Kontantkort beställ gratis startpaket

Beställ gratis kontantkort via simkort.com. Du får ett startpaket hemskickat helt utan kostnad. Du väljer sedan prisplan när du aktiverar ditt kontantkort.

Operatör
Kontantkort
Samtal
Sms & Mms
Surf
Kostnad
 
Halebop

Startpaket
0-24 GB

0 :-
LÄS MER & BESTÄLL
Hallon

Startpaket
2-8 GB

0 :-
LÄS MER & BESTÄLL
Tre

Startpaket
0-50 GB

0 :-
LÄS MER & BESTÄLL
Telenor

Startpaket
0-50 GB

0 :-
LÄS MER & BESTÄLL
Telia

Startpaket
0-5 GB

0 :-
LÄS MER & BESTÄLL

Om du tecknar ett abonnemang för mobiltelefoni måste du alltid betala en startavgift eller uppläggningsavgift av något slag. Den kan vara på omkring 300 kr, vilket kan ses som en ganska rejäl kostnad. Med simkort/kontantkort behöver du dock inte betala någon startavgift för att börja ringa, sms:a och surfa. Du beställer enkelt ett gratis startpaket som levereras hem i brevlådan. Sedan är det bara att följa ett par enkla instruktioner för att börja använda kortet.

Beställ gratis kontantkort på nätet

De allra flesta mobiloperatörer som erbjuder kontantkort för mobiltelefoni erbjuder dig ett gratis startpaket som du beställer direkt på respektive aktörs webbplats. Du börjar med att välja vilket typ av kontantkort du vill beställa. Varje operatör har några olika alternativ, till exempel en standardprodukt som passar de flesta och en produkt som passar den som använder sin mobil lite mer. Därefter kan du välja vilken storlek simkortet ska ha. Det finns idag i huvudsak två storlekar, nämligen nano-sim och mikro-sim. Förstnämnda passar iPhone 5 och senare medan mikro-sim fungerar för de flesta övriga modeller. Innan du kan skicka in din beställning ska du också välja om du vill flytta över ett befintligt nummer eller om du vill ha ett nytt nummer. Sedan är det bara att skicka in beställningen och invänta leverans i brevlådan.

Ladda på ditt kontantkort

För att börja ringa, sms:a och surfa med ditt kontantkort måste du först aktivera kortet och det gör du genom att ladda på kortet, antingen med en valfri summa eller med en summa pengar som motsvarar den avgift som gäller per 30-dagarsperiod för kortet (olika kort har olika villkor). Du laddar enkelt ditt kort på respektive mobiloperatörs webbplats. Normalt följer du ett par tydliga steg. Först fyller du i ditt nummer. Sedan väljer du den prisplan du vill använda och därefter väljer du betalningssätt. När betalningen för den aktuella prisplanen är registrerad kan du börja använda kortet.