Man kan egentligen inte säga att det finns något abonnemang som passar mer eller mindre bra för iPhone. Allt utgår istället ifrån hur du avser använda din telefon och vilka behov du har, därför kan olika mobiloperatörer passa mer eller mindre bra.

Om du däremot vill teckna ett abonnemang där du samtidigt får med en iPhone på avbetalning så gäller det att hitta den operatör som kan ge dig bäst pris för det. Var därför noga med att kontrollera vad den slutliga summan blir för telefonen när den är avbetalad. Detta kan skilja sig en del mellan olika operatörer. Du vill ju ha bästa abonnemanget med din nya iPhone! Vi hjälper dig hitta rätt bland alla abonnemang!

Rätt abonnemang till iPhone

Förutom att titta på vad det slutliga priset blir för din nya iPhone, bör du naturligtvis också försöka hitta det abonnemang som passar dig och ditt mobilanvändande bäst. Sedan gäller det att väga dessa två kostnader mot varandra. Det optimala är om du hittar ett abonnemang som täcker dina behov samtidigt som du får din telefon till ett så lågt pris som möjligt.

Tänk därför noga över hur du planerar att använda din telefon. Om du vill kunna surfa mycket och till exempel streama film, bör du välja ett abonnemang med många GB surf. Om du däremot ringer mycket är det fördelaktigt att titta efter ett abonnemang med så låg kostnad på fast pris som möjligt.

Abonnemang och iPhone

Här nedan ser du några av de bästa operatörerna när det kommer till att skaffa sig iPhone med mobilabonnemang. De har bra priser, mycket surf, samtal och sms inkluderat när du köper en ny iPhone tillsammans med nytt abonnemang.

Hallon

Hallon erbjuder samma pris på sina mobilabonnemang som de för sina kontantkort. Du kan välja att skaffa ett rent abonnemang från Hallon eller så skaffar du ett nytt mobilabonnemang med iPhone. De har riktigt bra priser, generöst med surfmängd, fria samtal och fria sms. Passa på att köpa iPhone med abonnemang hos Hallon!

Comviq

Comviq är en stabil partner vad gäller mobiltelefoni. Du kan välja mellan kontantkort, mobilabonnemang eller så skaffar du en ny iPhone tillsammans med ditt abonnemang. De har bra priser, mycket surf, samtal och sms för pengarna. De var först med kontantkort i Sverige och har alltid legat lågt vad gäller priser!

Halebop

Halebop har mobilabonnemang och kontantkort till bra pris. Du kan skaffa mobilabonnemang med eller utan mobiltelefon. De har alla nya modeller och hos Halebop skaffar du ny iPhone billigt tillsammans med mobilabonnemang. De har bra priser och generösa villkor. De har länge varit ungdomarnas favoritoperatör.

Tre

Mobiloperatören Tre erbjuder mobilabonnemang och kontantkort till schyssta priser med mycket mobilsurf! De har just nu riktigt bra erbjudande vad gäller nya mobiltelefoner. Självklart kan du skaffa nyaste iPhone med mobilabonnemang hos Tre. Riktigt med surfmängd, fria samtal och fria sms ingår. De har ett mycket snabbt mobilnät!

Abonnemang med extra förmåner

När du är i färd med att leta efter ett nytt abonnemang till din iPhone är det också bra att tänka på att vissa abonnemang erbjuder extra förmåner som du kan spara pengar på. Det kan vara att du får surfa fritt på sociala medier, det vill säga att det inte påverkar din surfpott, eller att du kan använda dig av en streamingtjänst gratis. Återigen gäller det alltså att ta hänsyn till det du vill kunna göra med din telefon och välja det abonnemang som passar dig bäst.

Idag finns också många abonnemang som inte har någon bindningstid. Fördelen med dem är att du lätt kan byta abonnemang utan att ta hänsyn till någon uppsägningstid. Man kan säga att de ger samma frihet som man får med ett kontantkort, men du slipper tänka på att ladda på din telefon.

Frågor och svar om mobilabonnemang till iPhone

✅ Vilket mobilabonnemang är bäst till iPhone?

Här listar vi de bästa mobilabonnemangen just nu om du redan har en iPhone eller vill köpa en iPhone kontant. Om du vill köpa en iPhone med abonnemang rekommenderar vi att du besöker surf.nu där de samlat de bästa abonnemangen för iPhone.

✅ Vilka operatörer erbjuder iPhone?

Hallon, Comviq, Halebop, Tre och Telenor och några operatörer som erbjuder iPhone i sitt sortiment. De flesta operatörer erbjuder iPhone som man kan köpa med ett abonnemang eller kontant.

✅ Vad kostar en iPhone i månaden?

Priset på en iPhone i månaden beror på modell och operatör. De äldre modellerna har en billigare månadskostnad än de nyaste modellerna. iPhone har även en budgetmodell, iPhone SE, som finns till en riktigt bra månadskostnad hos bland annat Hallon, Halebop, Tre och Telenor.

✅ Vilka mobilabonnemang har fri surf?

Chilimobil, Tre och Telenor är operatörer som erbjuder mobilabonnemang med fri surf. Chilimobil har prisvärda abonnemang med fri surf, läs mer om Chilimobil här.

✅ Vilken är den senaste iPhone-modellen?

Den senaste iPhone-modellen är iPhone 12-serien som lanserades under hösten 2020. Där ingår iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max.