En lågprisoperatör man inte ska räkna bort är Penny. Penny erbjuder ett snabbt mobilnät, flexibla abonnemang, enkla lösningar och låga priser. Som kund hos Penny får man surfa och ringa i Tele2s välutbyggda mobilnät, vilket gör att man har en god och stabil täckning i större delen av Sverige. Dessutom har de ingen bindningstid eller uppsägningstid, så att man kan ändra sig och välja om hur många gånger man vill.

om penny

Penny – en enkel och modern mobiloperatör

Penny marknadsför sig som en modern, enkel och lättanvänd mobiloperatör för den som är trött på bindningstider, höga priser och krångel. Man har en enkel och tydlig överblick över sina tjänster via Pennys app och där kan man även ändra sina abonnemang om man skulle vilja. Med Penny slipper man fakturor och krångliga betalningsmodeller eftersom priset på abonnemanget dras direkt från det betalkort man kopplat – man slipper alltså överraskande dyra mobilräkningar i slutet på månaden.

Pennys mobilabonnemang

Operatör
Abonnemang
Samtal
Sms & Mms
Surf
Kostnad
 
Penny
Mobilabonnemang Rabatt 50%Fria samtalFria sms3-40 GBfrån 49 :-Läs mer & Beställ
Penny
Mobilabonnemang bredband Rabatt 50%Fria samtalFria smsHastighet 100-500från 119 :-Läs mer & Beställ

Bra täckning över hela Sverige – via Tele2s nät

Penny går i Tele2s mobilnät vilket gör att man har fantastisk täckning över större delen av Sverige. Tele2s nät täcker idag omkring 90 % av Sveriges yta vilket gör att man har god täckning både i stora städer och på landsbygden.

Pennys mobilabonnemang

Penny har fyra olika mobilabonnemang med små surfmängder till mellanstora. I alla abonnemang ingår fria samtal och sms inom Sverige, så det enda man behöver välja är rätt surfmängd. I det minsta abonnemanget ingår 3 GB surf, i det mellersta ingår 6 GB surf och det stora ingår 15 GB surf. Priserna är låga och operatören erbjuder ofta rabatt de första månaderna.

Med ett abonnemang från Penny har man varken någon uppsägningstid eller bindningstid. Om man vill byta till ett abonnemang med mer, eller mindre, surf kan man enkelt göra det via Pennys app eller hemsida precis när man vill. Surfen man inte använder under månaden sparas så länge man vill. Man kan dock bara spara tre gånger så mycket surf som man har på sitt abonnemang.

Ringa och sms:a utomlands

Med Penny ringer man och skickar sms för samma priser inom EU som man gör hemma i Sverige, och man får surfa upp till 12 GB. Om man reser utanför EU, eller vill ringa till någon utanför EU, fyller man på med pengar i sin Pennypott via appen. Med Pennypott har man alltid en god översikt över hur mycket pengar man ringer för, och mobilräkningen kommer aldrig överraska i slutet på månaden.

Erbjudanden

Om man väljer ett mobilabonnemang från Penny får man ofta rabatt under de första månaderna. Då kan man enkelt testa Penny som operatör under ett par månader utan någon större utgift om man av någon anledning inte skulle vara nöjd.

Penny erbjuder även bredband, och om man väljer att skaffa både mobilabonnemang och bredband hos Penny får man dubbel mobilsurf.

En enkel operatör med enkel service och kundtjänst

När man väljer en lågprisoperatör får man ofta tumma lite på servicen och kundtjänsten – så är det även med Penny. Om man behöver hjälp med Pennys tjänster finns det en mängd frågor och svar, hjälpartiklar och felsökningstjänster på deras hemsida och via deras app. Om man vill ha direkt-kontakt med Penny kan man nå deras kundservice via en slow chat, men det finns ingen möjlighet att ringa eller besöka dem i någon butik.

Om man vill bli Penny-kund blir man det enkelt via deras hemsida eller Penny-appen. Penny har alltså inga återförsäljare i butiker eller via telefon.