Com Hem finns inte längre. Det är numera en del av Tele2. Vi rekommenderar dig att kolla in andra abonnemang på Simkort.com.

Com Hem

Samtliga mobilabonnemang hos denna leverantör ger dig fria samtal, mms och sms inom Sverige. Det finns heller ingen bindningstid men däremot en månads uppsägningstid. Extra plus i kanten är att du kan streama fritt i Comhem Play med alla mobilabonnemang.

Mobiloperatören erbjuder obegränsad surf

Vill du kunna använda mycket surf och behöver ett mobilabonnemang med obegränsad surf inom Sverige kan du hitta det hos Com Hem. Då kan du också använda 30 GB surf inom EU/EES. Med obegränsad surf hos den här leverantören innebär det att du surfar fritt upp till en maxgräns med 50 GB för ett dygn och behöver du mer utöver det fyller du på med 5 GB i taget via sms kostnadsfritt.

Flera surfmängder på mobilabonnemang

Förutom obegränsad surf finns det tre andra mobilabonnemang med olika surfmängder. Du kan då välja mellan 5 GB, 10 GB och 20 GB. För de här tre abonnemangen har du möjlighet att använda all surf inom EU/EES.

Är du osäker på att det räcker med den surfmängd du väljer kan du enkelt byta upp dig. Vill du byta till ett mindre kan du göra det men inte förrän det har gått 30 dagar sedan det förra bytet. Därför kan det vara bra att börja med ett lågt abonnemang och sedan byta upp dig om du märker att det inte räcker.

Mobilabonnemang för barn

Det finns ett särskilt mobilabonnemang för barn. Surfmängden är fast på 5 GB och fördelen med det här abonnemanget är att det är spärrat för köp via appar och betalsamtal. Som förälder får du också kontroll över mobilanvändningen då allt samlas på samma faktura.

Köp Com Hems mobilabonnemang med eller utan mobil

Om du väljer att köpa en mobil tillsammans med abonnemanget kan du välja mellan delbetalning eller att betala hela direkt. Vid delbetalning väljer du mellan att betala den på 12 månader eller 24 månader. Com Hem har ett bra utbud med de senaste modellerna med Sony, Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Nokia och Motorola. Det går bara att köpa mobil tillsammans med ett mobilabonnemang.

Com Hem som mobiloperatör

Erbjudanden och rabatter

Com Hem har inga rabatter för pensionärer och studenter. Däremot har de ett erbjudande med ett lägre pris de tre första månaderna på alla mobilabonnemang. Då betalar du bara 99 kronor per månad vilket är ett överkomligt pris för att testa deras abonnemang.

Streama fritt i Comhem Play

Alla kunder med mobilabonnemang hos Com Hem kan streama fritt i Comhem Play. Det bästa med det är att det inte påverkar surfmängden alls i abonnemanget. Du kan därför titta på hur många filmer du vill och se så många serier du vill och ändå ha lika mycket surf kvar.

Surf och samtal utomlands inom EU/EES

Med Com Hems mobilabonnemang har du möjlighet att använda hela din surf inom EU/EES. Du kan också ringa, skicka mms och sms gratis till Sverige inom EU. Ringer eller skickar du meddelanden till länder inom EU från Sverige räknas det istället som internationellt samtal och då är det enligt leverantörens prislista för det landet.

Mobilnät med Tele2

Eftersom Com Hem numera är en del av Tele2 använder också Com Hem deras mobilnät. Det innebär att mobilabonnemangskunder till Com Hem får en mycket bra täckning och ett stabilt mobilnät. Stora satsningar har gjorts från Tele2 för att bygga ut nätet och få fram en bra kvalitet.

Omfattande kundservice

Eftersom Com Hem är ett stort företag med en stor bredd av sina tjänster har de en omfattande kundservice. De erbjuder långa öppettider både vardag och helg och du kan välja mellan flera kontaktvägar som att ringa, chatta eller skicka e-post. Du kan också själv ta reda på många svar på vanliga frågor via en särskild webbsida med vanliga frågor.