Nu finns inte längre någon anledning att binda upp sig på abonnemang för Tv. Boxer har anammat kontantkortskonceptet och du kan nu välja när du vill ha Boxers kanaler eller inte. Du slipper abonnemang och du slipper bindningstid. Här kan du läsa mer om vad Boxer kontantkort innebär och hur du får tillgång till Tv för Boxers populäraste kanaler med kontantkort.

boxer

Vad är Boxer kontantkort

Boxer kontantkort är ett Tv-kort som du sätter in i din digitala Boxer. I vanliga fall binder du upp dig på ett abonnemang och har tillgång till kanalerna under hela tiden. Med ett kontantkort till Tv:n kan du själv välja när du vill betala för kanalerna eller inte. Du slipper bindningstider helt eftersom du inte tecknar ett telefonabonnemang och låter kortet vara tomt när du inte vill använda det. Eftersom det är ett kontantkort betalar du i förväg och slipper därför också fakturor.

Ett kontantkort är perfekt för sommarstugan, båten eller husvagnen eftersom du inte behöver binda upp dig på något abonnemang. Du laddar på ditt kontantkort när du åker iväg och laddar inte på mer än du behöver. Istället för att betala för de månader då du inte använder kortet så kan du minska kostnaden genom att bara betala för de månader du önskar.

Läs mer!

 

Hur Boxer kontantkort fungerar

Först kontrollerar du att du har en box som stödjer den teknik som erbjuds hos Boxer. Du kontrollerar enkelt din box direkt på Boxers hemsida. När du köper ditt kontantkort är det laddat med tre månaders Tv-tittande. Därefter väljer du själv när du vill ladda på kortet. Välj att fylla på med 1, 2 eller 3 nya månader i taget. Du laddar på kontantkortet på boxers hemsida. Det är även där som du aktiverar kortet första gången du använder kontantkortet. När du aktiverar kortet sätter du själv ett datum för när abonnemanget ska börja gälla.

För att ladda på kortet använder du numret för programkortet som sitter på baksidan av ditt Tv-kort. Även när du fyller på kortet kan du själv bestämma från vilket datum du vill att abonnemanget ska löpa vidare. Tänk på att det inte får lov att gå längre än 36 månader mellan påfyllningarna. Annars blir kortet ogiltigt och du måste istället köpa ett nytt kort.

Du beställer ditt kort hos en av Boxers återförsäljare.

 

Kanaler som ingår i Boxer kontantkort

Ingår alltid:

  • Svt 1, Svt 1 HD, Svt 2, Svt 2 HD, Svt 24 och Svt 24 HD
  • Tv4, Tv 4 HD och Tv 6
  • Barnkanalen och Barnkanalen HD
  • Kunskapskanalen och Kunskapskanalen HD
  • Playbiblioteket Tvodster

Utöver ovanstående kanaler finns ett utbud på 49 av deras populäraste kanaler som du får tillgång till beroende på om du använder antenn, fiber eller play. Du hittar nyhetskanaler som CNN, BBC, barnkanaler som Disney Channel, Nickelodeon och Cartoon Network och sportkanaler som Eurosport, ATG Live och Sportkanalen. Du kan dessutom få kanaler som Tv 3, kanal 5, Tv 6, sjuan, Tv 8, kanal 9, Tv 10, kanal 11 och Tv 12.

 

Vad är fördelarna med Boxer kontantkort?

  • Du slipper abonnemang och bindningstid.
  • Eftersom du slipper abonnemang kan du själv välja när du vill och inte vill har Boxers kanaler.
  • Ska du till sommarstugan eller ut på resa och vill ha paus från tv behöver du inte betala för kanalerna i onödan utan tar så lång paus du själv vill. Eller så tar du med dig boxen så att du kan titta på tv när du är iväg.
  • Välj om du vill fylla på med en, två eller tre månader i taget. Perfekt för dig som vill skapa dina egna betalningsrutiner.