Bästa simkort – kontantkort med surf

Här hittar du alla kontantkort med riktigt mycket mobilsurf. Nedanstående har minst 6 GB surf.

Operatör
Kontantkort
Samtal
Sms & Mms
Surf
Laddning
 
Tre

3Fastpris 50GB

Fria samtal

Fria sms

50 GB

599 :-
LÄS MER & BESTÄLL
Halebop

Rubbet Stor

Fria samtal

Fria sms


24 GB

369 :-
LÄS MER & BESTÄLL
Tre

3Fastpris 12GB

Fria samtal

Fria sms

12 GB

399 :-
LÄS MER & BESTÄLL
Telenor

Fastpris 12GB

Fria samtal

Fria sms

12 GB

349 :-
LÄS MER & BESTÄLL
Hallon

Kontantkort Stor

Fria Samtal

Fria sms

8 GB

249 :-
LÄS MER & BESTÄLL
Tre

3Fastpris 8GB

Fria samtal

Fria sms

8 GB

299 :-
LÄS MER & BESTÄLL
Telenor

Fastpris 7GB

Fria samtal

Fria sms

7 GB

249 :-
LÄS MER & BESTÄLL
Halebop

Rubbet Medium

600 samtal

6000 sms


6 GB

269 :-
LÄS MER & BESTÄLL

De flesta använder sin mobiltelefon/smartphone för att surfa med, och det också ganska flitigt. Om du vill använda mobilen för att surfa på nätet, gå in på Facebook, läsa e-post med mera, ska du se till att du inte drabbas av några obehagliga överraskningar när det gäller kostnaden. Det gäller särskilt om du använder kontantkort. Läs mer om kontantkort med surf och vilka av de kontantkort som finns ute idag som kan sägas vara bäst.

Kontantkort för surf i 3G eller 4G hastighet

När du väljer operatör för kontantkortssurf kan det vara värt att kontrollera om de erbjuder datasurf med mobilt bredband baserat på 3g-nät eller 4g-nät. Skillnaden mellan 3G och 4G är främst hastigheten och idag erbjuder alla de stora mobiloperatörerna 4G. Med 3g-nät är den maximala nedladdningshastigheten 32mbit/s medans 4G tillåter i dagsläget upp till 80mbit/s men i praktiken runt 50Mbit/s med dagens LTE-teknik. 4G täckning finns runt alla större städer i Sverige.

Tre kontantkort med surf

Mobiloperatören Tre har sedan starten för mer än tio år sedan varit ett givet alternativ för den som vill använda mobilsurf. Till exempel har Tre gång på gång fått utmärkelsen ”Sveriges bästa nät för surf”. I de nya kontantkorten 3Kontant från Tre ingår fri mobilsurf så fort du laddar på ditt kort med minst 200 kr. Du är garanterad den högsta möjliga dataöverföringshastighet som din mobil kan hantera.

Hallon kontantkort med surf

Hallon är en systeroperatör till Tre och som sådan använder man givetvis samma mobilnät. Det gör att dataöverföringshastigheten är alldeles utmärkt. Du är garanterad högsta möjliga 3G-hastighet med ett kontantkort från Hallon. Hur mycket fri surf du får beror på vilket av Hallons två kontantkort du väljer. Använder du kontantkortet ”Stor” får du 5 GB per månad om du fyller på med den ordinarie avgiften per varje 30 dagar. Om du använder kontantkortet ”Liten” får du i stället 0,50 GB under samma förutsättningar.

Telenor kontantkort med surf

Telenor är en mobiloperatör med en lång historia av att erbjuda surf för kontantkort och idag erbjuder Telenor mycket snabb surf oavsett vilket kontantkort du väljer. För att du ska kunna surfa gratis måste du välja någon av prisplanerna Fri eller Fast. Med Fri ingår 0,50 GB och med Fast ingår 1 GB om du laddar på med 200 kr per månad.

Jämföra surf på kontantkort

När man ska jämföra mobilt bredband är det flertalet punkter som är viktiga att titta på. Pris för datamängden, surfhastighet, surfvolym osv. Finns det surfpott, fast eller rörligt pris. Ingår viss eller obegränsad mängd Fri surf?