Här hittar du alla kontantkort med riktigt mycket mobilsurf. Ett simkort laddat med massor av surf är en fördel när du skall surfa på mobilen. Nedanstående kontantkort har minst 4 GB surf och det finns flera riktigt prisvärda alternativ.

Operatör
Kontantkort
Samtal
Sms & Mms
Surf
Kostnad
Halebop
Startpaket2-100 GB0 :-Läs mer & Beställ
Hallon
Startpaket4-100 GB0 :-Läs mer & Beställ
Comviq
Startpaket5-100 GB0 :-Läs mer & Beställ

Kontantkort med mycket surf

Även om abonnemangen fortfarande är den lösning som ger absolut mest surf för pengarna så har även kontantkorten börjat komma ikapp. Om du är en person som är i behov av mycket surf på din telefon behöver du alltså inte vara rädd för att skaffa ett kontantkort. Det gäller bara att välja rätt lösning. De flesta operatörer erbjuder en rad valmöjligheter för kontantkort.

Kontantkort med surf

Hur mycket surf behöver jag?

Att avgöra vilken sorts prisplan du ska välja att ladda ditt kontantkort med kan vara svårt men vi hjälper dig att göra det enkelt. Genom att se över hur du använder din surf kan du avgöra om det är värt att betala några hundralappar extra per månad för riktigt mycket surf. Här under följer några exempel på hur mycket surf olika aktiviteter drar.

De flesta använder sin mobiltelefon för att surfa med och det också ganska flitigt. Om du vill använda mobilen för att surfa på nätet, gå in på Facebook, läsa e-post med mera, ska du se till att du inte drabbas av några obehagliga överraskningar när det gäller kostnaden. Det gäller särskilt om du använder kontantkort. Läs mer om kontantkort med surf och vilka av de kontantkort som finns ute idag som kan sägas vara bäst.

Kontantkort för surf i 3G eller 4G hastighet

När du väljer operatör för kontantkortssurf kan det vara värt att kontrollera om de erbjuder surf med mobilt bredband baserat på 3G-nät eller 4G-nät. Skillnaden mellan 3G och 4G är främst hastigheten och idag erbjuder alla de stora mobiloperatörerna 4G. Med 3G-nät är den maximala nedladdningshastigheten 32 Mbit/s medans 4G tillåter i dagsläget upp till 80 Mbit/s men i praktiken runt 50 Mbit/s med dagens LTE-teknik. 4G täckning finns runt alla större städer i Sverige.

Hallon kontantkort med surf Bästa simkort - kontantkort med surf

Hallon är en systeroperatör till Tre och som sådan använder man givetvis samma mobilnät. Det gör att dataöverföringshastigheten är alldeles utmärkt. Du är garanterad högsta möjliga 3G-hastighet med ett kontantkort från Hallon.

Hur mycket fri surf du får beror på vilket av Hallons två kontantkort du väljer.

Läs mer om Hallon!

Comviq comviq

Comviq är mycket kända för sina kontantkort då de har funnits på marknaden länge eftersom de var en av de första mobiloperatörerna som erbjöd kontantkort på den svenska marknaden. De har kunnat behålla sin position som populära inom kontantkort då de fortfarande erbjuder prisvärda kontantkort.

Läs mer om Comviq!

Halebop Bästa simkort - kontantkort med surf

Halebop har blivit en riktig utmanare på mobilmarknaden som har fått utmärkelsen ”Sveriges nöjdaste privatkunder inom mobiltelefoni” under många år. Med Halebops kontantkort kan du spara oanvänd surf tills nästa månad och du har riktigt bra täckning genom Telias nät.

Läs mer om Halebop!

Jämföra surf på kontantkort

När man ska jämföra surfen på kontantkort är det ett flertal punkter som är viktiga att titta på. Pris för datamängden, surfhastighet, surfvolym med mera. Finns det surfpott, fast eller rörligt pris? Ingår viss eller obegränsad mängd fri surf?

Simkort för surfplatta

Genom att beställa ett mobilabonnemang eller mobilt bredband får du ett simkort du kan använda i din surfplatta. Surfar du mycket så sparar du pengar på att ha ett abonnemang istället för ett kontantkort. Satsa på att köpa ett mobilabonnemang med fast pris för att hålla koll på dina surfkostnader.

Frågor och svar om kontantkort med surf

✅ Finns det kontantkort med fri surf?

Ja, det finns kontantkort som har obegränsad surf. Dessa kontantkort kan vanligtvis användas under en begränsad tid. Comviq erbjuder till exempel denna typ av kontantkort med giltighetstid på upp till en vecka.

✅ Hur fyller jag på surf på mitt kontantkort?

Vanligtvis kan man fylla på sitt kontantkort via operatörens app eller via operatörens hemsida. Vissa operatörer erbjuder även möjligheten att skicka ett sms för att fylla på sitt kontantkort med mer surf.

✅ Vilket kontantkort har mest surf?

Hallon och Comviq erbjuder kontantkort med fastpris som är giltiga i 30 dagar med 100 GB surf. Det finns även kontantkort med kortare giltighetstid som har fri surf – Comviq erbjuder bland annat dessa.

✅ Hur mycket surf behöver jag på mitt kontantkort?

Att titta på videoklipp på Youtube kräver ungefär 1 GB surf per timme, 1 GB surf behövs även för att besöka ungefär 300 hemsidor. Om man strömmar mycket film används ungefär 7 GB i timmen om man väljer den högsta kvaliteten.

✅ Vilket kontantkort med surf är bäst?

I tabellen på vår sida hittar du de kontantkort med surf som vi rekommenderar. Alla kontantkort är prisvärda och erbjuder riktigt mycket surf per krona.