Söker du efter ett billigt mobilt bredband så har du kommit till rätt ställe. I denna artikel skall vi visa på flera bra och billiga mobila bredband från de bästa mobiloperatörerna i Sverige. Ett mobilt bredband är lätt att ta med och du surfar med snabb hastighet i båten, i bilen, på tåget, i stugan eller i båten. Har du semester är det bara att ta med såklart.

Operatör
Mobilt bredband
Surf
Kostnad
 
Hallon
Mobilt bredband5 - 200 GBfrån 89 :-Läs mer & Beställ!
Tre
Mobilt bredband15 - Obegränsat GBfrån 149 :-Läs mer & Beställ
Telenor


Mobilt bredband40 - 200 GBfrån 249 :-Läs mer & Beställ

Jämförelse billiga mobila bredband

När de mobila bredbanden kom så var det relativt dyrt att skaffa ett, men det är skillnad numera. Nu får du ett billigt mobilt bredband från under 100 kronor per månad hos den billigaste operatören. Även med dessa billigare varianter av bredband, så får du snabb hastighet och stora surfmängder. Du kan med ditt mobila bredband se på film, ladda ner filer, läsa mail, och titta runt på webben med bra täckning.

Vi presenterar mobila bredband från de största operatörerna i Sverige och vi samarbetar med Telenor, Hallon, Tre och Halebop. Med dessa leverantörer får du bra hastigheter och täckning till ett billigt pris.

När har man mobilt bredband

Har man inte tillgång till sitt WIFI eller fasta bredband hemma och inte har eller vill dela sin mobiltelefons mobilnät. Det vanligaste är att man surfar med sin surfplatta, laptop eller använder ett modem för att surfa med mobilt bredband när man befinner sig i rörelse såsom semester eller annan form av resa. Mobilt bredband är perfekt många gånger när man inte har tillgång till fast bredband eller WIFI.

Numera har de svenska mobiloperatörerna snabba hastigheter över hela landet. De har även bra täckning ute på landet och du kommer att ha nytta av ditt mobila bredband även på de plaster där du har långsammare uppkoppling på grund av sämre täckning. Du kan tryggt skaffa mobilt bredband från de leverantörer vi presenterar här inne.

Surfmängder och mobila bredband

Förr fanns det mobila bredband som hade fria surfmängder varje månad. Du kunde ladda ner precis hur mycket som helt, men numera är dessa begränsade. Det finns dock alternativ med riktigt stora surfmängder, så du kan vara lugn för att dessa klarar de uppgifter du behöver utföra. Det största mobila bredbandet vi presenterar här är på hela 500 GB. Du kan då dela med dig till både vänner och familj då detta är riktigt stor surfmängd. De bredband som är mest populärt ligger på mellan 3-25 GB. Det räcker vanligtvis till för en normalt surfande kund.

Billigt mobilt bredband 2018

Täckningen är god

De operatörer som vi arbetar med har alla god täckning över stora delar av Sverige. Du kan numera surfa med höga hastigheter även ute på landet. I tätort har alla operatörer surf till högsta hastighet, sedan kan det skilja mellan på olika platser ute på landsbygden, men då ser du deras täckningskarta för att se hur pass snabb hastighet de erbjuder på de plaster du befinner dig mest på.

Operatörer mobilt bredband:

  • Mobilt bredband från Hallon 5 GB – 200 GB – Bra pris rätt över
  • Mobilt bredband från Halebop 25 Gb – Ett alternativ till bra pris
  • Mobilt bredband från Telenor 40 GB – 200 GB, dyraste alternativ
  • Mobilt bredband från Tre 3 GB – 500 GB, störst alternativ till lägst pris

Vi samarbetar som sagt med de operatörer som erbjuder billigt mobilt bredband. Vi har samlat alla operatörer här nedan, så du enkelt kan skaffa det direkt via knapparna här nedan.

Hallon mobilt bredband

Läs mer om Hallon!

Hallon är en lågprisoperatörerna i Sverige och de har riktigt bra erbjudande vad gäller mobilabonnemang, mobilt bredband och mobiltelefoni. riktigt bra partner när det kommer till allt som har med mobiltelefoni och mobila bredband. Du väljer mellan 4 olika alternativ när det kommer till mobilt bredband från Hallon och de har alternativ från 5 GB – 200 GB.

Tre mobilt bredband

Läs mer om Tre!

Tre erbjuder mobilt bredband med flera olika storlekar och priser. De har mobilt bredband ända upp till 500 GB och med detta surar du riktigt mycket varje månad. det känns nästan omöjligt att göra slut på faktiskt. De har storlekar från 3 GB – 500 GB och ett snabbt mobilnät. Tre är en stabil operatör med lång erfarenhet!

Nu vet du mer om billig mobilt bredband och kan tryggt skaffa nytt här via vår sajt genom att klicka dig vidare till din operatör via knapparna och listan här i artikeln. Lycka till med ditt nya mobila bredband!