Söker du efter ett billigt mobilt bredband så har du kommit till rätt ställe. I denna artikel skall vi visa på flera bra och billiga mobila bredband från de bästa mobiloperatörerna i Sverige. Ett mobilt bredband är lätt att ta med och du surfar med snabb hastighet i båten, i bilen, på tåget eller i stugan. Har du semester är det bara att ta med bredbandet så klart.

 

Operatör
Mobilt bredband
Surf
Kostnad
 
Hallon
Mobilt bredband5 - 200 GBfrån 44 :-Läs mer & Beställ!
Chilimobil
Mobilt bredband50 – 100 GB, Fri surf!från 249 :-Läs mer & Beställ!
Tre
Mobilt bredband15 GB - Obegränsatfrån 149 :-Läs mer & Beställ
Telenor


Mobilt bredband40 - 200 GB, Obegränsadfrån 249 :-Läs mer & Beställ

 

Jämförelse billiga mobila bredband

När de mobila bredbanden kom så var det relativt dyrt att skaffa ett men det är numera stor skillnad. Du kan då ett ganska billigt mobilt bredband från de billigaste operatörerna. Även med dessa billigare varianter av bredband får du ändå snabb hastighet och stora surfmängder. Du kan med ditt mobila bredband se på film, ladda ner filer, läsa mail och titta runt på webben med bra täckning.

Vi presenterar mobila bredband från de största operatörerna i Sverige och vi samarbetar med Telenor, Chilimobil, Hallon och Tre. Med dessa leverantörer får du bra hastigheter och täckning till ett billigt pris.

 

När har man mobilt bredband?

Det är allt fler som går över till att använda mobilt bredband istället för det traditionella fasta bredbandet. Trots att hastigheterna inte alltid är lika snabba som vid fast bredband och trots att det vanligast finns en begränsning på surf så ser många fördelarna med mobilt bredband. Det är ofta väldigt prisvärt och framförallt är det mobilt så att du kan ta med dig bredbandet till sommarstugan, lantstället eller när du är på resa.

Har man inte tillgång till sitt WIFI eller fasta bredband hemma och inte har eller vill dela sin mobiltelefons mobilnät är ett mobilt bredband bra att ha. Det vanligaste är att man surfar med sin surfplatta, laptop eller använder ett modem för att surfa med mobilt bredband när man befinner sig i rörelse som på semester eller annan form av resa. Mobilt bredband är perfekt många gånger när man inte har tillgång till fast bredband eller WIFI.

Numera har de svenska mobiloperatörerna snabba hastigheter över hela landet. De har även bra täckning ute på landet och du kommer att ha nytta av ditt mobila bredband även på de platser där du har långsammare uppkoppling på grund av sämre täckning. Du kan tryggt skaffa mobilt bredband från de leverantörer vi presenterar här hos oss.

 

Surfmängder och mobila bredband

Förr fanns det gott om mobila bredband som hade fria surfmängder varje månad. Du kunde ladda ner precis hur mycket som helst men numera är de flesta begränsade. Idag är det endast operatören Tre som erbjuder obegränsad surf. Det finns dock alternativ med riktigt stora surfmängder så du kan vara lugn för att dessa klarar de uppgifter du behöver utföra. De största begränsade mobila bredbanden räcker väldigt långt för de allra flesta trots att du delar med dig till både vänner och familj. De bredband som är mest populära ligger på mellan 3-25 GB och det räcker vanligtvis till för de allra flesta som surfar, skickar mail, kollar någon film ibland och streamar lite musik.

 

Billigt mobilt bredband 2018

 

Täckningen är god

De operatörer som vi arbetar med har alla god täckning över stora delar av Sverige. Du kan numera surfa med höga hastigheter även ute på landet. I tätort har alla operatörer surf till högsta hastighet, sedan kan det skilja mellan olika platser ute på landsbygden, men då ser du deras täckningskarta för att se hur pass snabb hastighet de erbjuder på de platser du befinner dig mest på.

 

Operatörer mobilt bredband:

  • Mobilt bredband från Hallon 5 GB – 200 GB – Bra pris rätt över
  • Mobilt bredband från Chilimobil 50 GB – 100 GB och obegränsat – Med riktigt bra priser, även för det obegränsade
  • Mobilt bredband från Telenor 40 GB – 200 GB och obegränsat, dyraste alternativ
  • Mobilt bredband från Tre 15 GB till Obegränsad data till ett hyfsat pris

 

Vi samarbetar som sagt med de operatörer som erbjuder billigt mobilt bredband. Vi har samlat alla operatörer här nedan, så du enkelt kan skaffa det direkt via knapparna här nedan.

hallon

Hallon mobilt bredband

Läs mer om Hallon!

Hallon är en lågprisoperatör i Sverige och de har riktigt bra erbjudande vad gäller mobilabonnemang, mobilt bredband och mobiltelefoni. De är riktigt bra partner när det kommer till allt som har med mobiltelefoni och mobila bredband. Du väljer mellan 4 olika alternativ när det kommer till mobilt bredband från Hallon och de har alternativ från 5 GB – 200 GB.

Chilimobil

Chilimobil mobilt bredband

Läs mer om Chilimobil!

Chilimobil är en ny lågprisoperatör med prisvärda mobilabonnemang och mobilt bredband. Du väljer mellan 3 olika alternativ varav det tredje har fri surf. Bredbandet är utan bindningstid och du kan enkelt byta abonnemang och surfmängd.

 

tre

Tre mobilt bredband

Läs mer om Tre!

Tre var länge ensamma om att erbjuda mobilt bredband med obegränsad surf men det blir allt vanligare hos fler operatörer. Priset är också hyfsat då det motsvarar många av de andra mobila bredband som finns på marknaden. Tre är en stabil operatör med lång erfarenhet!

 

telenor

Telenor mobilt bredband

Telenor är det dyraste alternativet för mobilt bredband. Du väljer mellan 4 olika alternativ när det kommer till mobilt bredband från Telenor och de har alternativ från 40 GB – 200 GB och obegränsat. Bredbandet är utan bindningstid och en normal hastighet är på mellan 10 och 40 Mbit/s. Tänk på att oanvänd surf inte sparas till nästa månad.

 

Skaffa nytt mobilt bredband här

Nu vet du mer om billigt mobilt bredband och kan tryggt skaffa nytt här via vår webbplats genom att klicka dig vidare till din operatör via knapparna och listan här i artikeln. Lycka till med ditt nya mobila bredband!

Skall du skaffa billigt mobilt bredband, så har du hittat rätt. Här nedan visar vi på flera operatörer som erbjuder riktigt bra priser på mobila bredband. Skall du surfa när du befinner dig på resa, på semester, i bilen, i båten, husvagn, eller i stugan så kan ett mobilt bredband vara idealiskt för dig och dina behov. Titta här nedan för billigaste mobila bredbandet.

Jämför billigt mobilt bredband

Ett mobilt bredband behöver inte vara dyrt numera. det finns helt klart billiga alternativ med rejäla surfmängder, så du kan kolla mail, se film, lyssna på musik via din dator, surfplatta eller koppla upp ett modem. Det som du vill ha är ju ett billigt mobilt bredband som motsvarar dina behov av bredband och surfmängd.

De mobiloperatörer som vi samarbetar med har alla billiga mobilabonnemang, men även billiga varianter av bredbandslösningar. Vi tycker att de med bäst alternativ är: Hallon, Chilimobil, Tre och Telenor. Speciellt Hallon, Chilimobil och Tre är billiga och har stora surfmängder för pengarna.

När använder man mobilt bredband

Det vanligaste när det kommer till att använda mobilt bredband är att man använder det när man inte har tillgång till sitt eget bredband hemma eller befinner sig på annan ort. Man är kanske ute på en resa i jobbet eller på semester. Har man inte tillgång till fast bredband eller WIFI, så är mobilt bredband perfekt!

Idag kan man både välja på mobila bredband som man kan ta med sig när man är ute på resande fot, och mobila bredband man kan ha hemma och dela med hela sin familj. De bredbanden fungerar som ett traditionellt bredband, som bredband via ADSL eller fiber, men går istället via mobilnätet.

De mobila bredband vi visar här är alla från stora svenska mobiloperatörer och de har erkänt snabba mobilnät och väl utbyggda nät över hela Sverige. Du kan tryggt skaffa ett bredband här hos oss. Alla operatörer är stora och välkända.

Fria surfmängder

Chilimobil och Tre är ett av få företag som erbjuder bredbandslösningar med fria surfmängder, men de andra operatörerna vi samarbetar med erbjuder alla riktigt bra surfmängd per månad. Hallon har 200 GB surf inkluderat i sitt största alternativ, Tres största alternativ efter obegränsat, som endast finns som val om man väljer 3Bredband Hemma, är 50 GB. Det räcker riktigt långt även om du delar med dig till familjen eller bekanta!

Täckning mobila bredband

De operatörer som erbjuder mobila bredband har alla riktigt bra täckning över hela landet. Det är snabba mobilnät och höga hastigheter som gäller i och runt alla tätorter. Är du ute på landet, så minskar hastigheten lite, men du surfar fortfarande med bra hastighet. Kolla täckningen innan du beställer ditt nya bredband. Som sagt, bra täckning i hela Sverige.

  • Hallon har mobilt bredband från 5 GB – 200 GB
  • Chilimobil har mobilt bredband från 50 GB – 100 GB eller obegränsat
  • Telenor mobilt bredband från 40 GB – 200 GB, dyraste alternativet
  • Tre mobilt bredband 15 GB – 50 GB, eller obegränsat om du väljer 3Bredband Hemma, men det bredbandet kan du inte ta med dig

Vi har samlat de billigaste operatörerna och de har alla bra surfmängder som räcker till mycket aktiviteter när du surfar på webben med din dator eller din surfplatta.

Hallon

Hallon är en riktigt bra partner när det kommer till allt som har med mobiltelefoni och mobila bredband. De har just nu 4 alternativ att välja mellan och riktigt bra priser på alla dessa! Du väljer storlek på ditt mobila bredband från 5 GB – 200 GB per månad! Du får mycket surf för pengarna när du väljer Hallon som din operatör! Hallon ägs av Tre och har tillgång till deras snabba och stora mobilnät. Du surfar snabbt över hela Sverige! Passa på att beställa mobilt bredband från Hallon!

Chilimobil

Den nya lågprisoperatören Chilimobil erbjuder låga priser på både mobiltelefoni och mobilt bredband. För bredbandet har de tre alternativ där två har fasta surfmängder på 50 GB respektive 100 GB och det tredje har fri surf. Alla tre alternativ har bra priser och det är Tres snabba mobilnät som används. Passa på att beställa mobilt bredband från Chilimobil!

Tre

Mobiloperatören Tre erbjuder mobilt bredband med flera olika storlekar och priser. De har det största mobila bredbandet som vi visar här på sidan. De har storlekar från 15 GB – 50 GB per månad. Om du väljer 3Bredband Hemma, som är ett stationärt bredband som går via mobilnätet, så kan du få obegränsad surf. Deras mobilnät är känt för att vara snabbt och de har bra täckning över hela Sverige. Passa på att beställa billigt mobilt bredband från Tre!

Nu vet du mer om billiga mobila bredband och kan beställa nytt bredband med sikte på behov och priser som passar dig! Lycka till med ditt nya mobila bredband till bästa pris!

 

Frågor och svar om billigt mobilt bredband

✅ Vilket mobilt bredband är billigast?

I tabellen på sidan hittar du de billigaste mobila bredbanden som vi rekommenderar. Vi rekommendera Hallon. Hallon har ofta bra erbjudanden för nya kunder, låga priser och bra villkor.

✅ Vad kostar ett mobilt bredband?

Mobilt bredband med mindre surf finns för under hundralappen i månaden. I tabellen på sidan hittar du de billigaste och bästa operatörerna för mobilt bredband.

✅ Vilket mobilt bredband ska jag välja?

Tänk på hur mycket surf du behöver och hur bra täckning operatören har där du brukar befinna dig. Se täckningskartor här och använd tabellen på sidan för att jämföra priser och erbjudanden hos operatörerna vi rekommenderar.

✅ Vilka mobilt bredband har obegränsad surf?

Chilimobil och Tre har mobilt bredband med fri surf. Hallon och Vimla har även abonnemang med riktigt mycket surf – hela 100 GB.

✅ Vilket mobilt bredband har bäst täckning?

Här kan du se alla operatörers täckningskartor. Hur bra täckning du har beror på var du bor och vilken operatör du har. Alla operatörer har riktigt bra täckning i större städer, men om man bor på landet kan det vara bra att jämföra täckningskartor.