonnemang
Samtal
Sms & Mms
Surf
Kostnad
 
Halebop
AbonnemangFria samtalFria sms2-60 GBfrån 99 :-Läs mer & Beställ
Halebop
Halebop StudentFria samtalFria sms15-60 GBfrån 219 :-Läs mer & Beställ
Halebop
Kontantkort50 - fria samtal500 - fria sms2-60 GBfrån 99 :-Läs mer & Beställ

 

Halebop är den schyssta operatören

Halebops tidigare kunder har mycket gott att säga om den lilla operatören Halebop. Mobiloperatören har fått utmärkelsen ”Sveriges nöjdaste privatkunder inom mobiltelefoni” från Svenskt kvalitetsindex i så mycket som 10 år mellan åren 2008 till 2019. Även 2019 har de lyckats toppa placeringen. Även om Halebops unga, enkla och trevliga image spelar in på deras popularitet så finns det betydligt mer som lockar hos operatören.

Halebop använder sig av Telias nät och ditt simkort från Halebop har samma förträffliga täckning som Telias simkort har. Halebop ägs inte av Telia utan ingår i Telia Sonera-koncernen. Det senaste från Halebop är wifi-samtal och VoLTE vilket ger dig wifi och bra täckning vart du än är. Oavsett om du funderar på ett Halebop abonnemang, ett Halebop kontantkort eller en mobiltelefon så finns det hos Halebop.

 

Prisvärda abonnemang

Hos Halebop finns fyra olika abonnemang där datamängden, samtalspotten och sms/mms-potten varierar. Oavsett om du ringer och surfar mycket eller lite så finns det abonnemang värda att kika på. Alla abonnemang är prisvärda, har ingen bindningstid och du får alltid spara din oanvända surf.

När du reser inom EU/EES så fungerar ditt abonnemang hos Halebop utmärkt. Då använder du ditt abonnemang precis som om du vore hemma i Sverige och betalar inte mer än vanligt. Däremot får du som mest använda 10 GB surf när du är utomlands och därefter behöver du betala när du surfar. Ringer du med Halebop till utlandet från Sverige får du däremot betala för ditt samtal.

Kontantkort

Funderar du på Halebop utan abonnemang så finns istället simkort med kontantkort. Du laddar enkelt på ditt simkort med det paket eller saldo du önskar och får full koll på dina kostnader. Genom att ladda på ett Fastpris-paket kan du använda din telefon precis som vanligt och slipper bekymra dig för hur mycket saldo du har kvar på kontantkortet.

Fördelarna med Halebops kontantkort är att du får spara din oanvända surf tills nästa månad. Du har även lika bra täckning som ett abonnemang från Telia och får sms:a fritt till hela världen. Med Fastpris på kontantkortet kan du använda telefonen inom EU precis som hemma i Sverige. Halebop har flera olika kontantkortsladdningar med saldo, surf, årskort och utlandssamtal och du kan variera laddpaket utefter det som passar dig bäst. För att kolla saldo och pengar på simkortet knappar du in ett nummer direkt på telefonens knappsats.

 

Om Halebop - Sveriges nöjdaste kunder
 

Erbjudanden och studentabonnemang

Halebop säger sig vara den schyssta operatören vilket betyder att det finns schyssta erbjudanden att hämta. Du kan ta del av erbjudanden för mobiltelefoner, hörlurar och annan mobilgear. Halebop har även fördelaktiga studentabonnemang där du får extra mycket surf och obegränsade samtal, sms och mms.
 

Surf som sparas

Oavsett om du väljer Halebop abonnemang eller Halebop kontantkort så får du mycket surf för pengarna. Surfen du inte använder får du spara. Du kan surfa för 10 GB helt kostnadsfritt inom EU med både abonnemang och Fastpris kontantkort. Skulle du behöva köpa till extra surf till simkortet kan du göra det oavsett om du har abonnemang eller kontantkort.

 

Mobiltelefoni och surfplattor

Du kan köpa telefoner och surfplattor direkt från Halebop. Du kan skaffa en mobil utan abonnemang eller välja att delbetala din telefon genom att binda abonnemang på 12 eller 24 månader. Välj bland olika prisklasser från mobiltillverkarna Apple, Samsung, Sony Mobile, Doro, OnePlus, Motorola, Huawei och Nokia. Utöver mobiltelefoner så kan du köpa även surfplattor både till kontantkortspris eller med delbetalning genom abonnemang.

 

Skaffa e-sim hos Halebop

Halebop är en av få operatörer som i skrivande stund kan erbjuda e-sim. Allt fler operatörer är på gång så det kan snart vara så att fler och till och med alla snart erbjuder e-sim. Mobiloperatören Halebop har just nu stöd för e-sim till Apple Watch, Samsung Galaxy Watch och iPhone. De kommer att stödja fler produkter så småningom.

E-sim är ett inbyggt simkort som ersätter de plastsimkort som finns idag. Det innebär att abonnemang inte längre är knutna till simkortet utan skickas istället trådlöst direkt till din mobil, klocka eller laptop. Du kan enkelt flytta nummer eller byta operatör utan krångel och du hanterar dina e-sim online. Den stora fördelen med e-sim är att du kan koppla flera nummer till samma mobil utan att vara beroende av flera simkortplatser i telefonen. Du slipper alltså att behöva tänka på att köpa en mobil med dual sim när du ska byta mobil. En annan fördel är att du även kan ha samma nummer till flera enheter.

 

Halebop passar dig som vill ha det enkelt

Halebops begränsade men heltäckande utbud av abonnemang och Fastpris kontantkort gör det enkelt att välja det som passar dig. Eftersom abonnemangen generellt inte har någon bindningstid kan du öka eller minska abonnemangsvolymen och månadskostnaden när du vill. Oavsett om du väljer abonnemang eller kontantkort kan du helt enkelt prova dig fram för att se vad som bäst passar din användning allra mest.

Eftersom Halebop går på Telias nät är chansen stor att du har täckning på både landsvägar och i storstäder. Det gör att du inte behöver fundera på om din telefon kommer att fungera när du sitter i bilen, på tåget eller är på resa genom Sverige.